Gość fidelio #7526 Napisano 5 Października 2017 Bo coś wskazóweczki mają taki złotawy, trochę cygański kolor ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72655 #7527 Napisano 5 Października 2017 No, Gypsy King, Panie! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7528 Napisano 5 Października 2017 Teraz to tylko jeszcze konia, jakąś furmankę i hen w świat taborami. Zegarek już jest ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7529 Napisano 5 Października 2017 Była pięteczka snk803, ale jest druga połowa meczu, więc w mistrzowskiej drużynie nastąpiła zmiana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecky9 0 #7530 Napisano 5 Października 2017 SDGZ013 do dostania tylko z drugiej ręki. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPiękna Limitka, jak na nią trafiłeś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6869 #7531 Napisano 5 Października 2017 Nie wiem czy to dobry temat, ale może ktoś fanów marki zna język japoński na tyle że pomógł by mi przetłumaczyć krótki tekst odnośnie zegarka Seiko? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7532 Napisano 5 Października 2017 Wstaw tekst. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6869 #7533 Napisano 5 Października 2017 (edytowane) Wstaw tekst.【商品状態】中古品・動作確認済「時差未確認」・風防に目立つ傷は、ございません中古品の為、傷や使用感等がございますので、ご理解願います。※時差未確認になりますので、メンテナンスが必要な場合はお客様ご自身で修理をしていただく必要がございます。その他、写真にてご確認ください。 Próbuje rozwikłać zagadkę czy zegarek jest po prostu używany czy jednak coś z nim jest nie w porządku. Tłumacz Google nie do końca daje mi odpowiedź na to pytanie. Konkretnie chodzi o chrono z tej aukcji: https://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/q115525764 Edytowane 5 Października 2017 przez traczu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7534 Napisano 5 Października 2017 (edytowane) Zegarek jest na pewno używany. Piszą coś o ryskach i tyle Edytowane 5 Października 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6869 #7535 Napisano 5 Października 2017 Zegarek jest na pewno używany. Piszą coś o ryskach i tyleDziękuję za rozwianie wątpliwości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72655 #7536 Napisano 5 Października 2017 Szkiełko nie posiada widocznych wad. Są drobne ryski i standardowe ślady użytkowania - jak w przypadku zegarka używanego. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6869 #7537 Napisano 5 Października 2017 Szkiełko nie posiada widocznych wad. Są drobne ryski i standardowe ślady użytkowania - jak w przypadku zegarka używanego.Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7538 Napisano 5 Października 2017 I sprawa załatwiona Fajnie. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7539 Napisano 6 Października 2017 Miłego dnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72655 #7540 Napisano 6 Października 2017 Seikoł ewrybady! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #7541 Napisano 6 Października 2017 Piękna Limitka, jak na nią trafiłeś ?fota z netu niestety. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23182 #7542 Napisano 6 Października 2017 Wszystkie Seiko to świetne zegarki, chyba moja ulubiona marka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7543 Napisano 6 Października 2017 Wszystkie Seiko to świetne zegarki, chyba moja ulubiona marka Co ciekawe, zanim trafiłem na to forum to wydawało mi się, że to są takie byle jakie zegarki, którymi w ogóle nie warto sobie głowy zaprzątać oczywiście dość szybko zrozumiałem, że błądziłem i dziś nie jestem sobie w stanie wyobrazić mojej kolekcji bez Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7544 Napisano 6 Października 2017 (edytowane) Wszystkie Seiko to świetne zegarki, chyba moja ulubiona marka Co ciekawe, zanim trafiłem na to forum to wydawało mi się, że to są takie byle jakie zegarki, którymi w ogóle nie warto sobie głowy zaprzątać oczywiście dość szybko zrozumiałem, że błądziłem i dziś nie jestem sobie w stanie wyobrazić mojej kolekcji bez Seiko To trzeba oddać głosy w rankingu (Forum główne) Edytowane 6 Października 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7545 Napisano 6 Października 2017 (edytowane) To trzeba oddać głosy w rankingu (Forum główne) Szczęśliwie mam to już za sobą. I oczywiście SEIKO, w tym GS /wiem, że dziś to w zasadzie oddzielna marka/, są na mojej prywatnej liście bardzo wysoko, tuż za Omegą A że Omegi, przy najmniej jak na razie nie mam, to znakiem tego SEIKO RULEZ Choć jedną wtopę zaliczyłem - SNKM97 z serii Recraft. Przed zakupem naczytałem się o problemach z jakością wykonania tarczy, ale oczywiście zakładałem, a jakże, że w moim egzemplarzu wszystko będzie ok. Nawet w pasek zainwestowałem... A ok nie było... Edytowane 6 Października 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbs 147 #7546 Napisano 6 Października 2017 (edytowane) Musiałeś źle trafić z Recraftem. Pooglądałem swoje 3 po Twoim wcześniejszym wpisie i na szczęście nic mi nie przeszkadza wizualnie od strony wykonania, a design - no cóż kwestia gustu, możnaby pewnie to i tamto zmienić, ale poczekajmy na re-edycję re-edycji i zobaczymy na ile się będzie różnić od dwóch poprzednich wcieleń :-) Edytowane 6 Października 2017 przez Robbs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7547 Napisano 6 Października 2017 Musiałeś źle trafić z Recraftem. Pooglądałem swoje 3 po Twoim wcześniejszym wpisie i na szczęście nic mi nie przeszkadza wizualnie od strony wykonania, a design - no cóż kwestia gustu, możnaby pewnie to i tamto zmienić, ale poczekajmy na re-edycję re-edycji i zobaczymy na ile się będzie różnić od dwóch poprzednich wcieleń :-)Rzecz w tym, że design bardzo mi się podobał i nieprzypadkowo, właśnie z uwagi na fajne zestawienie kolorystyczne, wybrałem SNKM97. Problem był w tym, że fatalnie zostały nałożone indeksy, co psuło cały efekt... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #7548 Napisano 6 Października 2017 Problem był w tym, że fatalnie zostały nałożone indeksy, co psuło cały efekt...Mylisz się, Seiko ze źle nałożonymi indeksami, to właśnie prawdziwe Seiko. Dopiero, gdy w przypadku Seiko indeksy są poprawnie nałożone, jest to defekt i wypadek przy pracy, który psuje cały efekt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7549 Napisano 6 Października 2017 Mylisz się, Seiko ze źle nałożonymi indeksami, to właśnie prawdziwe Seiko. Dopiero, gdy w przypadku Seiko indeksy są poprawnie nałożone, jest to defekt i wypadek przy pracy, który psuje cały efekt To ja jednak wolę te "wypadki przy pracy" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7550 Napisano 6 Października 2017 Mylisz się, Seiko ze źle nałożonymi indeksami, to właśnie prawdziwe Seiko. Dopiero, gdy w przypadku Seiko indeksy są poprawnie nałożone, jest to defekt i wypadek przy pracy, który psuje cały efekt To taki sam hejt jak na iphona Zapraszam do udziału w głosowaniu "rankingu ulubionych firm" http://zegarkiclub.pl/forum/topic/152422-ranking-ulubionych-firm-klubowicz%C3%B3w-ad-2017-g%C5%82osowanie/page-7?p=2102455&do=findComment&comment=2102455 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach