Istvan 2965 #7601 Napisano 7 Października 2017 Nie, ale muszę przyznać, że Vandit konsekwentnie skupuje wszystkie zegarki, które posiadam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71251 #7602 Napisano 7 Października 2017 Gdybyś znał jezyki, to bys wiedzial ze to po japońsku, a datę odczytuje sie pod kątem 45°… EditGodzine zresztą tez, zegarek wskazuje 13:50 Ja tylko amerykański trochę znam, ale słabo, bo bez mayora i jego porad z niczym sobie rady nie daję. Nie, ale muszę przyznać, że Vandit konsekwentnie skupuje wszystkie zegarki, które posiadam. To ma fajną kolekcję w takim razie. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7603 Napisano 8 Października 2017 Raczej bez problemów z trafianiem w indeksy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #7604 Napisano 8 Października 2017 No to i u mnie koniec rozterek co kupić. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7605 Napisano 8 Października 2017 I pięknie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71251 #7606 Napisano 8 Października 2017 No to i u mnie koniec rozterek co kupić. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu TapatalkaNie łudź się. Zegarek piękny, ale...co z tego? Nie ma szans, żeby się na nim skończyło... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #7607 Napisano 8 Października 2017 Króliczka trzeba gonić ale chwilowo jestem zadowolony Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7608 Napisano 8 Października 2017 (edytowane) Bo to Panie kawał pięknego Sikora jest i tyle. W każdym innym przesunięte dwa czy trzy indeksy na chapter ringu byłyby dyskwalifikacja a tu zerkam na tarcze potem na boki koperty, uszy i bransoletę i gębą się cieszy jak u dziecka na widok nowej zabawki. Z ciekawości zapytam kolegów którzy mają wersje z ciemną tarczą. Czy u Was też tak widać jak wszystkie paprochy kleja się do szkła? Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Października 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71251 #7609 Napisano 8 Października 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #7610 Napisano 8 Października 2017 Z ciekawości zapytam kolegów którzy mają wersje z ciemną tarczą. Czy u Was też tak widać jak wszystkie paprochy kleja się do szkła? tak, zbiera kurz jak szalony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71251 #7611 Napisano 8 Października 2017 Musicie kiedyś z Istvanem porównać, czy tyle samo zbierają. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #7612 Napisano 8 Października 2017 Ano zbiera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #7613 Napisano 8 Października 2017 Cieszy skubaniutki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbs 146 #7614 Napisano 9 Października 2017 Czas zsynchronizowany, można zaczynać tydzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71251 #7615 Napisano 9 Października 2017 (edytowane) Cieszy skubaniutkiIMG_20171008_233037.jpgWnioskuję o kary pieniężne za "cieszy skubaniec", "cieszy sk..rkowaniec", "cieszy skubaniutki" oraz pochodne. Zegarek, jak wiadomo, świetny. Astron, skubany , cieszy oko. Edytowane 9 Października 2017 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbs 146 #7616 Napisano 9 Października 2017 Wnioskuję o kary pieniężne za "cieszy skubaniec", "cieszy sk..rkowaniec", "cieszy skubaniutki" oraz pochodne. Zegarek, jak wiadomo, świetny. Astron, skubany , cieszy oko. Za dużo Astronów nie było w eterze, więc tutaj póki co bez kar pieniężnych za "skubańca" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #7617 Napisano 9 Października 2017 Wnioskuję o kary pieniężne za "cieszy skubaniec", "cieszy sk..rkowaniec", "cieszy skubaniutki" oraz pochodne. Zegarek, jak wiadomo, świetny. Ale od wrzucania zdjęć się nie powstrzymam, fotogeniczny jest skub... ten sikor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7618 Napisano 9 Października 2017 Pewnie, że nie ma się co powstrzymywać Jak sikory fajne, to zdjątka wrzucamy, ku uciesze innych, w tym mojej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6730 #7619 Napisano 9 Października 2017 Szkoda tylko że Astron taki wielki. Fajnie by było gdyby Seiko popracowalo nad zmniejszeniem koperty do 42mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7620 Napisano 9 Października 2017 Szkoda tylko że Astron taki wielki. Fajnie by było gdyby Seiko popracowalo nad zmniejszeniem koperty do 42mm.Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami, bo w innym przypadku, ja ze swoim nadgarstkiem mogę o takim zegarku na zawsze zapomnieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbs 146 #7621 Napisano 9 Października 2017 Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami, bo w innym przypadku, ja ze swoim nadgarstkiem mogę o takim zegarku na zawsze zapomnieć Ja też mam nieduży nadgarstek, ale takie większe zegary wolę. Tak czy inaczej, w przypadku astronów wydaje mi się, że rozmiar jest związany bardzo mocno ze skutecznością anteny wbudowanej w bezel i z powierzchnią elementu światłoczułego. Technika idzie naprzód więc może niedługo to samo da się osiągnąć przy mniejszych gabarytach koperty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7622 Napisano 9 Października 2017 Ja też mam nieduży nadgarstek, ale takie większe zegary wolę. Tak czy inaczej, w przypadku astronów wydaje mi się, że rozmiar jest związany bardzo mocno ze skutecznością anteny wbudowanej w bezel i z powierzchnią elementu światłoczułego. Technika idzie naprzód więc może niedługo to samo da się osiągnąć przy mniejszych gabarytach koperty.Ja nie ukrywam, że te większe zegarki też jakoś bardziej mi się podobają, ale ostatnio staram się nie przekraczać średnicy 42 mm. jakiś czas temu miałem SEIKO SUN023P1, który nominalnie ma 48 mm średnicy. Co ciekawe, przez kolorystykę i sposób wykonania, na nadgarstku aż tak nie przytłaczał, ale ostatecznie poszedł do ludzi. Dość często zakładam też Alpinę Startimera Pilota, która ma 44 mm średnicy i taką koronkę, że można by nią operować w rękawicach bokserskich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71251 #7623 Napisano 9 Października 2017 i taką koronkę, że można by nią operować w rękawicach bokserskich 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7624 Napisano 9 Października 2017 A jak się fajnie wpija w nadgarstek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71251 #7625 Napisano 9 Października 2017 Może to model "Seiko Domina"...? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach