Burns 4483 #3451 Napisano 17 Czerwca 2016 zapomniałeś o tytanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3452 Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Może dlatego, że nie jestem jakimś fanem tytanu, przynajmniej nie w zegarkach a wydechy samochodowe to inna bajka Z tytanowych w ręce miałem VE Anchara, Citka Skyhawka czy ostatnio Seiko Astrona - fakt, że nie ma co porównywać wykończenia tych zegarków do GS ale pomimo lichej ręki lubię ciężkie zegarki, Vostok to kawał bydlaka ale z Citkiem na ręce miałem jakieś dziwne wrażenie - niby fajnie ale brakowało mi stali. Może GS by to zmienił ale najpierw musiałbym wygrać w lotto O tym Astronie prawie zapomniałem SSE025 - ogólnie fajny, wiem, że w środku ma też niezłą technologię chociaż nie wnikałem tak na prawdę jaką i to wszystko kosztuje ale mając 10kzł pewnie sięgnąłbym po MM czy SDGZ i jeszcze zostałoby trochę kasy na imprezę tarcza w Astronie fajna, bardzo ciekawe indeksy, kolorystycznie też mi się podobał ale koperta jak dla mnie bez tego "czegoś" nie znam się na jakości kopert w zegarkach z takiego przedziału ale w porównaniu do sumo - czyli jedynego do czego mogę się w jakiś sposób odnieść - astron nie miał bubli w postaci nierównych szlifów ale brakowało mi ostrości, być może przez tytan Edytowane 17 Czerwca 2016 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #3453 Napisano 18 Czerwca 2016 Odnośnie kopert to dla mnie ostatnio SAEN001 bezkonkurencyjne. Za robote odpowiedzialne Shizuku-ishi Watch Studio czyli mijscówa od grand seiko. Kapitalny. Gdybyś chciał sprzedać po wakacjach, piszę się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #3454 Napisano 20 Czerwca 2016 Odnośnie kopert to dla mnie ostatnio SAEN001 bezkonkurencyjne. Za robote odpowiedzialne Shizuku-ishi Watch Studio czyli mijscówa od grand seiko. Gratuluję kolego Jak oceniasz zaratsu vs koperty Seiko które masz/miałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Urwerk 19 #3455 Napisano 20 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #3456 Napisano 21 Czerwca 2016 Orange 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3457 Napisano 21 Czerwca 2016 Pomarańcz w sumo zawsze mnie zastanawiala, może kiedyś bedzie mi dane zobaczyć ją na żywo, ciekawe czy wtedy chciałbym zamienić orange Raya na orange sumo ale pewnie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3458 Napisano 21 Czerwca 2016 U mnie od dzisiaj tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #3459 Napisano 21 Czerwca 2016 Pomarańcz w sumo zawsze mnie zastanawiala, może kiedyś bedzie mi dane zobaczyć ją na żywo, ciekawe czy wtedy chciałbym zamienić orange Raya na orange sumo ale pewnie tak Kilka lat temu widziałem u Burnsa ten zegarek i miałem mieszane uczucia, z perspektywy czasu i pomacania kilku różnych pomarańczy, uważam że jest świetny bardzo mi się podoba plus te czarne wskazówki miodzio ....wcale już nie jest łatwo znaleźć SBDC005 za normalne pieniądze w fajnym stanie jeżeli nie myślisz o nowym bo takowe gdzieś też się pojawiają, ten można powiedzieć trafił się jak ślepej kurze ziarno ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3460 Napisano 21 Czerwca 2016 a to przypadkiem nie jest ta sama sztuka ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3461 Napisano 21 Czerwca 2016 (edytowane) jak na razie to bardzo odległe plany ale jeżeli miałbym na coś wymienić orange Raya to chyba tylko sumo wchodziłoby w grę nowe sumo z "X" na tarczy wyszło w pomarańczy? nigdzie jeszcze nie widziałem byłoby fajnie Edytowane 21 Czerwca 2016 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #3462 Napisano 22 Czerwca 2016 (edytowane) a to przypadkiem nie jest ta sama sztuka ? Tak ta sama ostatni wypust z trójką z przodu w numerze, widać że tylko leżał super stan Edytowane 22 Czerwca 2016 przez KRWISTY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #3463 Napisano 23 Czerwca 2016 nowe sumo z "X" na tarczy wyszło w pomarańczy? nigdzie jeszcze nie widziałem Nie, tylko niebieski i czarny. Widocznie pomaranczka sie nie sprzedawala 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3464 Napisano 23 Czerwca 2016 ja lubię pomarańcze dlatego też nawet się nie zastanawiam nad sprzedażą Raya. Chyba tylko Sumo mogłoby mnie do tego skusić. Może kiedyś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3465 Napisano 24 Czerwca 2016 Jeszcze się nie otrząsnąłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3466 Napisano 24 Czerwca 2016 żeby nie było zawsze różowo - wczorajsze zdjęcie w temacie "jaki masz dzisiaj zegarek" było lepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3467 Napisano 24 Czerwca 2016 To wina srajphona bo chyba nie sadzisz że moja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3468 Napisano 24 Czerwca 2016 to srajfony robią takie liche foty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3469 Napisano 24 Czerwca 2016 Nooo! Chyba zmienię na hujaweja od Lewandowskiego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3470 Napisano 24 Czerwca 2016 to też będzie poniżej pasa, tylko zamiast z tyłu to z przodu, czyli jeden pies 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3471 Napisano 24 Czerwca 2016 Ooooo nie Chincki jest aktywny a Amerkancki pasywny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3472 Napisano 25 Czerwca 2016 Może być ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41602 #3473 Napisano 25 Czerwca 2016 Może być ? Nie bardzo.Pewnie nawet nie zauważyłeś, że temu Seiku odpadła 5. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3474 Napisano 25 Czerwca 2016 Zauważyłem. Dlatego zdjęcia robię nieostre ,by nie było widać kleju na tarczy. Dali rabat ,to wziąłem. Może wygląda mniej ekskluzywnie ,ale mnie to nie przeszkadza - bo ja skromny chłopak jestem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41602 #3475 Napisano 25 Czerwca 2016 A i jeszcze tarcze chyba kura podrapała. Dramat. Ślij do mnie. Ja zutylizuję. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach