Czapla 44 #7376 Napisano 27 Września 2017 A ja z czymś skromniejszym! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7377 Napisano 27 Września 2017 Przed chwilą dotarł Teraz muszę znaleźć do niego jakiś pasek. Może macie jakieś konkretne propozycje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wota24 #7378 Napisano 27 Września 2017 Dzisiaj wygląda tak, ale za cztery dni się to zmieni i będzie wyglądał tak, jak czterodniowe zegarki dzisiaj Miałem na myśli wzornictwo. Klasyczne zegarki zawsze będą poszukiwane, produkowane i będą miały swoich zwolenników. "Dziwoloągi" i monstra szybko się nudzą i moda na nie mija jak na damskie buty.Męska elegancja to klasyczne buty niezmienne od kilkudziesięciu lat i można włożyć brogsy sprzed 30 lat i nie będą się wiele różniły od produkowanych dzisiaj. Uważam,że tak jest też z zegarkami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #7379 Napisano 27 Września 2017 (edytowane) sbdc053a czarny na bransolecie sbdc051 i nie cytujemy zdjęć - hahaha Edytowane 27 Września 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7380 Napisano 27 Września 2017 Bywa że jest uzasadniona przyczyna zacytowania zdjęcia, wtedy "no problem" Dodatkowo bywa że korzystając z urządzen mobilnych trudno usunąć zdjęcie, lub "samo" się cytuje. Wszystkim dziękuję za szybką reakcję 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #7381 Napisano 27 Września 2017 sbdc053a czarny na bransolecie sbdc051 i nie cytujemy zdjęć - hahaha wkleiłem jeszcze raz bo Marek zagrał dziwiceA ja za cytowanie zdjęć miałem niedawno zwróconą uwagę Cytowanie jest problelem jezeli chodzi o czytelnośc i bezsensowność postu w stylu cytujesz zdjeci ei podpisujesz Łał jaki piekny, Zazdraszczam, zayebysty itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7382 Napisano 27 Września 2017 Przegląd... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #7383 Napisano 27 Września 2017 Urodziwy mechanizm, nie wspominając już o dekielku 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #7384 Napisano 27 Września 2017 A ja na toA gdzie tu nato? Toć na kajdanie zegar 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #7385 Napisano 27 Września 2017 Dawid dziś nie wziął tabletek wiec tez skasował... Podpowiedzcie - co to za model.Moze być na PW. SBDC053 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7386 Napisano 27 Września 2017 Urodziwy mechanizm, nie wspominając już o dekielku Też bardzo mi się podoba , musiałem go otworzyć celem regulacji bo coś przyśpieszył... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7387 Napisano 27 Września 2017 Tym razem już na pasku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komar_ns 5 #7388 Napisano 27 Września 2017 Daj znac ile chca za szafir do tego modeluSerwis Zibi ma tylko mineralne - 130 zł + VAT (czas oczekiwania ok 5 tygodni). Na www.cousinsuk.com jest dostępne za ok 17 funtów już z przesyłką - więc o wiele lepsza opcja.Szafirowe można kupić na https://crystaltimes.net/ za 40$ z przesyłką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecky9 0 #7389 Napisano 28 Września 2017 Tym razem już na pasku B...rzy...dal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #7390 Napisano 28 Września 2017 Przewietrzymy samuraja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #7391 Napisano 28 Września 2017 @fidelio ile masz w nadgarstku? Straszny gigant jak na moje standardy... Wciąż waham czy go zamówić. Wersja z czystą tarczą SRPB41J1 - jest nieco niższa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7392 Napisano 28 Września 2017 @fidelio ile masz w nadgarstku? Straszny gigant jak na moje standardy... Wciąż waham czy go zamówić. Wersja z czystą tarczą SRPB41J1 - jest nieco niższa. 16,5-17 cm. Noszę zegarki od 37 mm średnicy - SEIKO SNK803 do 44 mm średnicy - Alpina Startimer Pilot. I dobrze mi z tym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #7393 Napisano 28 Września 2017 Jasne, każdy ma swoje upodobania ale muszę powiedzieć że mnie lekko wyleczyłeś z tego zegarka. Tzn nie zrozum mnie źle - wygląda obłędnie ale chyba jednak za duży jak dla mnie (u mnie też 16,5-17).Zegarki bez bezela i z tarczą przekroju praktycznie koperty wyglądają na większe niż są. A masz nadgarstkowe z bransoletą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7394 Napisano 28 Września 2017 Jasne, każdy ma swoje upodobania ale muszę powiedzieć że mnie lekko wyleczyłeś z tego zegarka. Tzn nie zrozum mnie źle - wygląda obłędnie ale chyba jednak za duży jak dla mnie (u mnie też 16,5-17).Zegarki bez bezela i z tarczą przekroju praktycznie koperty wyglądają na większe niż są. A masz nadgarstkowe z bransoletą?Nie takich zdjęć nie mam, bo praktycznie tego samego dnia wymieniłem kajdanki na pasek... Oczywiście masz rację, bo wiele zależy od tego, jaka jest luneta. Tu faktycznie jest cieniutka, co oczywiście optycznie powiększa ten zegarek i sprawia, że wydaje się dużo większy niż jest w rzeczywistości, a to raptem 40,5 mm średnicy. Ci ciekawe, mam też Glycine Incursore, który ma 44 mm średnicy, ale luneta jest szeroka, do tego satynowana i wobec tego zegarek wydaje się mniejszy, niż jest w rzeczywistości. Co kto lubi... Jasne, każdy ma swoje upodobania ale muszę powiedzieć że mnie lekko wyleczyłeś z tego zegarka. Tzn nie zrozum mnie źle - wygląda obłędnie ale chyba jednak za duży jak dla mnie (u mnie też 16,5-17).Zegarki bez bezela i z tarczą przekroju praktycznie koperty wyglądają na większe niż są. A masz nadgarstkowe z bransoletą?A swoją drogą, zegarek naprawdę porządnie wykonany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70962 #7395 Napisano 28 Września 2017 Zastanawianie się nie ma chwilowo większego sensu o tyle, że jeżeli zegarek nie wypłynie na bazarku, to ciężko będzie go dorwać w tym momencie. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7396 Napisano 28 Września 2017 Zastanawianie się nie ma chwilowo większego sensu o tyle, że jeżeli zegarek nie wypłynie na bazarku, to ciężko będzie go dorwać w tym momencie. Na szczęście mnie już ten problem nie dotyczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70962 #7397 Napisano 28 Września 2017 Ciebie nie, ale Kolega wyżej pisał, że "się zastanawia". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7398 Napisano 28 Września 2017 Ciebie nie, ale Kolega wyżej pisał, że "się zastanawia". On to się chyba już zastanowił ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #7399 Napisano 28 Września 2017 A zaskoczę Was bo można jeszcze znaleźć:http://www.watches88.com/pd-seiko-presage-cocktail---blue-moon-power-reserve-ssa347j1.cfmZ tym że primo, on jest jednak za duży i chyba zbyt krzykliwy (choć piękna "sztuka użytkowa"), secundo, jak już się zacznie człowiek zastanawiać i przeglądać to nagle lista robi się dłuuga Obecnie dryfuję w kierunku WZ0031DV ze stajni o 3 działy niżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70962 #7400 Napisano 28 Września 2017 No, nie wiem... Nie znam tego sklepu, ale zawsze budzi pewne moje wątpliwości sklep, który podaje tylko formularz kontaktowy, zero innych danych kontaktowych i nawet właściwie nie wiadomo, skąd jest... Chyba, że coś przeoczyłem? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach