eye_lip 24182 #7951 Napisano 29 Października 2017 Miałeś MM na ręce Ty chyba nie miałeś skoro wątpisz w tę opinię ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41376 #7952 Napisano 29 Października 2017 Miałem. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4445 #7953 Napisano 29 Października 2017 (edytowane) Dodajcie mu "5" na blat, zmieńcie napis z MM na Sports i symbol na SK....a czar pryśnie..Sam to wymyśliłeś ? Taki popisowy numer żebym miał co skomentować na stronie 400 - slicznie dziękuję Edytowane 29 Października 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #7954 Napisano 29 Października 2017 Ty chyba nie miałeś skoro wątpisz w tę opinię ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Ja mam i jednak wątpię Nie wątpię natomiast, że czar pryska jak się w subie da napis Tisell 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
violon05 7 #7955 Napisano 29 Października 2017 Dodajcie mu "5" na blat, zmieńcie napis z MM na Sports i symbol na SK....a czar pryśnie..Weź submarinera usuń logo rolexa czar prysnie,W tych zegarkach ważny jest kontekst, historia modelu, design i jego wpływ na rozwój diverow generalnieMM wywodzi się od flagowego 6215 czy 6159 o ile pamiętam Mi trochę przeszkadza w diverach seiko ze większość z nich to trochę pękate kloce, fajnie by było mieć więcej modeli między 38mm a 42mm Envoyé de mon SM-G900F en utilisant Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41376 #7956 Napisano 29 Października 2017 Tisell to bardzo dobrze zrobiony homar. Chciałbym, żeby inny naśladowcy robili na takim poziomie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7957 Napisano 29 Października 2017 O czym się tu rozmawia? MM i sub Rolexa są fajne. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #7958 Napisano 29 Października 2017 Tisell to bardzo dobrze zrobiony homar. Chciałbym, żeby inny naśladowcy robili na takim poziomie. Osobiście nie mam nic do Tisella, to tylko taki przykład na zastąpienie tą marką nazwy Rolex w subie. Każdą markę da się zastąpić inną, ale to nic nie oznacza i takie teorie jak kolegi jarecky9, to sobie można tworzyć przy niedzielnym rosole 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #7959 Napisano 29 Października 2017 Niedzielnie Świetne zdjęcie Macmac 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #7960 Napisano 29 Października 2017 Świetne zdjęcie Macmac dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4445 #7961 Napisano 29 Października 2017 Przecież MM też doczekał sie już homarów. Mialem pisać coś jeszcze ale telefon sam zastępuje słowo homar komarem! - hahaha. Trafniej się nie dało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41376 #7962 Napisano 29 Października 2017 Wcale mnie to nie dziwi. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecky9 0 #7963 Napisano 29 Października 2017 Dla miłośników, czar nie pryśnie !A tacy się odezwali, przecież to forum miłośników zegarków.Chodzi o całe grono użytkowników którzy kupują markę, a nie zegarek, nie patrząc na historię itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #7964 Napisano 29 Października 2017 Jarecky9, nie pisz proszę bzdur, widziałeś w piątce mechanizm 8L? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7965 Napisano 29 Października 2017 Dodajcie mu "5" na blat, zmieńcie napis z MM na Sports i symbol na SK....a czar pryśnie.. I jak? U mnie nic nie prysło.Dalej mi się podoba. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11499 #7966 Napisano 29 Października 2017 Panowie trochę więcej luzu, zbyt dosłownie bierzecie wszystko do siebie.Jeden lubi ogórki, inny ogrodnika córki. Jest grono zwolenników MM i gro osób, którym zwyczajnie ten zegarek nie podchodzi (mi też osobiście zresztą), co nie każe mi nikogo naprowadzać na inną "lepszą" stronę HOWGH 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecky9 0 #7967 Napisano 29 Października 2017 Jezu, ja nie piszę o podobaniu !Nerkę bym opier...ł żeby go mieć ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #7968 Napisano 29 Października 2017 Panowie trochę więcej luzu, zbyt dosłownie bierzecie wszystko do siebie.Jeden lubi ogórki, inny ogrodnika córki. Jest grono zwolenników MM i gro osób, którym zwyczajnie ten zegarek nie podchodzi (mi też osobiście zresztą), co nie każe mi nikogo naprowadzać na inną "lepszą" stronę HOWGH@tommly ty tu awanturę wietrzysz a dyskusja nad wyraz spokojna że 8L, że jakość, że dosyć specyficzny, że jednym się podobuje innym nie i tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7969 Napisano 29 Października 2017 (edytowane) Mnie tam się podoba ;-) ale gdybym miał możliwość, to przygarnąłbym wspomnianego tu wcześniej sla017 :-)A póki co, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się lubi :-) Edytowane 29 Października 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11499 #7970 Napisano 29 Października 2017 @tommly ty tu awanturę wietrzysz a dyskusja nad wyraz spokojna że 8L, że jakość, że dosyć specyficzny, że jednym się podobuje innym nie i tyle Jaką awanturę, o czym Ty piszesz chłopie? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7971 Napisano 29 Października 2017 Przecież MM też doczekał sie już homarów. Mialem pisać coś jeszcze ale telefon sam zastępuje słowo homar komarem! - hahaha. Trafniej się nie dało http://www.thewatchsite.com/22-non-japanese-watch-discussion/288649-mm300-homage-watch.html 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11499 #7972 Napisano 29 Października 2017 Tylko wkładka bezela im nie wyszła i kształt uszu 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7973 Napisano 29 Października 2017 Ale wygląda na to, że cena im wyszła ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4445 #7974 Napisano 29 Października 2017 Jak będziecie grzeczni to pokażę Wam jak zaoszczędzić worek grubych pieniędzy. Wszyscy już byli w Kościele? Nikt wczoraj nie spożywał alkoholu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7975 Napisano 29 Października 2017 Ja nie byłem, bo dziś kolej żomy, a spożywałem wczoraj i spożywam i dziś ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach