MasterFan 978 #1 Napisano 24 Lipca 2009 Czesc! W koncu, po szybszym powrocie w piatek, zdecydowalem sie pokazac Wam zegarek, ktory praktycznie od ponad roku nie schodzi z mojego nadgarstka- stad mozna zauwazyc i mikroryski i inne slady powstale od regularnego noszenia.Niektorzy moga zauwazyc, ze dosyc dawno pokazywalem juz ten zegarek w Galerii, zgadza sie, choc nie do konca, to nie byl TEN model, moge Was zapewnic RO to swietny kompan codziennego dnia, doskonale sprawdza sie w uzupelnieniu sportowo/eleganckiego ubioru, idealny na upalne dni- to z racji bransolety. Co do werku, jak widac, jest piekny, stad mniejsze znaczenie ma dla mnie fakt, ze jest najmniej dokladny ze wszystkich innych... jak przyjdzie na to czas, to wraz z odnowieniem efektu szczotkowanej stali, ogolnego serwisu, poprosze o wyregulowanie i bedzie po problemie Fotki: Pozdrawiam,Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
capt66 13 #2 Napisano 24 Lipca 2009 nie można napisać nic więcej jak tylko że jest piękny i chyba do ogólnie pojętej sportowej elegancji idealny z resztą jak większość produktów ze stajni AP. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #3 Napisano 24 Lipca 2009 fantastyczny :D jak nie lubię bransolet tak tutaj mnie powala to połączenie gratulacje 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1243 #4 Napisano 24 Lipca 2009 Piękny zegarek,mimo to,że nie jest duży jemu to nie przeszkadza bo jest płaski.O werku nie wspomnę-ślicznota. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #5 Napisano 25 Lipca 2009 Miodzio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6 Napisano 25 Lipca 2009 Przyłączam się do gratulacji. AP Royal Oak to dla mnie numer 1 wśród nieskomplikowanych zegarków o sportowym zacięciu. Design, doskonale wykonany mechanizm z Gyromaxem sprawiają, że trudno znaleźć dla niego godnego konkurenta. Nawet Patek Philippe wysiada przy AP, bo RO ma dużo lepszy stosunek jakości do ceny niż np. taki Aquanaut. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #7 Napisano 25 Lipca 2009 Pienkny Marcinku, pienkny ...a kiedyś mi się nie podobał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 4399 #8 Napisano 25 Lipca 2009 Fantastyczny. Złote elementy werku (ach, ten rotor...), pięknie komponują się z surowością stalowej koperty i bransolety. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #9 Napisano 26 Lipca 2009 A ja jakos od tej wersji AP nei moge sie przekonac....ogladalem ten model na zywo, mierzylem, macalem - i nic.Cos mi w nim nie pasuje, choc werk ma piekny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10 Napisano 26 Lipca 2009 ...a kiedyś mi się nie podobał Heh mam dokładnie to samo, kiedyś nie mogłem patrzeć na ten zegarek, a w zasadzie na jego dizajn, a teraz ehhh...fantastyczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #11 Napisano 26 Lipca 2009 Miło że czasem pokażesz go innym 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #12 Napisano 31 Lipca 2009 Zawsze mnie się podobał ! gratuluję !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13 Napisano 1 Sierpnia 2009 Swietny zegarek, serdecznie gratuluje 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 748 #14 Napisano 1 Sierpnia 2009 A jakiej wielkości są te niedokładności chodu i jak długo występują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #15 Napisano 1 Sierpnia 2009 Jesli chodzi o dokladnosc chodu, a wlasciwie jej brak , to jest to okolo -8sek regularnie co dobe. Dzieki wszystkim za wyrazone opinie, ciesze sie, ze RO podoba sie nie tylko mnie Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miller 0 #16 Napisano 1 Sierpnia 2009 Bardzo fajny zegareczek. Pozdrawiam - mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #17 Napisano 1 Sierpnia 2009 Kocur. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach