Gość fidelio #7901 Napisano 27 Października 2017 (edytowane) Ja tam mam jedną piąteczkę, chyba jedną z tańszych i na jakość jej wykonania nie mogę narzekać A z moim "kastratem" też wszystko ok Edytowane 27 Października 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7902 Napisano 27 Października 2017 Ja tam mam jedną piąteczkę, chyba jedną z tańszych i na jakość jej wykonania nie mogę narzekać Bo podróba wstrętna, nie japąska kłalita. Nawet sie tym nie chwal bo stracisz szacunek na forum Szybciutko koronkę wyciągnij i przez komin wsyp trochę paproszków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7903 Napisano 27 Października 2017 Bo podróba wstrętna, nie japąska kłalita. Nawet sie tym nie chwal bo stracisz szacunek na forum Szybciutko koronkę wyciągnij i przez komin wsyp trochę paproszków Dyć tam jak wół stoi napisane "MADE IN JAPAN" No, ale w tej sytuacji to chyba nie zostaje nic innego, jak troszkę tego "kastrata" podrasować jakimiś "paprochami" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7904 Napisano 27 Października 2017 Bo podróba wstrętna, nie japąska kłalita. Nawet sie tym nie chwal bo stracisz szacunek na forum Szybciutko koronkę wyciągnij i przez komin wsyp trochę paproszków Tak " na szybko" można stłuć szybkę , nabierze właściwego charakteru..Paprochy można wsypać, na spokojnie...po pracy, w domu 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7905 Napisano 27 Października 2017 A swoją drogą to coraz częściej odnoszę takie wrażenie /ale ja prosty chłopak ze wsi jestem, więc oczywiście tłucze mi się gdzieś z tyłu głowy taka myśl, że mogę się mylić/, że jeśli chodzi o SEIKO, to albo warto celować właśnie w serię "5", albo od razu przy najmniej za SARBami się oglądać, że o GS nie wspomnę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7906 Napisano 27 Października 2017 GS psze Pana to nie jest prawdziwe SEIKO, bo dokładny, ładnie wykonany. Lupę Pan bierzesz a na tarczy czysto jak w laboratorium. Co to ma być! Aha no i werk do bani, zamiast porządnego 4R, że o 7S nie wspomnę, ale to tylko dla wybrańców 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7907 Napisano 27 Października 2017 Czyli jednak miałem rację zakładając, że mogę się mylić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #7908 Napisano 27 Października 2017 Przed chwilą go odebrałem. Teraz się zastanawiam czy nie podróba, bo coś za prosty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7909 Napisano 27 Października 2017 Może tak być, bo coś paprochów nie widać ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7910 Napisano 27 Października 2017 (edytowane) Wszystkie Samuraje, które sprzedałem były proste. Bez paprochów. Fejki - ładne, staranne, ale fejki Edytowane 27 Października 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #7911 Napisano 27 Października 2017 I jak teraz z tym żyć? Stargate też prosty i bez paprochów. Wszystko nie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecky9 0 #7912 Napisano 27 Października 2017 @ajsek, a ty wiesz o tym że jak będziesz kręcić koronką do siebie, to ta mała wskazówka godzinowa rośnie.Ale to było w feikach.. czy org...juz nie pamiętam :-( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7913 Napisano 27 Października 2017 Odsyłać do fabryki niech poprawiają co spartolili. ma być widać że ręcznie montowane, ma być szlachetnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #7914 Napisano 27 Października 2017 Może szło porysuję, ponoć blizny uszlachetniają, a będzie szybciej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7915 Napisano 27 Października 2017 E tam, Pezet śpiewał, że dziewczyny mają w d*pie blizny szkoda szkła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7916 Napisano 27 Października 2017 :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #7917 Napisano 27 Października 2017 Tak jest tylko w tych tańszych i gorszych! W lepszych i droższych są WSZĘDZIE! Może to submodel, albo limitka pt. "gwiezdny pył"? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7918 Napisano 27 Października 2017 Albo "droga mleczna" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #7919 Napisano 28 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #7920 Napisano 28 Października 2017 MM rządzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #7921 Napisano 28 Października 2017 Mimo, że sbdc051 to bardzo dobry zegarek w bezpośrednim porównaniu widać, że blink MM wynika zupełnie z czego innego i nie można mieć złudzeń że tańszy zastąpi droższy a cena to tylko lepszy mechanizm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7223 #7922 Napisano 28 Października 2017 051 jest fajny, ale w starciu z MM ma tyle szans co Gołota z Brewsterem. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7923 Napisano 28 Października 2017 Ile razy miałem w rękach MM, tyle razy stwierdzałem, że nie rozumiem kompletnie zachwytów na tym zegarkiem. Ani dizajnem, ani wykonaniem mnie nie porywa. Może tam serducho niezłe, ale to chyba za mało. I do tego ta bransoleta z puszki po sardynkach z Biedry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelW 59 #7924 Napisano 28 Października 2017 Ile razy miałem w rękach MM, tyle razy stwierdzałem, że nie rozumiem kompletnie zachwytów na tym zegarkiem. Ani dizajnem, ani wykonaniem mnie nie porywa. Może tam serducho niezłe, ale to chyba za mało. I do tego ta bransoleta z puszki po sardynkach z Biedry.Mam bardzo podobne odczucia. Wielokrotnie podchodziłem do zakupu ale nie ma chemii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #7925 Napisano 28 Października 2017 To jednak zegarek, który potrzebuje czasu i przyzyczajenia. Na miłość od pierwszego wejrzenia nie ma co liczyć. Bez porównania z innymi jak na powyższym zdjęciu przegrywa na starcie. Grube to takie. Trzeba dać mu czas i szansę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach