Istvan 2965 #6951 Napisano 30 Lipca 2017 Tak, Seiko Brightz to modele przeznaczone wyłącznie na japoński rynek. Kolor tarczy jest antracytowy, chociaż przy słabym oświetleniu wpada w czarny. Na zdjęciach z kolei, jest niebieski. Taki kameleon trochę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6952 Napisano 1 Sierpnia 2017 Zbieram szczękę z podłogi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #6953 Napisano 1 Sierpnia 2017 świetny zegarek, graty! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6954 Napisano 1 Sierpnia 2017 Dzięki. No i oczywiście dzięki dla Karola aka Ulotny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #6955 Napisano 1 Sierpnia 2017 Jest super.Gratulacje.Jest na mojej liście.Podobno świetny ar ten zegar. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #6956 Napisano 1 Sierpnia 2017 To Jacenty nie widział wcześniej Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6957 Napisano 1 Sierpnia 2017 Widzieć widziałem i już wtedy mi się spodobał, ale nie było dolarów na zakup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_urczak 2 #6958 Napisano 1 Sierpnia 2017 Widzieć widziałem i już wtedy mi się spodobał, ale nie było dolarów na zakup Widzę że już insta zaspamowane :-) dobry zakup Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6959 Napisano 1 Sierpnia 2017 Spam to dopiero będzie jak skrócę kajdan Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6960 Napisano 1 Sierpnia 2017 Co to za model? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #6961 Napisano 1 Sierpnia 2017 SDGM003 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1086 #6962 Napisano 1 Sierpnia 2017 Dzięki. No i oczywiście dzięki dla Karola aka Ulotny 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #6963 Napisano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Co to za model? Zbieram szczękę z podłogi Normalnie odkrycie Hameryki nastąpiło Spokojnie ... wady też się znajdą Mnie ten zegarek niczym nie ujął, absolutnie niczym...no ty w ogóle jesteś ekspertem od wszystkich ujęć, z tego powodu nikt się nie przejmuje twoim zdaniem, nie wiem po co tylko męczysz nadal to biedne Seiko (łącznie z kupieniem SDGMa - jak wieje!), ale nie chcę wiedzieć ... Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6964 Napisano 1 Sierpnia 2017 Faktura tarczy piekna, mechanizm wizualnie nie porywa. Pelny dekiel byl by lepszy. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #6965 Napisano 1 Sierpnia 2017 Zbieram szczękę z podłogi Mnie ten zegarek niczym nie ujął, absolutnie niczym... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6966 Napisano 2 Sierpnia 2017 Marcin w moim wada jest tylko jedna. Mała prawie niewidoczna ale jest. Nie mniej stwierdziłem ze szkoda życia na pierdoly Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6812 #6967 Napisano 2 Sierpnia 2017 A u mnie dzisiaj Coctail. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #6968 Napisano 2 Sierpnia 2017 Faktura tarczy piekna, mechanizm wizualnie nie porywa.Pelny dekiel byl by lepszy. Wykończenie wskazówek oraz indeksy są równie ciekawe dla oka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #6969 Napisano 2 Sierpnia 2017 Zegarek ma mnóstwo smaczków. Na żywo jest genialny. Zdjęcie stare. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #6970 Napisano 2 Sierpnia 2017 Marcin w moim wada jest tylko jedna. Mała prawie niewidoczna ale jest. Nie mniej stwierdziłem ze szkoda życia na pierdoly Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Proa jaka? ja w moim 001 też do jednego bym się przyczepił ale ludzie potrafią znaleźć wady w zegarkach 10x droższych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
watchme 2 #6971 Napisano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) gratuluję. Piękny choć ten kamyczek "sfarowfskiego" mnie nie porywa. A mechanizm jak to w SEIKO - po prostu dobry Niech się dobrze nosi Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez watchme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6972 Napisano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) a jaka? ja w moim 001 też do jednego bym się przyczepił ale ludzie potrafią znaleźć wady w zegarkach 10x droższych To z czego ostatnio słynie SEIKO, czyli chapter ring. Tyle, że nie jak w Żółwiach w których jest on ewidentnie przesunięty i nigdzie nie centruje. U mnie przy 5 indeksach godzinowych znajdujące się nad nimi indeksy minutowe nie są symetrycznie tylko lekko w przód. Pozostałe 7 indesków w punkt, czyli nie jest przesunięty, czyli nie wiem o co kaman Tak czy siak, jestem na tyle oczarowany, że udaję, że tego nie ma Co do mechanizmu, cóż nie porywa osiągami i wyglądem, ale w tej klasie cenowej jest OK. Dobrze, że Brightz trochę zmieniło politykę mechanizmów, bo gdyby w środku było po "staremu" cena niebezpiecznie zbliżyła by się do GS. Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #6973 Napisano 2 Sierpnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #6974 Napisano 2 Sierpnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foka 0 #6975 Napisano 2 Sierpnia 2017 To sie pochwalę nowym nabytkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach