Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jash

Wyszło jak zawsze. Proponuje, aby polskie drużyny grające w europejskich pucharach z urzędu darowały sobie takie występy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie martw się, bo niedługo napiszemy Legia legła i to z dużo słabszym przeciwnikiem ;)

Jasne, jasne ulegliście minimalnie po pięknej walce przyszłym triumfatorom ligi mistrzów...

Bereszyński był wg Was za słaby na Lecha ale nie ustępuje pierszeństwa każdej piłce we własnym polu karnym jak nie przymierzając Kadar, Nikolić był dla Was za słaby bo wolicie grać bez napastników. Prawdziwi wizjonerzy ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

River po raz trzeci z Copa Libertadores:

riverafp.jpg

Zawsze sprzyjałem innym klubom z Ameryki, ale ciesze się, że River się odbudowało po upadku. No i dobrze, że puchar trafił do Argentyny, a nie Meksyku czy np. Kolumbii. A urugwajskie kluby, jak zazwyczaj w ostatnich latach, bardzo słabo. Najlepszy wynik dla Wanderers - 1/8 finału. Na puchar Urugwaj czeka od 1988 roku... :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za mecz w Gruzji, Mesjasz jest jednak niesamowitym piłkarzem

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest niebywałe. 15 minut i trzy bramki z wolnych, w tym druga to już istny majstersztyk.

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beto w Lidze Europy dawal takie interwencje, ze az wstyd. 4:3, moze dogrywki sie doczekamy ?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Goooooool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda Sevili, mogli spokojnie wygrać. za***isty mecz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny mecz, ale rozbawiło mnie, jak po meczu wszyscy ze sobą gadali zakrywając dłonią usta, co oni tam jedzą? :P

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda...tych dwoch setek na koniec...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i Basel w LE a nie w LM, wystarczyło miec Zehaviego w składzie :) by ich pokonać.

Fura szczęścia też po stronie Szachtara. Wyszło doświadczenie z LM, Rapid nie był na pewno gorszy w tym dwumeczu.

Może znowu trafią na Lecha heheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Fani Barcy i Realu, Realu i Barcy... czas zjednoczyć siły we wspólnej sprawie. Jak zapewne wiecie, z ramówki nc+ wyleciała między innymi La Liga. Dzwoniłem już do nc+ dwukrotnie. Konsultanci twierdzą, że jest szansa, iż La Liga wróci. Że cały czas coś tam negocjują. Podczas rozmowy okazało się, że konsultanci odnotowują osoby, które dzwonią z pretensjami / żalem związanymi z brakiem La Liga. Chcą sprawdzić jakie jest zainteresowanie tematem.  Dlatego dzwońcie proszę. Przekażcie tę informację na fora Realu i Barcy. Zarąbmy ich telefonami jak rasowi stalkerzy. Spróbujmy zawalczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to możliwe 2lata temu 31sierpnia Orange potem wchłonięty przez NC+ ogłosił że w ostatniej chwili podpisał umowe na transmisje Serie A , tutaj może być podobnie choć sam nie wiem...jak La Liga także Serie A pożegnała się z NC+ mnie jednak te ruchy dziwią napewno w stosunku do ligi hiszpańskiej...w tej chwili nie jest to alternatywa a inny wybór bo transmisje Serie A nadawane są w Eleven w super jakości....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eleven niedługo będzie w kazdej kablowej tv. A na razie na ich kanale na necie można za free oglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to wyleciała La Liga ?? Pojebało ich do reszty w tym nc+?? Wracam z roboty i nie interesowałem sie przez ostatnie tygodnie, tylko sprawdziłem sobie że w niedziele popacze Seville z Athletco Madryt , a tu taka żenada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To byłaby jakaś kompletna kompromitacja z ich strony, żeby nie pokazywać możliwe, że najlepszej ligi na świecie. Co prawda ja jestem fanem wyspiarskiej piłki (co widać :P), ale oglądam wsio jak leci jeżeli mogę. Już lepiej by zrobili jakby naszej rodzimej ekstrakupy nie pokazywali- wtedy byłby tylko żal Soni Śledź (kto ogląda to wie :D).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Premiership najlepsza odwiecznie i na zawsze,to nie podlega żadnej dyskusji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć oczywiście jestem fanem Serie A to jednak nie ma nawet o czym mówić ...Liga angielska jest najmocniejsza w dodatku przyjemna dla oka a transmisje w świetnych godzinach jak dla mnie no .....zawsze.ogladam jeżeli czas pozwala...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma ani hiszpańskiej, ani włoskiej, ani francuskiej. Na wszelkie pytania, odpowiadają, że "toczą się trudne rozmowy". Zaczynam rozważać następującą odpowiedź z mojej strony w przypadku monitu o płacenie rachunków: "Rozważam to, ale dylemat i decyzja są potwornie trudne." ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć oczywiście jestem fanem Serie A to jednak nie ma nawet o czym mówić ...Liga angielska jest najmocniejsza w dodatku przyjemna dla oka a transmisje w świetnych godzinach jak dla mnie no .....zawsze.ogladam jeżeli czas pozwala...

Kucka w Milanie, btw. :)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi