Marak 8150 #17226 Napisano 3 Września 2019 Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #17227 Napisano 4 Września 2019 Taka sytuacja..... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Wygląda super a luma po prostu wymiata Nie, chyba nie dam rady. Z jednej strony najzajebistszy nurek Seiko z jakim miałem przyjemność, do tego świetnie wykonany. Genialny zegarek. Z drugiej strony nosi się go fatalnie, jest tak samo niewygodny jak piękny.Po prostu nie mam przyjemności gdy mam go na łapie. W pudełku z cała reszta prezentuje się za to pięknie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Aż trudno mi sobie wyobrazić że tak źle się go nosi ale skoro przymierzałeś to wiesz co piszesz Ja dzisiaj wyprowadzam potwora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17228 Napisano 4 Września 2019 Nie, chyba nie dam rady. Z jednej strony najzajebistszy nurek Seiko z jakim miałem przyjemność, do tego świetnie wykonany. Genialny zegarek. Z drugiej strony nosi się go fatalnie, jest tak samo niewygodny jak piękny.Po prostu nie mam przyjemności gdy mam go na łapie. W pudełku z cała reszta prezentuje się za to pięknie Może to przez ten pasek który raz że kompletnie nie z tej bajki od strony wizualnej, to i komfort noszenia kiepski? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #17229 Napisano 4 Września 2019 Może to przez ten pasek który raz że kompletnie nie z tej bajki od strony wizualnej, to i komfort noszenia kiepski?Pasek w tym przypadku jest bardzo wygodny i miękki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15898 #17230 Napisano 4 Września 2019 Nowy u mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thorsten 47 #17231 Napisano 4 Września 2019 Nowy u mnie.Ciekawy, jaka to referencja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15898 #17232 Napisano 4 Września 2019 SNKP23 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17233 Napisano 4 Września 2019 Pasek w tym przypadku jest bardzo wygodny i miękki. Nie o to chodzi, a o wyważenie tego dość dużego zegarka ( unieruchomienie koperty na zulu, lub dobrze wyważonej bransolecie- długość góra dół plus zapięcie) .W zależności od budowy nadgarstka każdy powinien to zrobić indywidualnie.Edit NOS na bazarku Monster pierwszy http://zegarkiclub.pl/forum/topic/178692-seiko-monster-1-ger-nos/ 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17234 Napisano 4 Września 2019 (edytowane) Marek - nosiłem go chwilę na pasku skórzanym Marcina i wersję z czarnym bezelem na gumie Wojtka. Na żadnym się nie da. Koperta jest za ciężka i zegarek zjeżdża na łapę. Cały czas czuć jego ciężar.Odnoszę wrażenie, że dobrze by się nosił na bransolecie, ale w takim zestawieniu u siebie go nie widzę. Edytowane 4 Września 2019 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thorsten 47 #17235 Napisano 4 Września 2019 SNKP23Dzięki, na brązowej skórce wygląda chyba jeszcze lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17236 Napisano 4 Września 2019 (edytowane) @Jash Odnoszę wrażenie, że dobrze by się nosił na bransolecie, ale w takim zestawieniu u siebie go nie widzę.A widzisz, bransoleta, dobrze wyważona jak pisałem by "pomogła", szkoda że nie lubisz W SLA021 też kombinowałem z bransoletą i zapięciem tak by zegarek był nieruchomy na środku nadgarstka Edytowane 4 Września 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17237 Napisano 4 Września 2019 Lubię, ale są takie zegarki które na bransolecie "nie wyglądają" Tuńczyk MM jest jednym z nich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17238 Napisano 4 Września 2019 A zulu? , noszę i sobie chwalę 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17239 Napisano 4 Września 2019 (edytowane) A zulu? , noszę i sobie chwalę dla mnie do niego tylko guma tymczasem nowe 6L35 https://www.seikowatches.com/global-en/products/presage/sje075j1 Edytowane 4 Września 2019 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17240 Napisano 4 Września 2019 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8150 #17241 Napisano 4 Września 2019 dla mnie do niego tylko guma tymczasem nowe 6L35 https://www.seikowatches.com/global-en/products/presage/sje075j1 wersja JDM: https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/presage/sara017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2256 #17242 Napisano 5 Września 2019 Może to przez ten pasek który raz że kompletnie nie z tej bajki od strony wizualnej, to i komfort noszenia kiepski?to chyba jedno z najgorszych paskowych połączeń jakie tu na forum widziałem, pasuje do tuńczyka jak świni siodło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante100 186 #17243 Napisano 5 Września 2019 Bardzo ładny, kurczę chyba też kupię :-) Nowy u mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #17244 Napisano 5 Września 2019 Powitoł Chyba Koledzy są za zegarkiem bardziej niż @Jash Nie, chyba nie dam rady. Z jednej strony najzajebistszy nurek Seiko z jakim miałem przyjemność, do tego świetnie wykonany. Genialny zegarek. Z drugiej strony nosi się go fatalnie, jest tak samo niewygodny jak piękny. Po prostu nie mam przyjemności gdy mam go na łapie. W pudełku z cała reszta prezentuje się za to pięknie Cóż, nie z każdą kobietą, której się pożąda chciałoby się spędzić życie 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17245 Napisano 5 Września 2019 Pewnie, ze tak. Ta była piękna ale to był tylko chwilowy romans i to mi wystarczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #17246 Napisano 5 Września 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40557 #17247 Napisano 6 Września 2019 Marcin, fajna fotka Ci wyszła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #17248 Napisano 6 Września 2019 Mój pierwszy tuńczyk, cieszy 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #17249 Napisano 6 Września 2019 Fajny, ale musisz zmienić pasek na gumę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17250 Napisano 6 Września 2019 Co to za moda z tymi paskami do tuńczyka? :)Kto to promuje? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach