Master Yoda 2171 #1851 Napisano 6 Kwietnia 2014 Cook to gdzie u Ciebie mozna zjeść w LBL. Zbieram się ostatnio odwiedzić znajomą, możę wpadłbym na jakis beegees Cook cyknie Ci golonę na bigosie i duza Perła do tego 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #1852 Napisano 6 Kwietnia 2014 A jak trafię jak nie wiem gdzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #1853 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Jeszcze kilka dni i kilka fotek i Kol. Zonka wylansuje się na czołową celebrytkę w dziale "PO GODZINACH". PS. Patrząc na zdjęcie Kol. Cooka można powiedzieć, że nie pracuje w kuchni przy garach. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1343 #1854 Napisano 6 Kwietnia 2014 A jak trafię jak nie wiem gdzie? Tutaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1855 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) to wy mnie wylansujecie ha ha ha ja sie sama nie lansuje! za 'gwiazde' sie nie uwazama co ja poradze na to, ze wolicie mnie w dziale ''po godzinach'' Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez zonka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1856 Napisano 6 Kwietnia 2014 PS. Patrząc na zdjęcie Kol. Cooka można powiedzieć, że nie pracuje w kuchni przy garach. Bywa ze pracuje ,to sterotyp że kucharz musi być "gruby" Tutaj To zdjęcie z praktyk wakacyjnych-pół mojej klasy a mnie fotograf pominął.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1857 Napisano 6 Kwietnia 2014 fuj, ohydne to zdjęcie z tym mięsem!chyba przejdę na wegetarianizm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1858 Napisano 6 Kwietnia 2014 fuj, ohydne to zdjęcie z tym mięsem!chyba przejdę na wegetarianizm Naprawdę?-idz tam gdzie kebaby sprzedają.....na zaplecze to zobaczysz.Ale nasz naród "ciągnie" do obsyfiałych bud,przepraszam już się właściciele dorobili-"restauracji" bo przecież wstyd zjeść mielonego i buraczki -kebab jest "cool" ,w końcu europa i unia jesteśmy.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #1859 Napisano 6 Kwietnia 2014 Cook musi mieć kask w kuchni bo mu ciągle goście z restauracji "wjeżdżają" na kuchnię, żeby "podyskutować" o smaku potraw Albo odwrotnie. Sam nie wiem - wszystko mi się mąci..A i bejzbol się przyda.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1216 #1860 Napisano 6 Kwietnia 2014 Akurat jadam kebab w tureckiej knajpce,gdzie wszystko robią na oczach klienta,bebab wołowy sami nabijają i jest b.smaczny.Nie lubię monotonii również kulinarnej.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #1861 Napisano 6 Kwietnia 2014 Naprawdę?-idz tam gdzie kebaby sprzedają.....na zaplecze to zobaczysz. Ale nasz naród "ciągnie" do obsyfiałych bud,przepraszam już się właściciele dorobili-"restauracji" bo przecież wstyd zjeść mielonego i buraczki -kebab jest "cool" ,w końcu europa i unia jesteśmy.... Zgadzam sie tyle ze mielonego z buraczkami ciężko wziąć w rekę i biec dalej jak jest mało czasu na jedzenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #1862 Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgadzam sie tyle ze mielonego z buraczkami ciężko wziąć w rekę i biec dalej jak jest mało czasu na jedzenie.Dlaczego?Były takie przypadki.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #1863 Napisano 6 Kwietnia 2014 Dlaczego? Były takie przypadki.. ' Nie wątpię, lecz to wyższa szkoła "jazdy". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1864 Napisano 6 Kwietnia 2014 ja jak nie mam czasu na jedzenie- to jem sobie banana, jabłko, pije soczek pomidorowy- czasem tylko cukierki a nie jakies kebaby, ja tam wole obiadek od siebie lub mamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #1865 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) ja jak nie mam czasu na jedzenie- to jem sobie banana, jabłko, pije soczek pomidorowy- czasem tylko cukierki a nie jakies kebaby, ja tam wole obiadek od siebie lub mamy jakbym miał w tygodniu czas na obiadki u mamy byłbym bardzo zadowolony. a na soczku i cukierkach cięzko pociągnąć dłużej. Nawet czasem brakuje czasu by zrobić cos w domu. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez qniczynka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1866 Napisano 6 Kwietnia 2014 no i tu cie rozumiem..tylko wiesz- nie rozumiem osob, ktore jedza kebaba bo to jest ''cool'' jak nasz Cook powiedzial 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #1867 Napisano 6 Kwietnia 2014 Ale kebab ani troche nie jest cool, powiedziałbym ze jak sos pocieknie po ubraniu to jest całkowicie uncool. Czasem nawet czesto jestem kazany na kebaba i cieszę sie ze jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1868 Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgadzam sie tyle ze mielonego z buraczkami ciężko wziąć w rekę i biec dalej jak jest mało czasu na jedzenie.Pewnie ze się da, wtedy to się nazywa hamburger 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1869 Napisano 6 Kwietnia 2014 Cook musi mieć kask w kuchni bo mu ciągle goście z restauracji "wjeżdżają" na kuchnię, żeby "podyskutować" o smaku potraw Albo odwrotnie. Sam nie wiem - wszystko mi się mąci..A i bejzbol się przyda.. By Ci mętlik w głowie rozjaśnić ,kasku potrzebuję do tego-Tytani Lublin Akurat jadam kebab w tureckiej knajpce,gdzie wszystko robią na oczach klienta,bebab wołowy sami nabijają i jest b.smaczny.Nie lubię monotonii również kulinarnej..Wszystko? ,jesteś pewien?,nawet przepisy tego zabraniają.Co do monotonii-racja. Zgadzam sie tyle ze mielonego z buraczkami ciężko wziąć w rekę i biec dalej jak jest mało czasu na jedzenie.Hmm....a na życie masz czas? Traktując swój organizm jak śmietnik nie szanujesz ....sam siebie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #1870 Napisano 6 Kwietnia 2014 Pewnie ze się da, wtedy to się nazywa hamburger i frytki do tego tak nawiązując do postu cook'a o tradycyjnym jedzeniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #1871 Napisano 6 Kwietnia 2014 Hmm....a na życie masz czas? Traktując swój organizm jak śmietnik nie szanujesz ....sam siebieCzasem nie... i czasem kebab to jedyny ciepły posiłek w trakcie dnia. Nie uwazam ze postępuję zdrowo, ale chyba i tak lepiej kebaba niż Maka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1872 Napisano 6 Kwietnia 2014 was tez tak strasznie obrzydza wlos w jedzeniu ??jak mnie sie trafi- to <rzygi> .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1873 Napisano 6 Kwietnia 2014 Czasem nie... i czasem kebab to jedyny ciepły posiłek w trakcie dnia. Nie uwazam ze postępuję zdrowo, ale chyba i tak lepiej kebaba niż Maka.Zamów jedzenie z firmy cateringowej-przywiozą wszystko w przystępnej cenie,zaoszczędzisz czas i zdrowie..Dziś to nie problem,przy pomocy komputera w kilka chwil znajdziesz firmę w Twojej okolicy... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4839 #1874 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) zaoszczędzisz zdrowie.. na pewno (na tych hurtowo smażonych pomyjach) w takim razie dużo zdrowia życzę Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1875 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) na pewno (na tych hurtowo smażonych pomyjach) w takim razie dużo zdrowia życzęI jak zwykle każdy się zna wszystkim ,szkoda cokolwiek pisać-i tak byś był mistrzem w swoim zawodzie,koniec ,końcem udowodnią ci że głupi jesteś i nic nie wiesz.... P.S Pomyje są w formie ciekłej i trudno je smażyć...... Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach