Lawnowerman 936 #1526 Napisano 21 Stycznia 2014 Lawnowerman a więc to Ty jesteś Pan Tik Tak? Jam jest władcą czasu, wskazówki me sługi, u stóp mych posłuszne .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1527 Napisano 21 Stycznia 2014 aha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artuurro 1 #1528 Napisano 22 Stycznia 2014 a to Ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #1529 Napisano 23 Stycznia 2014 a to Ja Esbjerg 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artuurro 1 #1530 Napisano 23 Stycznia 2014 Wakacje w Danii, piękny kraj (może nie ze względu na widoki i pogodę ) ale jakiś taki klimat tam panujący godny pozazdroszczenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1531 Napisano 14 Lutego 2014 koledzy czy ten watek ma zmienić tytuł na " jak idiotyczne zdjęcie wstawić aby bana dostać ?" debilizmy wykasowałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1532 Napisano 14 Lutego 2014 "debilizmy wykasowałemChyba jednak nie Joł, joł mo-thr-fu'rs !!!Ju eint gona beliwe dys szit !!!!Ja jestem Pan TIK-TAK !Ten zegar To mój znak !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1533 Napisano 14 Lutego 2014 przykro mi ,że kol moderator jest niemądry.. jeszcze jeden taki wpis i odejdzie do piaskownicy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #1534 Napisano 14 Lutego 2014 Proszę nie! Popłakałam się ze śmiechu panowie I nie na miniaturze to nie ja, tylko podobna taka. Jak będę miała wenę twórczą na masochizm w postaci robienia sobie zdjęć to wstawię swoje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 936 #1535 Napisano 15 Lutego 2014 Chyba jednak nie Krystian ale szczerze co Cię to obchodzi? To jest dział po godzinach ? Boli Cie, że nie masz budzika? I że na imprezy nie chodzisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 936 #1536 Napisano 15 Lutego 2014 przykro mi ,że kol moderator jest niemądry.. jeszcze jeden taki wpis i odejdzie do piaskownicy Darku, po co jest dział PO GODZINACH ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1537 Napisano 15 Lutego 2014 Krystian ale szczerze co Cię to obchodzi?To jest dział po godzinach ?Boli Cie, że nie masz budzika?I że na imprezy nie chodzisz?Ja się tylko z tego śmiałem jakbyś nie zauważył Darek trochę za poważnie podszedł do tematu.Ps. Boli mnie, że mam budzik bo w dni pracujące strasznie mnie on wkurza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 936 #1538 Napisano 15 Lutego 2014 Ja się tylko z tego śmiałem jakbyś nie zauważył Darek trochę za poważnie podszedł do tematu. Ps. Boli mnie, że mam budzik bo w dni pracujące strasznie mnie on wkurza Ja też ale na tablecie nie mogłem dać emotionek. Rozumiem idee Darka ale nie przesadzajmy proszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4084 #1539 Napisano 15 Lutego 2014 (edytowane) Proponuję uszczegółowienie regulaminu i dodanie tam zapisu, że zdjęcia w temacie " jak wyglądamy" muszą być w strojach odświętnych z odsłoniętym lewym uchem o minimalnej szerokości 400px i maksymalnej 401px Edytowane 15 Lutego 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1540 Napisano 15 Lutego 2014 Po prostu nie chciałbym aby modowie dawali preteksty do zarzutów , tyle i az tyle Ci co pilnują porządku powinni się starać przede wszystkim być w porządku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #1541 Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Nudziło mi się Samowiecie co, ale ja i moje zdolności robienia zdjęć to jak sumo i balet 404 Not Found Edytowane 16 Lutego 2014 przez Kromeczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1542 Napisano 16 Lutego 2014 No zdjęcie ekstra klasa Z komunii? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #1543 Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Uwierz mi, ale mam bliżej do 30-stki niż 13-stki i nie chcesz wiedzieć ilu kosmetyków używam, żeby tak wyglądać Edytowane 16 Lutego 2014 przez Kromeczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1544 Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) ... i nie chcesz wiedzieć ilu kosmetyków używam, żeby tak wyglądać To tak jak ja Edytowane 16 Lutego 2014 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #1545 Napisano 16 Lutego 2014 Musicie się spotkać, koleżance lepiej to wychodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1546 Napisano 16 Lutego 2014 Pochodzisz z północy, przyszłaś na świat w naturalny sposób, Twoi przodkowie żywili się głownie warzywami choć tutaj podejrzenie - ponieważ nie widziałem uzębienia, ale tak na 95%, kiedyś wklejałaś zdjęcie dłoni co tylko potwierdza przypuszczenia.Jak dla mnie to zbyt jaskrawa szminka do Twojej karnacji. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1547 Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Staruszek, a jak poznać po dłoniach, że ktoś je głównie warzywa? Są brudne od buraków? Edytowane 16 Lutego 2014 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 936 #1548 Napisano 16 Lutego 2014 Staruszek, a jak poznać po dłoniach, że ktoś je głównie warzywa? Są brudne od buraków? Moje walą rybą. Ale nie od śledzi .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1549 Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Bartek z kim Ty się zadajesz ..., byś poznał jakieś porządne dziewczyny . Staruszek, a jak poznać po dłoniach, że ktoś je głównie warzywa? Są brudne od buraków?To jest jak z piciem soku z marchwi - pij codziennie przez tydzień, po czym porównaj sobie zdjęcia aktualne i z przed tego.Ba, można nawet poznać czy dana kobieta bierze tabletki antykoncepcyjne czy nie.Ale tutaj daruję sobie gdyż mogłoby to być odebrane negatywnie. Edytowane 16 Lutego 2014 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 936 #1550 Napisano 16 Lutego 2014 Bartek z kim Ty się zadajesz ..., byś poznał jakieś porządne dziewczyny . Z rybaczkami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach