disaster3 1012 #9726 Napisano 9 Lutego 2018 ok, wszystko jasne. Mam słabość do zieleni i granatu/niebieskiego.Ładny!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worms1976 5 #9727 Napisano 9 Lutego 2018 Flaming, super, mi też się bardzo podoba co to za model? Panowie o co chodzi z tą punktacją oceny oryginalności zegarka, to jakiś tajny kod, hehe? Niebawem po dłuższej przerwie i ja dołączę do grona Seiko, mam nadzieję że zaiskrzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #9728 Napisano 9 Lutego 2018 (edytowane) Dzięki. To Seiko Presage SRPC03J1. Tylko pasek zmieniłem na inny. Edytowane 9 Lutego 2018 przez Flaming 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #9729 Napisano 9 Lutego 2018 (edytowane) Flaming, super, mi też się bardzo podoba co to za model? Panowie o co chodzi z tą punktacją oceny oryginalności zegarka, to jakiś tajny kod, hehe? Niebawem po dłuższej przerwie i ja dołączę do grona Seiko, mam nadzieję że zaiskrzy. Z tego co tu czytam, kod rozszyfrujesz prawdopodobnie sam, gdy dostaniesz swoje Seiko do ręki i dobrze przyjrzysz się indeksom. Wtedy to zaiskrzy na bank. Edytowane 9 Lutego 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9730 Napisano 9 Lutego 2018 Zielony biedaMAS tragedia. Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #9731 Napisano 9 Lutego 2018 Burns a można prosić o więcej zdjęć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4448 #9732 Napisano 9 Lutego 2018 Burns a można prosić o więcej zdjęć Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie można! Dzisiaj premiera, nie znalazłem więcej w necie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #9733 Napisano 9 Lutego 2018 Nie można! Dzisiaj premiera, nie znalazłem więcej w necie!+8h to już pewnie po premierze wiec możesz już pokazać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4448 #9734 Napisano 9 Lutego 2018 +8h to już pewnie po premierze wiec możesz już pokazać Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkBozia rączki dała to sam sobie poszukaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9735 Napisano 9 Lutego 2018 @BurnsTo jest ta nowa limitka Sumo?Fajny jest!!dałem odpocząć Alpiniście dzisiaj Tak czy inaczej, w rodzinie pozostaje :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9736 Napisano 9 Lutego 2018 (edytowane) Proszszsz... albo tak Edytowane 9 Lutego 2018 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9737 Napisano 9 Lutego 2018 No na Kolegę zawsze można liczyć ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4448 #9738 Napisano 9 Lutego 2018 No na Kolegę zawsze można liczyć ;-) Zielony biedaMAS tragedia. Tylko nie wiem po co czas marnuje na dostarczanie w jego mniemaniu tragedii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9739 Napisano 9 Lutego 2018 (edytowane) Muszę wyręczać innych leni, co mają bana na Guglach Edytowane 9 Lutego 2018 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9740 Napisano 9 Lutego 2018 I zaspokoić ciekawość innych Kolegów, którzy najwyraźniej chcą jednak oglądać taką "tragedię" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9741 Napisano 9 Lutego 2018 (edytowane) Czyli festyniarskie kolorki dalej w modzie a końca tej mody nie widać.Każda następna limitka zdaje się to tylko potwierdzać Edytowane 9 Lutego 2018 przez raphael1215 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9742 Napisano 9 Lutego 2018 Wedle zasady, dla każdego coś miłego ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #9743 Napisano 9 Lutego 2018 Ja raczej miałem na myśli że Burns już go ma tylko obiecał Seiko że pokaże po premierze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9744 Napisano 9 Lutego 2018 Gdzie się podział klasyczny navy blue albo w ostateczności ciemny kobalt ? chociaż w dłuższej perspektywie to może być łakomy kasek dla kolekcjonerów. Niektórzy zbieracze lubią jak zegarek jest dziwny i mocno się wyróżnia na tle innych z danego okresu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4448 #9745 Napisano 9 Lutego 2018 akurat zielonych zegarków jak na lekarstwo (i to wszelkich marek), szczególnie takich, które jakoś wyglądają, więc w tym wypadku PLUS dla Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9746 Napisano 9 Lutego 2018 Muszę zobaczyć na żywo albo dobre foty bo póki co to on nie wygląda i to bardzo. Czekam w każdym bądź razie na info czy będzie dostępny w PL. Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4448 #9747 Napisano 9 Lutego 2018 Muszę zobaczyć na żywo albo dobre foty bo póki co to on nie wygląda i to bardzo.Czekam w każdym bądź razie na info czy będzie dostępny w PL. pewnie jedna sztuka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9748 Napisano 9 Lutego 2018 akurat zielonych zegarków jak na lekarstwo (i to wszelkich marek), szczególnie takich, które jakoś wyglądają, więc w tym wypadku PLUS dla Seiko Gdyby zrobili matową tarcze.. przy szlifie słonecznym i kolorkach to trąca mi tak trochę modą lat 90. Takie jakieś skojarzenia mnie naszły. Poza tym te style retro, vintage... wiem, że to jest teraz w modzie a firmy starają się czerpać z tego całymi garściami. Nie zdziwił by mnie super bieda mas do ok 1k z 7S na pokładzie a później jego 10 limitacji. Patrząc obiektywnie to zaczyna się robić słabe. Człowiek czeka z zaciekawieniem na info o nowych modelach technologiach czy wypustach a tu bach kolejny retro dziadek w 100 wersjach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9749 Napisano 9 Lutego 2018 pewnie jedna sztuka Ta i to dla Ciebie Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4448 #9750 Napisano 9 Lutego 2018 Ta i to dla Ciebie Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka a świstak zawija, mnie uczyli: licz na siebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach