Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

Klub Miłośników Zegarków SEIKO

Rekomendowane odpowiedzi

Trawy w zasadzie nigdy nie paliłem, raz matros przyniósł na wachtę, wziąłem dwa machy i mi nie smakowało, może za mało? :P:D Żadnych dragów nigdy nie brałem, a poza tym sprawdzają nas, mogą przyjść o każdej porze w porcie i robią testy na alkohol i narkotyki, we włosach wykryją nawet po pół roku od jarania, czyli trzeba strzyc się na pałę :P

Są ponoć specjalne szampony

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację, już takich dobrych wyników nie robi :P Teraz będę liczył w milisekundach jak Koledzy od R (R - jak Roamer) :)

Nie jestem w temacie, ja tylko je wożę, czasami coś znajdą :(

R wiadomo, lepsze nawet niż P (Parnisy)

Wożenie jest mniej bezpieczne od spożywania, pamiętaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież nikt nie wozi i nie spożywa i tego się trzymajmy :rolleyes:

A po ile, jakby coś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że to żarty, ale nie brnijmy w to, niektórzy nie znają się na żartach  :(

Popatrz lepiej jaki sobie wczoraj piękny i szybki (na razie) zegar sprawiłem :)

Słuszna uwaga, choć smutna :(

Zegar pierwsza klasa, ale ponoć zbyt udoskonalony technologicznie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytam i się zastanawiam, czy na właściwe forum wszedłem. :P

Odejdę na chwilkę od tematu. W tych zielonych Sumo koperta jest lepiej wykonana niż w SBDC031 / 033, czy ten sam poziom?

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tych zielonych Sumo koperta jest lepiej wykonana niż w SBDC031 / 033, czy ten sam poziom?

ten sam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten sam

Szkoda. :( Dzięki za szybką odpowiedź.

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam inne odczucie ale może po prostu tak trafiłem, dobrze z zielonym albo źle z niebieskim bo imo jest lepiej spasowany i obrobiony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, no to 1:1. Kilka egzemplarzy miałem w rękach, jeden użytkowałem i najbardziej mnie raziła ta polerowana powierzchnia na boku koperty., która z jednej jej strony kończyła się inaczej niż z drugiej. I to tak, że było gołym okiem widać. Z jednej strony zwężała się i zanikała na końcu ucha, a z drugiej na końcu ucha była szerokości niemal 1 mm. Poza takimi "smaczkami" w wykończeniu koperty zegarek mi się bardzo podobał i chętnie bym do niego wrócił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój i tomaliusza jest bardzo dobrze wykończony - wiem bo oba miałem w ręce. Ale to tylko i aż tak się trafiło! Nic więcej, tak samo można trafić niebieskiego i czarnego. Tak samo są gorsze zielone. Prawa strona w moim jest symetryczna z lewą, ale już przód z tyłem nie - na godzinie 12 jest więcej materiału. Wszystko zależy jak wpadnie do obrabiarki, jak również od samego kupującego jak mocno szuka dziury w całym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Zadam być może głupie pytanie i proszę o wyrozumiałość, ale czy SDGM-a można nosić na pasku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój i tomaliusza jest bardzo dobrze wykończony - wiem bo oba miałem w ręce. Ale to tylko i aż tak się trafiło! Nic więcej, tak samo można trafić niebieskiego i czarnego. Tak samo są gorsze zielone. Prawa strona w moim jest symetryczna z lewą, ale już przód z tyłem nie - na godzinie 12 jest więcej materiału. Wszystko zależy jak wpadnie do obrabiarki, jak również od samego kupującego jak mocno szuka dziury w całym.

Czyli jednak losowanie. :unsure:

Przez przypadek to właściwie zobaczyłem w swoim, ale jak już zobaczyłem to nie dało żyć.

Nie podoba mi się kierunek, w którym zaczęła zmierzać ta firma, ale cóż, widocznie hajs im się zgadza.

Edytowane przez Jogi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, no to 1:1. Kilka egzemplarzy miałem w rękach, jeden użytkowałem i najbardziej mnie raziła ta polerowana powierzchnia na boku koperty., która z jednej jej strony kończyła się inaczej niż z drugiej. I to tak, że było gołym okiem widać. Z jednej strony zwężała się i zanikała na końcu ucha, a z drugiej na końcu ucha była szerokości niemal 1 mm. Poza takimi "smaczkami" w wykończeniu koperty zegarek mi się bardzo podobał i chętnie bym do niego wrócił.

No tu masz rację, w moim zielonym też jest różnica ale minimalna, nie tak znacząca jak opisujesz, w niebieskim miałem o wiele gorzej.

Jeszcze do dziurek w uszach można się przyczepić :-P

No ale tarcza, indeksy, ring, spasowane OK, to najbardziej mnie cieszy, chociaż z lupą nie będę szukał :-D

Marcin dobrze to ujął, jak się trafi ale imo i tak warto :-)

I jeszcze raz dzięki Marcin za pomoc w zakupie :-)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze jedno, w niebieskim miałem luźną bransoletę, była z 0,3 mm. węższa niż rozstaw uszu i latała, to najbardziej mnie irytowało.

W zielonym jest git.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Zadam być może głupie pytanie i proszę o wyrozumiałość, ale czy SDGM-a można nosić na pasku?

Tylko po co

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko po co

Tak bardziej oficjalnie? Pytam ponieważ nie widziałem Brightza na pasku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ef424b2b88968d3a96a92f124ed5f973.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja widziałem i mnie to nie przekonało...

Chociaż u Kolegi to się nawet jakoś broni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi