denver47 2530 #10226 Napisano 16 Marca 2018 To wyjdź z komórki złapać jakieś światło, nie czekaj do weekendu Pyk Dla mnie kozak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12788 #10227 Napisano 16 Marca 2018 Szukam sklepu stacjonarnego w Warszawie gdzie znajdę więcej niż 3-4 modele Seiko i Orienta.. Zwiedziłem kilka galerii handlowych ale wybór raczej mizerny. Może znacie jakieś fajne miejsca?W każdym tome trend masz więcej niż 3-4 modele Seiko. Jeśli chodzi o Orienta to np. Excelsior w Arkadii czy OCDC w Złotych Taki wpadł. O, w końcu kupiłeś ładny zegarek, gratuluję Gratuluję Bracie No i jak? ... kurdupel straszny?Jaki kurdupel, On zdaje się jeździ 500-ką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #10228 Napisano 16 Marca 2018 Extra 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41544 #10229 Napisano 16 Marca 2018 (edytowane) Gratuluję Bracie No i jak? ... kurdupel straszny?Niby mały, ale taki ma być. I leży fajnie. Narazie JestPanZadowolony. ...O, w końcu kupiłeś ładny zegarek, gratuluję ...Dzięki. Miałem, mam i będę miał same ładne. ...Jaki kurdupel, On zdaje się jeździ 500-ką Z dumą. Edytowane 16 Marca 2018 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12788 #10230 Napisano 16 Marca 2018 Miałem, mam i będę miał same ładne. Taaa... Z dumą. A tu się akurat nie dziwię, bo to fajne auto jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41544 #10231 Napisano 16 Marca 2018 ...A tu się akurat nie dziwię, bo to fajne auto jest.Dzięki. Nawet zastanawiałem się nad zmianą. I nie ma ładniejszego auta w moim zasięgu finansowym. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15799 #10232 Napisano 16 Marca 2018 Denver, gdzie kupowałeś szafir eBay czy z jakiejś strony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #10233 Napisano 16 Marca 2018 Dla mnie kozakNie mówiłem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldeusz 563 #10234 Napisano 16 Marca 2018 Fajnie wygląda ten sumik sumik - kozak... albo w szafirowych kozakach Gratki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
violon05 7 #10235 Napisano 16 Marca 2018 I SARB i wcześniejszy SDGM super, a ja dzisiaj trafiłem na ofertę wymiany SARX035 na SPB051 - wydaje się opłacalna jeśli bez dopłaty, ale sarxa mam chyba nawet nie od miesiąca i nie myślę się z nim rozstać Envoyé de mon SM-G900F en utilisant Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #10236 Napisano 16 Marca 2018 Pyk Dla mnie kozakEfekt czaderski! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41544 #10237 Napisano 16 Marca 2018 ... a ja dzisiaj trafiłem na ofertę wymiany SARX035 na SPB051...Wymieniłbym bez zastanowienia. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
violon05 7 #10238 Napisano 16 Marca 2018 Zawsze bardziej za mną chodził spb053(szczególnie na bransolecie świetnie wyglada), bo chciałem zupgrade'owac mojego mako 2 Envoyé de mon SM-G900F en utilisant Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #10239 Napisano 16 Marca 2018 (edytowane) Denver, gdzie kupowałeś szafir eBay czy z jakiejś strony.Dostaje sporo pytań PW to napiszę już publicznie co i jak. Szkło kupione z crystaltimes. Model CT039. Jest to double domed (taka soczewka wklęsło-wypukla z niebieskim AR). Paczka szła rejestrowaną poczta z HK. Szlo to ponad 3 tygodnie. Niebieski AR jest intensywny, także miejcie to na uwadze - jedni lubią inni nie. W ofercie crystaltimes można wybierać różne kolory AR. Zegarek po zmianie ma bardziej przejrzysty 'look'.Indeksy są wyraźniejsze, śmielej łapią refleksy. Tarcza wygląda inaczej w odbiorze. Mam wrażenie, że jest lekko powiększona - no ale nałożone 5mm szkło powiekszajace, więc co się dziwić.. mnie się podoba. Szkło wyraźnie wystaje ponad bezel. @wkamil, mialem obawy, bo ja nie mam wyobraźni jak coś może wyglądać.. Ty masz u siebie chyba single domed (plaskie od spodu)? W każdym razie strzał w dziesiątkę z tym double domed. Tarcza nie zniekształca się pod kątem. Polecam takie szkło. Macie parę fotek żeby sobie wyobrazić co to się z tym sumo porobiło Edytowane 16 Marca 2018 przez denver47 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #10240 Napisano 16 Marca 2018 Tak, u mnie singielek jest. Grubasa mam w tuńczyku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #10241 Napisano 16 Marca 2018 Szukam sklepu stacjonarnego w Warszawie gdzie znajdę więcej niż 3-4 modele Seiko i Orienta.. Zwiedziłem kilka galerii handlowych ale wybór raczej mizerny. Może znacie jakieś fajne miejsca?W serwisie Orienta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #10242 Napisano 16 Marca 2018 denver świetne foty. Problem za to jest taki, że przez nie znów zacząłem myśleć o wymianie szkła w swoim sumiaku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12788 #10243 Napisano 16 Marca 2018 Wymieniłbym bez zastanowienia.To samo.Dostaje sporo pytań PW to napiszę już publicznie co i jak. Macie parę fotek żeby sobie wyobrazić co to się z tym sumoNo porobiło się. Wyjdę na lamera, trudno, ale... nie przyglądając się zbytnio byłem przekonany, że to ...MM300 Na swoją obronę mam tylko to, że na tych zdjęciach koperty prawie nie widać. Poza tym przeglądam na japku SE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #10244 Napisano 16 Marca 2018 W tym wątku 'modnie' będzie napisać ,ze wyszedł biedaMaster:p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24245 #10245 Napisano 16 Marca 2018 Fajny czarnuszek . 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #10246 Napisano 16 Marca 2018 Fajny czarnuszekEmys orbicularis. Prawie te same barwy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12788 #10247 Napisano 16 Marca 2018 Fajny czarnuszek .Na tym pasku wyglada spoko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #10248 Napisano 16 Marca 2018 Dostaje sporo pytań PW to napiszę już publicznie co i jak. Szkło kupione z crystaltimes. Model CT039. Jest to double domed (taka soczewka wklęsło-wypukla z niebieskim AR). Paczka szła rejestrowaną poczta z HK. Szlo to ponad 3 tygodnie. Niebieski AR jest intensywny, także miejcie to na uwadze - jedni lubią inni nie. W ofercie crystaltimes można wybierać różne kolory AR. Zegarek po zmianie ma bardziej przejrzysty 'look'.Indeksy są wyraźniejsze, śmielej łapią refleksy. Tarcza wygląda inaczej w odbiorze. Mam wrażenie, że jest lekko powiększona - no ale nałożone 5mm szkło powiekszajace, więc co się dziwić.. mnie się podoba. Szkło wyraźnie wystaje ponad bezel. @wkamil, mialem obawy, bo ja nie mam wyobraźni jak coś może wyglądać.. Ty masz u siebie chyba single domed (plaskie od spodu)? W każdym razie strzał w dziesiątkę z tym double domed. Tarcza nie zniekształca się pod kątem. Polecam takie szkło. Macie parę fotek żeby sobie wyobrazić co to się z tym sumo porobiło Fajnie to wyszło. Mi też się podoba. Nie mam doświadczenia z zakupami za granicą. Będzie ktoś sobie zamawiał? Chętnie bym się podłączył gdyby ktoś był tak uprzejmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #10249 Napisano 16 Marca 2018 Ten sklep sprzedaje też przez zatokę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #10250 Napisano 17 Marca 2018 Aż podłączyłem się pod tv, żeby pooglądać zdjęcia Kolegi @denver47 - piękne fotografie, te detale... warto byłoby wysłać kilka jako propozycję do klubowego kalendarza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach