Dorian06 43082 #13326 Napisano 4 Grudnia 2018 PiotrX a co to jest❔ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43082 #13327 Napisano 4 Grudnia 2018 (edytowane) ...Ale widocznie Ty potrafisz to dostrzec zanim otworzysz pudełko Brawo TyWysłane z iPhone za pomocą TapatalkSilikon jest na tej fotce. Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13328 Napisano 4 Grudnia 2018 (edytowane) PiotrX a co to jest❔ Tak myślałem, że jak otworzy się puszkę Pandory to coś niebezpiecznego wypełznie I znowu będą baranka kopać Nawet puszka z Chin Edytowane 4 Grudnia 2018 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #13329 Napisano 4 Grudnia 2018 No to ciach, podroba.Po modowaniu nawet nie wiem co on teraz udaje 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13330 Napisano 4 Grudnia 2018 No to ciach, podroba. Po modowaniu nawet nie wiem co on teraz udaje Ładny, taki zielony, dobrze wyszedł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 3131 #13331 Napisano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Właśnie dlatego wolę GS. Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Istvan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4598 #13332 Napisano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Ładnie obijają się o siebie Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13333 Napisano 6 Grudnia 2018 Ładnie obijają się o siebieNie obijają się, na chwilkę do wspólnego zdjęcia obok siebie Krytyka przyjęta i zanotowana, poprawię się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #13334 Napisano 6 Grudnia 2018 Ładnie obijają się o siebieOlaboga !!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13335 Napisano 6 Grudnia 2018 Olaboga !!! Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTak delikatnie kładłem że hej, u mnie śpią osobno, każdy ma swoją kołderkę i śpiewam im na dobranoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #13336 Napisano 6 Grudnia 2018 Ja tam myśle, że dopóki nie wrzucisz ich do szejkera pełnego śrub i nie będziesz nim trząsł, to nie ma się co przejmować No chyba że na ręce też się nosi w foliach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13337 Napisano 6 Grudnia 2018 Najpierw jedwabna rękawiczka, potem zafoliowany zegar i zestaw maniaka gotowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #13338 Napisano 6 Grudnia 2018 I jeb w futrynę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13339 Napisano 6 Grudnia 2018 I jeb w futrynę Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkOooooooooooo, kurka wodna, motyla noga. I widziałaś co zrobiłaś, prze ciebie musiałem wracać po klucze, kuuuu, itd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4598 #13340 Napisano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Zapytamy tego co kupił czy znalazł jakieś rysy i wgnioty właśnie przez to, że ktoś nieświadomie obija zegarki o siebie. Ale może się fuksło inaczej oczekiwana cena za poobijany zegarek będzie musiała pozbyć się jedynki z przodu Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #13341 Napisano 6 Grudnia 2018 Ja nie sprzedawam swoich, dlatego pewnie mam w tej kwestii, jak mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 41098 #13342 Napisano 6 Grudnia 2018 I jeb w futrynę Ileż to razy, a tak się uważa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4598 #13343 Napisano 6 Grudnia 2018 Pójdź sobie Piotr do galerii, przymierzyć jakiś drogi zegarek z wystawy np Omega. Na 80% na jego lewym boku znajdziesz punktowe wgniecenie od koronki. Właśnie przez to, że klient mierzył ten zegarek nie zdejmując swojego i nastąpił efekt piłek z filmiku. Pytanie czy chciałbyś wydać ~20k na coś z wadą czego sam nie zrobiłeś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13344 Napisano 6 Grudnia 2018 Zapytamy tego co kupił czy znalazł jakieś rysy i wgnioty właśnie przez to, że ktoś nieświadomie obija zegarki o siebie. Ale może się fuksło inaczej oczekiwana cena za poobijany zegarek będzie musiała pozbyć się jedynki z przoduMożna pytać, ale jazda, wiadomo że są bez śladów Pójdź sobie Piotr do galerii, przymierzyć jakiś drogi zegarek z wystawy np Omega. Na 80% na jego lewym boku znajdziesz punktowe wgniecenie od koronki. Właśnie przez to, że klient mierzył ten zegarek nie zdejmując swojego i nastąpił efekt piłek z filmiku. Pytanie czy chciałbyś wydać ~20k na coś z wadą czego sam nie zrobiłeś...Pewnie że nie, nie wiem czy jest sens tłumaczyć się bo dobrze wiecie że to było tylko do zdjęcia i delikatnie położone obok (no i tłumaczę się). Miałem kilku klientów osobiście i nie dałem im do ręki zegara do kręcenia i przymierzania bo to totalna nówka, bez śladów palców.Jak chcieli przymierzać i kręcić, to odsyłałem ich do salonu gdzie mają taki i niech sobie ogląda do woli.Jeszcze mi się nie zdarzyło aby ktoś coś złego powiedział na to co sprzedałem, wręcz przeciwnie Tak, wiem Marcin, jeszcze nic odemnie nie kupiłeś i dla tego mam 100% dobrych opinii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PrezesPolski #13345 Napisano 6 Grudnia 2018 Ileż to razy, a tak się uważa A jak boli, zwłaszcza, gdy zegarek nowy, dni parę na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #13346 Napisano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Blue Lagoon Pudełko jest mniejsze jak w Padi czy też w Dawn Grey, tak ma być czy źle kupiłem? Edytowane 7 Grudnia 2018 przez bazant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4598 #13347 Napisano 7 Grudnia 2018 Tu wróżek nie ma, żeby wiedzieć jakie pudełko dostałeś skoro nie wstawiłeś zdjęcia.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13348 Napisano 7 Grudnia 2018 Ze zdjęć wygląda, że prawdziwe Seiko ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4409 #13349 Napisano 7 Grudnia 2018 Ze zdjęć wygląda, że prawdziwe Seiko ;-) Ze zdjęć to mało co widać. Żeby ocenić jakość spasowania poszczególnych elementów trzeba robić zdjęcia dokładnie prostopadle do tarczy, a takich zdjęć tu praktycznie nie ma. Nie ma co oceniać zegarka po jednym zdjęciu. A ten tekst z ,,prawdziwym" Seiko robi się trochę nudny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13350 Napisano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Blue Lagoon Pudełko jest mniejsze jak w Padi czy też w Dawn Grey, tak ma być czy źle kupiłem?Pudełka różne wysyłają, od kiepskich po niesamowite, dostałem dwa razy (w środku seiko 5), duże pudło, jak od jakiegoś ekstra zegara, twardy lity plastik, żebrowany, 12cm x 12cm, z dużym napisem Seiko. Innym razem, koperta, zegarek zawinięty w folię bąbelkową, tak więc nie ma reguły. Nie ma co sobie pudłem głowy zawracać, grunt że zawartość jest OK Edytowane 7 Grudnia 2018 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach