Breitling 13048 6386 #22251 Napisano 24 Lutego 2021 17 minut temu, eddi87 napisał(-a): Tylko fabryczne to gówno z blaszek. potwierdzam , ori bransa słabiutka ja do swojego założyłem pasek pattini , uważam że na paskach ten model najlepiej się czuję 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #22252 Napisano 24 Lutego 2021 9 minut temu, KobyS0 napisał(-a): już lepie na jakimś zwykłym nato ( pod kolor) będzie się prezentował a sam zegar............................. CUDO......................... Nato odpada nie jestem zwolennikiem a co się tyczy bransolety z dyskusji to dlatego jest na łapie że ori to gówno, nikt nie robi dedykowanych porządnych np. strapcode, żadna z pełnych ogniw mnie nie urzekła a w rozmiarze 24 poza tym nie jest ich tak dużo jak 20 lub 22, kupiona dlatego że nie wygląda jak cienki pedalski mesh tylko to jest kawał kajdana bardziej przypominający sharka i jakosciowo IMO strapcode dało rade, a tak poza tym to o gustach się nie dyskutyje 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8374 #22253 Napisano 24 Lutego 2021 2 minuty temu, eddi87 napisał(-a): Nato odpada nie jestem zwolennikiem a co się tyczy bransolety z dyskusji to dlatego jest na łapie że ori to gówno, nikt nie robi dedykowanych porządnych np. strapcode, żadna z pełnych ogniw mnie nie urzekła a w rozmiarze 24 poza tym nie jest ich tak dużo jak 20 lub 22, kupiona dlatego że nie wygląda jak cienki pedalski mesh tylko to jest kawał kajdana bardziej przypominający sharka i jakosciowo IMO strapcode dało rade, a tak poza tym to o gustach się nie dyskutyje 😁 żem tylko swoje skromne zdanie wyraził, mi to nie idzie w parze, jak pisałem, walczyłem z meshem i przegrałem.... a to Ty Kolego go nosisz i bądź sobą... 7 minut temu, Breitling 13048 napisał(-a): potwierdzam , ori bransa słabiutka ja do swojego założyłem pasek pattini , uważam że na paskach ten model najlepiej się czuję mistzrz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 130090 #22254 Napisano 24 Lutego 2021 15 minut temu, Breitling 13048 napisał(-a): potwierdzam , ori bransa słabiutka ja do swojego założyłem pasek pattini , uważam że na paskach ten model najlepiej się czuję Wygląda pięknie z tym paskiem, tylko czy aby to nie poprawiane Photoshopem? 2 godziny temu, eddi87 napisał(-a): Czemu... fajne to strapcode grube jak shark i nie trzeba ciąć tylko odejmować ogniwa, całe chu...owo wygląda, jednak na mojej kości zostały tylko po dwa ogniwa przy klamrze i prawie znikły, zlały się z klamrą. Wybacz pytanie ignoranta, ale jaki to model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8374 #22255 Napisano 24 Lutego 2021 2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Wygląda pięknie z tym paskiem, tylko czy aby to nie poprawiane Photoshopem? poprawiane czy nie, gdzie takiego łocza dostać ???????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #22256 Napisano 24 Lutego 2021 (edytowane) 6 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Wygląda pięknie z tym paskiem, tylko czy aby to nie poprawiane Photoshopem? photoshopem nie , ale jakaś delikatna obróbka była dzisiejsze kalkulatory już mają takie polepszacze na wyposażeniu 😜 Edytowane 24 Lutego 2021 przez Breitling 13048 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #22257 Napisano 24 Lutego 2021 (edytowane) Macie na pasku i nie jojczyć 7 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Wygląda pięknie z tym paskiem, tylko czy aby to nie poprawiane Photoshopem? Wybacz pytanie ignoranta, ale jaki to model? https://www.strapcode.com/collections/24mm-watch-band-mesh/products/mesh-db-bcl01-b001-24mm Edytowane 24 Lutego 2021 przez eddi87 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #22258 Napisano 24 Lutego 2021 Paprykarz 😆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8374 #22259 Napisano 24 Lutego 2021 2 minuty temu, eddi87 napisał(-a): Macie na pasku i nie jojczyć https://www.strapcode.com/collections/24mm-watch-band-mesh/products/mesh-db-bcl01-b001-24mm KUPUJĘ.......tera to tak ............ PIĘKNIUSI wiem, że chciałeś coś Kolego zmienić, bo się nudzi, ale nie zawsze zmiany idą na dobre .......... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #22260 Napisano 24 Lutego 2021 21 minut temu, maritimeeng napisał(-a): Paprykarz 😆 do twojego nie mam startów ale mój staruszek też daje radę 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #22261 Napisano 24 Lutego 2021 Teraz, Breitling 13048 napisał(-a): do twojego nie mam startów ale mój staruszek też daje radę Do lumy w puszce niewiele zegarków ma start… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8374 #22262 Napisano 24 Lutego 2021 4 minuty temu, Breitling 13048 napisał(-a): do twojego nie mam startów ale mój staruszek też daje radę ładny bardzo 2 minuty temu, maritimeeng napisał(-a): Do lumy w puszce niewiele zegarków ma start… osobiście sypiam w zegarkach, najczęściej właśnie w seikaczach bo widzę godzinę, ale z Twoim to albo moja Żona wywaliłaby mnie z wyrka albo całą noc krzyczała, żebym w końcu przestał czytać i zgasił lampkę ... SUPER LATARKA 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41846 #22263 Napisano 24 Lutego 2021 2 godziny temu, Noodles napisał(-a): @eddi87 fabryczna bransa 100% lepsza niż pedalski mesh Dobrze napisane. Teraz jakąś moda na te pedalskie mesh-yki. Dramat. 1 godzinę temu, eddi87 napisał(-a): Tylko fabryczne to gówno z blaszek. Ale chociaż wygląda ok. 2 godziny temu, Noodles napisał(-a): @eddi87 fabryczna bransa 100% lepsza niż pedalski mesh Dobrze napisane. Teraz jakąś moda na te pedalskie mesh-yki. Dramat. 1 godzinę temu, eddi87 napisał(-a): Tylko fabryczne to gówno z blaszek. Ale chociaż wygląda ok. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 130090 #22264 Napisano 24 Lutego 2021 Godzinę temu, eddi87 napisał(-a): Macie na pasku i nie jojczyć https://www.strapcode.com/collections/24mm-watch-band-mesh/products/mesh-db-bcl01-b001-24mm Nadal nie podpowiedziałeś jaki to model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #22265 Napisano 24 Lutego 2021 1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a): Nadal nie podpowiedziałeś jaki to model. SNKM97 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #22266 Napisano 24 Lutego 2021 Jak koledzy mają taką wenę na ocenianie paskowo/bransoletowych żonglerek, to ja wrzucę SARBika na gumie. Zawsze wydawało mi się, że taki pasek kompletnie nie pasuje do tego zegarka, ale muszę przyznać, że na żywo wraz z zegarkiem wydaje się być całkiem ciekawym zestawieniem Od razu dodam, że to tylko na chwilę, bo z uwagi na mały L2L w SARB035, wszystkie skórzane paski, które mam, są zbyt krótkie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #22267 Napisano 24 Lutego 2021 7 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Nadal nie podpowiedziałeś jaki to model. Myślałem że Ci o kajdan chodzi bo o nim była dyskusja. Na to Ci odpowiedziałem. Wyżej kolega już mnie uprzedził co to referencji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #22268 Napisano 24 Lutego 2021 (edytowane) Godzinę temu, Dorian06 napisał(-a): Dobrze napisane. Teraz jakąś moda na te pedalskie mesh-yki. Dramat. Ale chociaż wygląda ok. Dobrze napisane. Teraz jakąś moda na te pedalskie mesh-yki. Dramat. Ale chociaż wygląda ok. Nie wygląda ok, może się wydawać ok na renderowych zdjęciach lub po photoshopie, tak samo jak recraft w necie wygląda jak cudo niestety po wyjęciu z pudełka tak kolorowo już nie jest, traci bardzo dużo. Przykładem jest moje zdjęcie i kolegi kilka postów wyżej, oba na paskach, ten sam zegarek a na jednym wrzuconym prosto z tel wygląda jak shit. Edytowane 24 Lutego 2021 przez eddi87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 130090 #22269 Napisano 24 Lutego 2021 6 minut temu, eddi87 napisał(-a): Nie wygląda ok, może się wydawać ok na renderowych zdjęciach lub po photoshopie, tak samo jak recraft w necie wygląda jak cudo niestety po wyjęciu z pudełka tak kolorowo już nie jest, traci bardzo dużo. Niestety tak działa wiele firm. Nawet chwalony forum "Za Wielkim Murem" San Martin. Trochę dałem się uwieść kolorom ze zdjęć sklepu a na żywo to już trochę nie do końca tak było, ale zegarka i tak nie oddam. Mimo wszystko fajny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8374 #22270 Napisano 24 Lutego 2021 8 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Niestety tak działa wiele firm. Nawet chwalony forum "Za Wielkim Murem" San Martin. Trochę dałem się uwieść kolorom ze zdjęć sklepu a na żywo to już trochę nie do końca tak było, ale zegarka i tak nie oddam. Mimo wszystko fajny... a walnij jakieś foto, choć na priv, bo to nie ten temat i zbanują dlaczego, a no dlatego, że nosze sie z zamiarem importu takiego SM w brązie ...... 40 minut temu, clusca napisał(-a): Jak koledzy mają taką wenę na ocenianie paskowo/bransoletowych żonglerek, to ja wrzucę SARBika na gumie. Zawsze wydawało mi się, że taki pasek kompletnie nie pasuje do tego zegarka, ale muszę przyznać, że na żywo wraz z zegarkiem wydaje się być całkiem ciekawym zestawieniem Od razu dodam, że to tylko na chwilę, bo z uwagi na mały L2L w SARB035, wszystkie skórzane paski, które mam, są zbyt krótkie. a nie za ciasno krewka do paznokci dopływa ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #22271 Napisano 24 Lutego 2021 (edytowane) Jest dobrze. Pasek jest nowy, a to nie jest miękki kauczuk, który owija się wokół nadgarstka, tylko dość sztywna guma, która się dopiero układa EDYTA: Jak mnie denerwują te duble i czkawki postowe. Co drugiego posta muszę poprawiać. Najgorsze jest to, że jak dodaję zdjęcie, to następny post w danym temacie już z automatu to samo zdjęcie wstawia. Też tak macie? Edytowane 24 Lutego 2021 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8374 #22272 Napisano 24 Lutego 2021 a no właśnie, przypadłość nowych pasków, ja osobiście ma na to patent, każdy nowy jak ląduje na jakimś zegarku od razu idzie ze mną pod prysznic, układa się idealnie od razu, 3 minuty temu, clusca napisał(-a): Jest dobrze. Pasek jest nowy, a to nie jest miękki kauczuk, który owija się wokół nadgarstka, tylko dość sztywna guma, która się dopiero układa jak ta lala .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11626 #22273 Napisano 24 Lutego 2021 5 minut temu, clusca napisał(-a): Jest dobrze. Pasek jest nowy, a to nie jest miękki kauczuk, który owija się wokół nadgarstka, tylko dość sztywna guma, która się dopiero układa EDYTA: Jak mnie denerwują te duble i czkawki postowe. Co drugiego posta muszę poprawiać. Najgorsze jest to, że jak dodaję zdjęcie, to następny post w danym temacie już z automatu to samo zdjęcie wstawia. Też tak macie? Tak, a w tapatalku nawet dodaje fotki zalajkowane, takie to ulepszenia forumowe. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8374 #22274 Napisano 24 Lutego 2021 ps. ale szczerze, to nic mu nie przeszkadza na tym czasomierzu, nawet razem wyglądają, nie wiem jak w realu ale na foto jest ok a nawet lepiej... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41846 #22275 Napisano 24 Lutego 2021 2 godziny temu, Noodles napisał(-a): @eddi87 fabryczna bransa 100% lepsza niż pedalski mesh Dobrze napisane. Teraz jakąś moda na te pedalskie mesh-yki. Dramat. 1 godzinę temu, eddi87 napisał(-a): Tylko fabryczne to gówno z blaszek. Ale chociaż wygląda ok. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach