rip 863 #201 Napisano 7 Czerwca 2006 Joe Satriani - Super Colossal przecietna :/ 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #202 Napisano 9 Czerwca 2006 Zobaczcie - niezły eqalizer graficzny http://video.google.com/videoplay?docid=4776181634656145640 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #203 Napisano 9 Czerwca 2006 Proszę niech mi ktoś poleci coś w klimacie Depeche Mode, wiem, że nie będzie to łatwe, bo jest to bardzo oryginalna muzyka, ale może coś wymyślicie :twisted: :wink:Hm, nie czytałem wcześniej tego tematu... Czy poszukiwanie wciąż aktualne? Jeśli tak, polecam Deine Lakaien. Muzyka w klimacie DM, choć moim zdaniem bardziej zróżnicowana (dla mnie to +), bogatsza brzmieniowo (więcej instrumentów tradycyjnych) i zdecydowanie lepszy wokal (Alexander Veljanov). Z płyt na początek zobacz 'Dark Star' i 'White Lies'. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #204 Napisano 9 Czerwca 2006 mabok, znam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamm 3 #205 Napisano 9 Czerwca 2006 Equilibrium - Turis Fratyrpolecam :twisted: :evil: :twisted:http://btjunkie.org/torrent?do=stat&id=10128969 link zespolu http://www.equilibrium-metal.de/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #206 Napisano 9 Czerwca 2006 http://www.hey.pl/video.php?id=91cudzoziemka w raju kobiet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #207 Napisano 9 Czerwca 2006 Na rozbudzenie ostatni Decapitated (dobrze wyszli na zmianie Saurona na Covana)A w pracy słucham sobie nowej Comy (z każdym przesłuchaniem bardziej mi sie podoba) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #208 Napisano 13 Czerwca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #209 Napisano 21 Czerwca 2006 Własnie włączyłem sobie Liquid Tension Experiment a za chwilę żeby się wyciszyć poleci Rudess & Petrucci , w domu raczej jest spokojnie ale jak mnie najdzie to wspominam stare czasy przy Samaelu, Gorefest (Erase wymiata) czy Unleashed :twisted: Ale ewolucja postepuje i kieruje mnie w stronę innego grania. Ostatnio (tak z rok temu ) złapałem fazę na Dave Weckl'a, Grega Bissonette'a i wszystko w czym maczali pałeczki jak na przykład projekt Franka Gambale. 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość twardy9 #210 Napisano 22 Czerwca 2006 Moje muzyczne fascynacje zaczeły się od tego ze koledzy moich siostrzyczek mieli zk na których nagrywali takie zespoły jak : cepelini floydzi parpli jenis joplin, ale ja do dziś pamiętam tłumaczenie pana Kaczkowskiego ciemnej strony ksieżycza wplecione w muzyke zwłaszcza TIME Póżniej odkryłem Jana Garbarka bska muzyka ,nastroje dzwięki i Mari Boine Bardzo podobają mi się klimaty DEAD CAN DANCE CZY NP TOMPSON TWINS + klimaty CLANED jest i miejsce na jazz jak i klasyke i coś z popu też mi się od czasu do czasu spodoba , przyznaje się bez bicia i tortur :wink: lubie też i Polskich wykonawców np Grechuta czy Wozniak tudzież Wojnowska.Ale kolumny zaprotestowały wraz z compaktem :? to narazie przewage ma cisza :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #211 Napisano 22 Czerwca 2006 A RUNRIG ktoś słucha :?: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #212 Napisano 22 Czerwca 2006 Ja ostatnio męcze The Streets i Tworzywo Sztuczne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24512 #213 Napisano 23 Czerwca 2006 Ja ostatnio męcze[...] Tworzywo Sztuczne.Którą płytę? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #214 Napisano 24 Czerwca 2006 ja od jakiś 7 lat -całą dyskografie Mike Oldfield'a,z naciskiem jednak na utwory stworzone do połowy lat 90'ych... 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #215 Napisano 24 Czerwca 2006 ja od jakiś 7 lat -całą dyskografie Mike Oldfield'a,z naciskiem jednak na utwory stworzone do połowy lat 90'ych... 8) Felek oczywiście "Dzwony gumowe" na czele 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #216 Napisano 24 Czerwca 2006 Ja lubie 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #217 Napisano 24 Czerwca 2006 Felek oczywiście "Dzwony gumowe" na czele a czemu gumowe? :wink: powiem Ci szczerze że wrecz przeciwnie:znalazłem wiele mniej znanych utworów M.O.i jestem zachwycony(już od dłuższego czasu :oops: ) 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #218 Napisano 24 Czerwca 2006 Jurek,ripjak będziecie mieli możliwość to polecam : ,,Islands'' z 1987 ,,Earth moving'' 1989 -BOMBA !(wszystkie utworki na krążkach-oczywiście)od początku klimat buduje niesamowity :oops: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #219 Napisano 24 Czerwca 2006 a czemu gumowe? :wink: 8) Kiedyś sie tak żartobliwie mówiło. Tak jak np. na "Seven wonders" FM:"Siedem jąder" 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #220 Napisano 24 Czerwca 2006 pamiętam , pamiętam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #221 Napisano 24 Czerwca 2006 Cytat:Ja ostatnio męcze[...] Tworzywo Sztuczne. Którą płytę?Wielki Ciezki SlonCalkiem dobra, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #222 Napisano 24 Czerwca 2006 Ja obrabiam EL&P. Kto pamięta taką kapelę?Szczególnie mam słabość do "Tarkus" i "Trylogy". Miodzio. rip- podobno na pomysł "Five miles out" Oldfield wpadł poczas przelotu samolotem nad Pirenejami. Nie wiem czy to prawda. 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #223 Napisano 24 Czerwca 2006 rip- podobno na pomysł "Five miles out" Oldfield wpadł poczas przelotu samolotem nad Pirenejami. Nie wiem czy to prawda. Tez cos takiego slyszalem. Trzeba by poszukac w necie info. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #224 Napisano 30 Czerwca 2006 moje odkrycie - SLOW TRAIN http://www.slowtrain.co.uk/wallpaper.html i obejrzyjcie wideo. Szkoda, że jakość taka niska. edit:http://www.slowtrain.co.uk/releases_c.htmltu jakość lepsza i można posłuchać "Inna city woman", który ciągle leci w radiu PIN. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #225 Napisano 1 Lipca 2006 Oldfield jest OK, Od małego, jak miałem jakieś 12 lat słucham Jean Michela Jarrea Nigdy sobie nie wybaczę że nie byłem w Gdańsku na koncercie :? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach