Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Nooo ostro tam było, trochę się zdziwiłem jak się okazało, że bez szwanku wyszedł. Barcelona wygra z PSG.u siebie. Pytanie tylko, jak wysoko ??

(0).(0)

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Nooo ostro tam było, trochę się zdziwiłem jak się okazało, że bez szwanku wyszedł. Barcelona wygra z PSG.u siebie. Pytanie tylko, jak wysoko ??

Mam nadzieję, że 5:0  :). Do awansu potrzebna jest manita przy założeniu, że nic Barca nie straci. Szanse są znikome, a statystyka bezwzględna. Jeszcze nikomu w LM nie udało się odrobić tak dużych strat, ale trzeba próbować. Ter Stegen jest ostatnio w bardzo dobrej formie, Umtiti, Pique i Busi także pokazują niezłą jakość więc defensywa powinna funkcjonować bez zarzutu. Problem jest w linii pomocy, bo Iniesta fizycznie nie jest w stanie grać pełnych 90 minut, a godnych następców nie widać. Denis Suarez musi się jeszcze dużo nauczyć, a Sergi Roberto? Pewnie dałby radę, ale wówczas Barca pozbawi się zawodnika, który potrafi grać tak jak kiedyś Dani Alves (ofensywny obrońca). Rakitic jest niestabilny, a Arda Turan częściej grzeje ławę niż gra. Pozostaje więc Rafinha no chyba, że Messi albo Neymar wezmą się za rozgrywanie. Czas pokaże. Szkoda, że Aleix Vidal doznał poważnej kontuzji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikomu się jeszcze nie udało, ale taka drużyna, jak Barcelona jest w stanie to osiągnąć, do momentu straty pierwszej bramki sprawa nie jest przesądzona.

(0).(0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś Lech-Lechia ogląda ;) ?

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lider ma słabą głowę...he, he

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oktagon by się przydał momentami :)

(0).(0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łokieć Peszki normalnie jak ze starcia barowego, z wykrokiem ;)... I jeszcze był zdziwiony ;)

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten wielki chłop z ławki, co się tak rzucał po tej kartce, to kto ??

(0).(0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bramkowa akcja bardzo ładna. Szkoda, że mało podobnych było.

W ogóle, to był to bardzo dobry mecz Marcina Robaka. 

Peszko i Kuświk, żenada... Ten drugi powinien dostać bezpośrednią czerwoną a nie drugą żółtą. 

Edytowane przez mw75

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Peszko powinien od razu dostać kartkę, gdy schodził z boiska po 1 połowie, gdy targał za  ucho Lechite.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dostał za to żółtą, w C+ pokazywano Marciniaka informującego w korytarzu o tym.

Kartki dostali wtedy Kędziora, Nielsen, Milinković-Savić i właśnie Peszko. 

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kędziora za co? Peszko sfrustrowany, gdy mu Kędziora często i łatwo odbierał piłkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejsze że Lech wygrał :)

Za to i za Boruca już Cię nie lubie :D Ha! Lechia dzisiaj po prostu wstyd i nic więcej. Na ten moment postawił bym na mistrzostwo Lecha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do końca sezonu daleko nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu.

Lech za Bielicy wyglada rzeczywiście dobrze, nawet bardzo :) Pomimo roszad w składzie naprawdę dobrze to wyglądało.

Zapowiada się runda finałowa co się zowie. Różnica - o ile będzie - to minimalna. 4 drużyny w walce o tytuł. Maj bedzie ostry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za to i za Boruca już Cię nie lubie :D Ha! Lechia dzisiaj po prostu wstyd i nic więcej. Na ten moment postawił bym na mistrzostwo Lecha.

Krygo jakoś muszę z tym żyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Ja obawiałem się trochę dzisiejszego meczu.

Miałem okazję być na tym meczu :) Podobne opinie słyszałem od każdego kibica z miasta. Np. szefo La Lluny (lallunarestaurant.com - polecam przy okazji) brał remis w ciemno.

A sam mecz - kto był kiedyś na Barcy a potem widział w tv to samo, wie, że mało która drużyna tak zyskuje na żywo.Messi, to turbodreptacz, który ma pod palcem guzik "slow" blokujący przeciwników. Za każdym razem mnie zadziwia. Natomiast Neymara widziałem pierwszy raz i powiem, że to jest naprawdę czarodziej. Ma taką swobodę i taką technikę a jednocześnie nonszalancję, że naprawdę nie dziwię się, że tak wielu rywali chce mu obić gębę  :rolleyes: Jednego czego nie rozumiem, to Ter Stegena, to taki przeciętniak, że szok. Na rozgrzewce puszczał szmaty aż bolało... Mój syn mi/mu zapowiedział, że go szybko wygryzie ze składu  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Miałem okazję być na tym meczu :) Podobne opinie słyszałem od każdego kibica z miasta. Np. szefo La Lluny (lallunarestaurant.com - polecam przy okazji) brał remis w ciemno.

A sam mecz - kto był kiedyś na Barcy a potem widział w tv to samo, wie, że mało która drużyna tak zyskuje na żywo.Messi, to turbodreptacz, który ma pod palcem guzik "slow" blokujący przeciwników. Za każdym razem mnie zadziwia. Natomiast Neymara widziałem pierwszy raz i powiem, że to jest naprawdę czarodziej. Ma taką swobodę i taką technikę a jednocześnie nonszalancję, że naprawdę nie dziwię się, że tak wielu rywali chce mu obić gębę  :rolleyes: Jednego czego nie rozumiem, to Ter Stegena, to taki przeciętniak, że szok. Na rozgrzewce puszczał szmaty aż bolało... Mój syn mi/mu zapowiedział, że go szybko wygryzie ze składu  :D

Oglądanie meczu na żywo to zupełnie inne emocje. Pewnie dzisiaj będzie ich wiele zwłaszcza, że Barca musi strzelić 5 i nic nie stracić żeby awansować. Jeżeli to się uda, to (jak powiedziałby Andrzej Kostyra) będzie największy cud od czasu wskrzeszenia Łazarza :). Co do Ter Stegena, to nie byłbym aż tak krytyczny. Bronił wiele trudnych strzałów w ostatnich meczach ratując FCB wyniki. Komentatorzy Eleven twierdzili nawet, że był jednym z najlepszych na boisku. Ter Stegen to świetny bramkarz - teraźniejszość i przyszłość Barcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BVB !! BVB !! BVB !!

(0).(0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To był faul ???

(0).(0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, IMO tak. To jest faul, przypadkowy ale faul. Gdyby nie, to obrońcy wszyscy udawaliby, że się poślizgnęli ;)

Siedzowie, zwłaszcza zabramkowy, mieli jednak cojones aby to zagwizdać.

Fajny mecz, jeszcze ponad pół godziny, wszystko możliwe!

Edytowane przez mw75

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde, co za jaja :)

Żłuję, że nie mogłem zostać do dziś w Barcy...  :ph34r:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 6:1!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alllleeeee jajajajajajaja!

Historia na naszych oczach, sędzia pomógł (drugi karny), ale kto to będzie pamiętał...

Brak mi kufa słów, nigdy czegoś takiego nie widziałem... 

Nawet w Istambule...

NIESAMOWITE!!!

Edytowane przez mw75

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi