PiotrX 1082 #13926 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) . Edytowane 31 Stycznia 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #13927 Napisano 16 Stycznia 2019 Trawy w zasadzie nigdy nie paliłem, raz matros przyniósł na wachtę, wziąłem dwa machy i mi nie smakowało, może za mało? Żadnych dragów nigdy nie brałem, a poza tym sprawdzają nas, mogą przyjść o każdej porze w porcie i robią testy na alkohol i narkotyki, we włosach wykryją nawet po pół roku od jarania, czyli trzeba strzyc się na pałę Są ponoć specjalne szampony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13928 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) . Edytowane 31 Stycznia 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #13929 Napisano 16 Stycznia 2019 Masz rację, już takich dobrych wyników nie robi Teraz będę liczył w milisekundach jak Koledzy od R (R - jak Roamer) Nie jestem w temacie, ja tylko je wożę, czasami coś znajdą R wiadomo, lepsze nawet niż P (Parnisy) Wożenie jest mniej bezpieczne od spożywania, pamiętaj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13930 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) . Edytowane 31 Stycznia 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #13931 Napisano 16 Stycznia 2019 Przecież nikt nie wozi i nie spożywa i tego się trzymajmy A po ile, jakby coś ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #13932 Napisano 16 Stycznia 2019 ... raz matros przyniósł na wachtę, wziąłem dwa machy i mi nie smakowało Bo to nie jest bombonierka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13933 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) . Edytowane 31 Stycznia 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #13934 Napisano 16 Stycznia 2019 Wiem że to żarty, ale nie brnijmy w to, niektórzy nie znają się na żartach Popatrz lepiej jaki sobie wczoraj piękny i szybki (na razie) zegar sprawiłem Słuszna uwaga, choć smutna Zegar pierwsza klasa, ale ponoć zbyt udoskonalony technologicznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #13935 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) . Edytowane 31 Stycznia 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10321 #13936 Napisano 16 Stycznia 2019 Tak czytam i się zastanawiam, czy na właściwe forum wszedłem. Odejdę na chwilkę od tematu. W tych zielonych Sumo koperta jest lepiej wykonana niż w SBDC031 / 033, czy ten sam poziom? 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4553 #13937 Napisano 16 Stycznia 2019 W tych zielonych Sumo koperta jest lepiej wykonana niż w SBDC031 / 033, czy ten sam poziom?ten sam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10321 #13938 Napisano 16 Stycznia 2019 ten samSzkoda. Dzięki za szybką odpowiedź. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #13939 Napisano 16 Stycznia 2019 Ja mam inne odczucie ale może po prostu tak trafiłem, dobrze z zielonym albo źle z niebieskim bo imo jest lepiej spasowany i obrobiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10321 #13940 Napisano 16 Stycznia 2019 Hmm, no to 1:1. Kilka egzemplarzy miałem w rękach, jeden użytkowałem i najbardziej mnie raziła ta polerowana powierzchnia na boku koperty., która z jednej jej strony kończyła się inaczej niż z drugiej. I to tak, że było gołym okiem widać. Z jednej strony zwężała się i zanikała na końcu ucha, a z drugiej na końcu ucha była szerokości niemal 1 mm. Poza takimi "smaczkami" w wykończeniu koperty zegarek mi się bardzo podobał i chętnie bym do niego wrócił. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4553 #13941 Napisano 16 Stycznia 2019 Mój i tomaliusza jest bardzo dobrze wykończony - wiem bo oba miałem w ręce. Ale to tylko i aż tak się trafiło! Nic więcej, tak samo można trafić niebieskiego i czarnego. Tak samo są gorsze zielone. Prawa strona w moim jest symetryczna z lewą, ale już przód z tyłem nie - na godzinie 12 jest więcej materiału. Wszystko zależy jak wpadnie do obrabiarki, jak również od samego kupującego jak mocno szuka dziury w całym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekvegas 2279 #13942 Napisano 16 Stycznia 2019 Cześć. Zadam być może głupie pytanie i proszę o wyrozumiałość, ale czy SDGM-a można nosić na pasku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4553 #13943 Napisano 16 Stycznia 2019 Można! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10321 #13944 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Mój i tomaliusza jest bardzo dobrze wykończony - wiem bo oba miałem w ręce. Ale to tylko i aż tak się trafiło! Nic więcej, tak samo można trafić niebieskiego i czarnego. Tak samo są gorsze zielone. Prawa strona w moim jest symetryczna z lewą, ale już przód z tyłem nie - na godzinie 12 jest więcej materiału. Wszystko zależy jak wpadnie do obrabiarki, jak również od samego kupującego jak mocno szuka dziury w całym.Czyli jednak losowanie. Przez przypadek to właściwie zobaczyłem w swoim, ale jak już zobaczyłem to nie dało żyć.Nie podoba mi się kierunek, w którym zaczęła zmierzać ta firma, ale cóż, widocznie hajs im się zgadza. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #13945 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Hmm, no to 1:1. Kilka egzemplarzy miałem w rękach, jeden użytkowałem i najbardziej mnie raziła ta polerowana powierzchnia na boku koperty., która z jednej jej strony kończyła się inaczej niż z drugiej. I to tak, że było gołym okiem widać. Z jednej strony zwężała się i zanikała na końcu ucha, a z drugiej na końcu ucha była szerokości niemal 1 mm. Poza takimi "smaczkami" w wykończeniu koperty zegarek mi się bardzo podobał i chętnie bym do niego wrócił.No tu masz rację, w moim zielonym też jest różnica ale minimalna, nie tak znacząca jak opisujesz, w niebieskim miałem o wiele gorzej.Jeszcze do dziurek w uszach można się przyczepić :-PNo ale tarcza, indeksy, ring, spasowane OK, to najbardziej mnie cieszy, chociaż z lupą nie będę szukał :-DMarcin dobrze to ujął, jak się trafi ale imo i tak warto :-)I jeszcze raz dzięki Marcin za pomoc w zakupie :-) Edytowane 16 Stycznia 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #13946 Napisano 16 Stycznia 2019 I jeszcze jedno, w niebieskim miałem luźną bransoletę, była z 0,3 mm. węższa niż rozstaw uszu i latała, to najbardziej mnie irytowało.W zielonym jest git. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #13947 Napisano 16 Stycznia 2019 Cześć. Zadam być może głupie pytanie i proszę o wyrozumiałość, ale czy SDGM-a można nosić na pasku?Tylko po co Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekvegas 2279 #13948 Napisano 16 Stycznia 2019 Tylko po co Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak bardziej oficjalnie? Pytam ponieważ nie widziałem Brightza na pasku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4553 #13949 Napisano 16 Stycznia 2019 Tak bardziej oficjalnie? Pytam ponieważ nie widziałem Brightza na pasku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #13950 Napisano 16 Stycznia 2019 Tak bardziej oficjalnie? Pytam ponieważ nie widziałem Brightza na paskuNo ja widziałem i mnie to nie przekonało... Chociaż u Kolegi to się nawet jakoś broni... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach