Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

MasterFan

AP RO 15300

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!

W koncu, po szybszym powrocie w piatek, zdecydowalem sie pokazac Wam zegarek, ktory praktycznie od ponad roku nie schodzi z mojego nadgarstka- stad mozna zauwazyc i mikroryski i inne slady powstale od regularnego noszenia.

Niektorzy moga zauwazyc, ze dosyc dawno pokazywalem juz ten zegarek w Galerii, zgadza sie, choc nie do konca, to nie byl TEN model, moge Was zapewnic :D

RO to swietny kompan codziennego dnia, doskonale sprawdza sie w uzupelnieniu sportowo/eleganckiego ubioru, idealny na upalne dni- to z racji bransolety.

Co do werku, jak widac, jest piekny, stad mniejsze znaczenie ma dla mnie fakt, ze jest najmniej dokladny ze wszystkich innych... jak przyjdzie na to czas, to wraz z odnowieniem efektu szczotkowanej stali, ogolnego serwisu, poprosze o wyregulowanie i bedzie po problemie :D

Fotki:

post-36-0-26249700-1331232767.jpg

post-36-0-39513300-1331232769.jpg

post-36-0-70425100-1331232771.jpg

post-36-0-40726400-1331232773.jpg

post-36-0-37900800-1331232774.jpg

post-36-0-77856400-1331232775.jpg

Pozdrawiam,

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie można napisać nic więcej jak tylko że jest piękny i chyba do ogólnie pojętej sportowej elegancji idealny z resztą jak większość produktów ze stajni AP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fantastyczny :D :D :D:)

jak nie lubię bransolet tak tutaj mnie powala to połączenie

gratulacje

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny zegarek,mimo to,że nie jest duży jemu to nie przeszkadza bo jest płaski.O werku nie wspomnę-ślicznota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miodzio :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Przyłączam się do gratulacji. AP Royal Oak to dla mnie numer 1 wśród nieskomplikowanych zegarków o sportowym zacięciu. Design, doskonale wykonany mechanizm z Gyromaxem sprawiają, że trudno znaleźć dla niego godnego konkurenta. Nawet Patek Philippe wysiada przy AP, bo RO ma dużo lepszy stosunek jakości do ceny niż np. taki Aquanaut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Pienkny Marcinku, pienkny :D

...a kiedyś mi się nie podobał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastyczny. Złote elementy werku (ach, ten rotor...), pięknie komponują się z surowością stalowej koperty i bransolety.

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jakos od tej wersji AP nei moge sie przekonac....ogladalem ten model na zywo, mierzylem, macalem - i nic.

Cos mi w nim nie pasuje, choc werk ma piekny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash
...a kiedyś mi się nie podobał :lol:

Heh mam dokładnie to samo, kiedyś nie mogłem patrzeć na ten zegarek, a w zasadzie na jego dizajn, a teraz ehhh...fantastyczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło że czasem pokażesz go innym :lol:

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietny zegarek, serdecznie gratuluje

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakiej wielkości są te niedokładności chodu i jak długo występują?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o dokladnosc chodu, a wlasciwie jej brak :) , to jest to okolo -8sek regularnie co dobe.

Dzieki wszystkim za wyrazone opinie, ciesze sie, ze RO podoba sie nie tylko mnie :P

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.