Paulus57 128067 #10926 Napisano 9 Maja 2018 Jak swojego ponoszę kiedyś dłużej niż ...kilkanaście godzin na dobę, to też się wypowiem o dokładności chodu ;-)Czasami to lepiej żyć w nieświadomości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #10927 Napisano 9 Maja 2018 (edytowane) E tam, czasem można się miło zaskoczyć. Od 4 maja SKX z reguły wala się po szafkach i innych półkach, a wcześniej robił średnią +0,7s/24h. Nie dość, że całkiem prosty, to jeszcze dokładny. Zaczynam mieć poważne wątpliwości co do jego oryginalności. Edytowane 9 Maja 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128067 #10928 Napisano 9 Maja 2018 E tam, czasem można się miło zaskoczyć. Od 4 maja SKX z reguły wala się po szafkach i innych półkach, a wcześniej robił średnią +0,7s/24h. Nie dość, że całkiem prosty, to jeszcze dokładny. Zaczynam mieć poważne wątpliwości co do jego oryginalności. Fakt. Podejrzanie dokładny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #10929 Napisano 9 Maja 2018 Właśnie nie.. ten cycek teraz świeci słabiej Niestety słabo świecące cycki aftermarketowych bezeli to częsta przypadłość SRU Super 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noktoto 16 #10930 Napisano 9 Maja 2018 No cóż, o gustach się nie dyskutuje. Tym tylko można wyjaśnić określenie "paskudnie" w przypadku tego zegarka. Czyli rozumiem że widziałeś na żywo i jest dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128067 #10931 Napisano 9 Maja 2018 Czyli rozumiem że widziałeś na żywo i jest dobrze.Myślę, że w obecnej chwili można bez większego ryzyka oceniać przedmioty na fotografii. Na ręce go nie miałem niestety, ale bez większego ryzyka podpisuję się ponownie pod moją wypowiedzią. Poza tym wypowiedź którą skomentowałem, była raczej formą żartobliwej prowokacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noktoto 16 #10932 Napisano 9 Maja 2018 No może i była Ale z tym ocenianiem na podstawie fotografii się nie zgodzę, to olbrzymie pole zarówno do manipulacji jak i do wpadek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128067 #10933 Napisano 11 Maja 2018 No może i była Ale z tym ocenianiem na podstawie fotografii się nie zgodzę, to olbrzymie pole zarówno do manipulacji jak i do wpadek.Nie przesadzaj. Kiedyś królowie poznawali swoje wybranki na podstawie malowanych portretów, a Ty teraz obawiasz się rozczarowania zakupionym zegarkiem. Licząc tylko na wybór tego czego można dotknąć, bardzo się ograniczasz. A zegarek to niekoniecznie wybór na całe życie. Jak się nie spodoba zawsze można go odsprzedać, niekoniecznie ze stratą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noktoto 16 #10934 Napisano 12 Maja 2018 Ja się tylko zapytałem o wrażenie na żywo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128067 #10935 Napisano 12 Maja 2018 Ja się tylko zapytałem o wrażenie na żywo A jak tak to co innego; 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #10936 Napisano 12 Maja 2018 Aquatimer 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #10937 Napisano 12 Maja 2018 (edytowane) To jest zdecydowanie tarcza na lato. Czas pomyśleć o jakimś pasku. Edytowane 12 Maja 2018 przez frugoman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #10938 Napisano 12 Maja 2018 Ja się tylko zapytałem o wrażenie na żywo Czekam na ziekone Sumo do porównania a rzeczony jest bardzo ładnym zegarkiem. Niestety tarcza ma szlif słoneczny na metalowym podkladzie - w pełnym Słońcu staje sie cukierkowa niczym landrynek. Bez Słońca jest butelkowa ciemno zielona i moim zdaniem taka powinna być zawsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3735 #10939 Napisano 12 Maja 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noktoto 16 #10940 Napisano 12 Maja 2018 Czekam na ziekone Sumo do porównania a rzeczony jest bardzo ładnym zegarkiem. Niestety tarcza ma szlif słoneczny na metalowym podkladzie - w pełnym Słońcu staje sie cukierkowa niczym landrynek. Bez Słońca jest butelkowa ciemno zielona i moim zdaniem taka powinna być zawsze. O! Dzięki za opis. To wyjaśnia też zróżnicowanie kolorystyki na zdjęciach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #10941 Napisano 12 Maja 2018 Tutaj też się pochwalę ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #10942 Napisano 12 Maja 2018 (edytowane) @jackm co to za pasek? Własnie myślę o czymś zamszowym w podobnym kolorze do 007 Edytowane 12 Maja 2018 przez frugoman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128067 #10943 Napisano 12 Maja 2018 Tutaj też się pochwalę ☺ Zdecydowanie masz czym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #10944 Napisano 12 Maja 2018 Zdecydowanie masz czym. Dzięki! W słońcu takim jak dzisiaj tarcza wygląda obłędnie, różne odcienie błękitu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128067 #10945 Napisano 12 Maja 2018 Dzięki! W słońcu takim jak dzisiaj tarcza wygląda obłędnie, różne odcienie błękitu!Na żywo pewnie prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Mam coś podobnego w planie, tylko łączony z czerwienią. Niestety jest problem więcej chęci niż "pienięci" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #10946 Napisano 12 Maja 2018 Na żywo pewnie prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Przed kupnem widziałem go tylko na zdjęciach i filmach na YouTube. Na żywo zdecydowanie spełnił oczekiwania a nawet okazał się fajniejszy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128067 #10947 Napisano 12 Maja 2018 Przed kupnem widziałem go tylko na zdjęciach i filmach na YouTube. Na żywo zdecydowanie spełnił oczekiwania a nawet okazał się fajniejszy! Uważam, że Seiko ma najciekawsze popularne modele. Jak na razie mam tylko, czy aż, Alpinista. Gdybym mógł pewnie byłoby tego już dużo więcej, a tak tylko cierpliwość pozostaje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #10948 Napisano 12 Maja 2018 (edytowane) @jackm co to za pasek? Własnie myślę o czymś zamszowym w podobnym kolorze do 007Mam wyglądający podobnie (niemalże identycznie). Kupiony na cheapestnatostraps w baaardzo okazyjnej cenie. Niestety cena idzie w parze z jakością. W dotyku przypomina nieco karton Edytowane 12 Maja 2018 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #10949 Napisano 13 Maja 2018 Noir pic upload 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BÓG 6 #10950 Napisano 13 Maja 2018 Czy jest jakiś Tuńczyk w Trójmieście do pomacania? Bardzo zaintrygował mnie ostatnio tak, że chciałbym mu się przyjrzeć z bliska. 0 Dziś robię to czego Ty nie robisz.Jutro będę w stanie robić to czego Ty nie potrafisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach