KRWISTY 266 #1876 Napisano 6 Kwietnia 2014 I jak zwykle każdy się zna wszystkim ,szkoda cokolwiek pisać-i tak byś był mistrzem w swoim zawodzie,koniec ,końcem udowodnią ci że głupi jesteś i nic nie wiesz.... P.S Pomyje są w formie ciekłej i trudno je smażyć...... No Cook ale taka prawda nie powiesz chyba że taki mielony jest och pyszny i mega zdrowy a kebab dobrze zrobiony odrazu zabija ...Burns ma dużo racji.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1877 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) No Cook ale taka prawda nie powiesz chyba że taki mielony jest och pyszny i mega zdrowy a kebab dobrze zrobiony odrazu zabija ...Burns ma dużo racji....Mielony to był tylko przykład-chodzilo mi o codzienne odżywianie,byle jak ,byle gdzie,byle szybko Ale to cięzki " temat" w kraju gdzie "dzień dobry " nie obowiązuje a ulubionym daniem jest -"ile trzeba czekać".....Jeśli masz doświadczenie w żywieniu zapraszam na priv,nie zaśmiecajmy tematu jeśli nie,i tylko Ci się "wydaje że wiesz" ...... ,nie pisz. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1878 Napisano 6 Kwietnia 2014 Ja Wam powiem że kiedyś nie tykałem fast-foodów ale od ok 3 lat niestety jadam co 2-3 dni a to KFC, a to MAC i widzę bardzo negatywne tego konsekwencje.Bebech urósł, d*pa urosła, czuję się ciągle zmęczony i ociężały. Na szczęście jestem wysoki więc tak bardzo dodatkowych kilo po mnie nie widać ale że zdeformowałem ciało to fakt. Ja dodatkowo niestety mam owoco-wstręt - w domu zawsze leży cały talar różnych owoców a ja i tak zawszę wolę kiełbachę z lodówki, albo parówki z majonezem i serem żółtym. Ciężko mi od tego odwyknąć :/. Warzywa nawet lubię ale nie chce mi się ich przygotowywać...pizze z biedronki szybciej podgrzeję, nawpierdzielam się tego łajna i zadowolony.Nie wiem jak się zmusić do zmian.Ja to zacząłem jeść te fastfoody dopiero w okolicach 30tki, ale jak widzę dzieciaki 12-15 lat które przesiadują w makach po lekcjach...nie wiem co z nich będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1879 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja Wam powiem że kiedyś nie tykałem fast-foodów ale od ok 3 lat niestety jadam co 2-3 dni a to KFC, a to MAC i widzę bardzo negatywne tego konsekwencje.Bebech urósł, d*pa urosła, czuję się ciągle zmęczony i ociężały. Na szczęście jestem wysoki więc tak bardzo dodatkowych kilo po mnie nie widać ale że zdeformowałem ciało to fakt. Ja dodatkowo niestety mam owoco-wstręt - w domu zawsze leży cały talar różnych owoców a ja i tak zawszę wolę kiełbachę z lodówki, albo parówki z majonezem i serem żółtym. Ciężko mi od tego odwyknąć :/. Warzywa nawet lubię ale nie chce mi się ich przygotowywać...pizze z biedronki szybciej podgrzeję, nawpierdzielam się tego łajna i zadowolony.Nie wiem jak się zmusić do zmian.Ja to zacząłem jeść te fastfoody dopiero w okolicach 30tki, ale jak widzę dzieciaki 12-15 lat które przesiadują w makach po lekcjach...nie wiem co z nich będzie.To co w USA -co tysięczny będzie potrafił zrobić przewrót w przód QV-zmień szybko dietę.Zamiast kiełbachy-pestki dyni,ziarno słonecznika,orzechy,migdały....to na początek Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1880 Napisano 6 Kwietnia 2014 a ja jadlam cukiery, batonZY i czasem cos normalnego a efekt jest taki: przez dwa miesiace 10kg w góre a nic nie tylam od jakis 4lat minimum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 68 #1881 Napisano 6 Kwietnia 2014 ok, ostatni mój post na ten temat, co złego jest w kebebie z kurczaka? bułka - chyba pszenna nic nadzwyczajnego, surówka - kapusta, pomidor cebula wg mnie samo zdrowie, mięso - pieczone, chyba ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1882 Napisano 6 Kwietnia 2014 qniczynka - jak z kurczaka to już nie kebab. To nasz folklor nazywanie tego kebabem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1883 Napisano 6 Kwietnia 2014 ok, ostatni mój post na ten temat, co złego jest w kebebie z kurczaka? bułka - chyba pszenna nic nadzwyczajnego, surówka - kapusta, pomidor cebula wg mnie samo zdrowie, mięso - pieczone, chyba okTo dobrze że ostatni-od kiedy kebab jest z kurczaka? -co do reszty Twoich argumentów ,szkoda pisać,podejście typowe -"bo tak mi się wydaje..." 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #1884 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Cook, może wstawiasz swoje zdjęcie ociekające witalnością i pozamiatasz temat? Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1885 Napisano 6 Kwietnia 2014 Cook, może wstawiasz swoje zdjęcie ociekające witalnością i pozamiatasz temat? A Ty wstawiłeś ? :-) , wstawcie oboje a nie ukrywacie się za klawiaturami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #1886 Napisano 6 Kwietnia 2014 Cook nie oszukujmy się, zbiorowe żywienie obecnie w cateringach czy innych sodexho wcale nie jest takie zdrowe, nawet w porównaniu ze zwykłą zakładową stołówką sprzed 20 lat. 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1887 Napisano 6 Kwietnia 2014 Zza klawiatury każdy może być miszcz....W każdej dziedzinie 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #1888 Napisano 6 Kwietnia 2014 My w ogóle mamy świetne kulinarne wynalazki. Pita z parówką, kebab z kurczaka, placek po węgiersku i wiele innych ciekawostek. A zdrowe jedzenie w restauracjach? Zapewne w dobrych. Tylko ile jest tych dobrych? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1889 Napisano 6 Kwietnia 2014 A zdrowe jedzenie w restauracjach? Zapewne w dobrych. Tylko ile jest tych dobrych?Tera podobno na mchu i z igłami leśnymi jest modnie A jak modnie to i zdrowo... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1890 Napisano 6 Kwietnia 2014 @QV Ty także!Mógłbyś przy najmiej z profila udokumentować, przykład złego odżywiania. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1891 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) A ja tam lubię sieciowe żarcie. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1892 Napisano 6 Kwietnia 2014 Ale tu tłok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1893 Napisano 6 Kwietnia 2014 My w ogóle mamy świetne kulinarne wynalazki. Pita z parówką, kebab z kurczaka, placek po węgiersku i wiele innych ciekawostek. A zdrowe jedzenie w restauracjach? Zapewne w dobrych. Tylko ile jest tych dobrych? W Rosji podobno podają "Kawę po polsku" z cytryną :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1894 Napisano 6 Kwietnia 2014 Nie ma co wont trzyma się tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1895 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Cook, może wstawiasz swoje zdjęcie ociekające witalnością i pozamiatasz temat?Czemu nie?Tu ubiegłe wakacje z "POWEREM" z Officyna Del Tempo przysłanym do oceny -wiek 43 lata A Ty wstawiłeś ? :-) , wstawcie oboje a nie ukrywacie się za klawiaturami Zza klawiatury każdy może być miszcz....W każdej dziedzinie Jakoś członkowie naszego forumowego stowarzyszenia byli i nie narzekali....zza klawiatury to.....mądrkować każdy może ,tym bardziej jak ze strzelbą na zdjęciu "tyły "pokazuje.... :D Edytowane 10 Stycznia 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1896 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Cook jak to się mówi- dobry koń to pod dachem stoi Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1897 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Pytanie do czego strzelał Do tarcz.....zegarków , w dodatku celnie, i tym sposobem wszystkie tarcze mają dziurki pośrodku PS. Ale forum zamula. Niedziela wieczór, przygotujcie się, że może klęknąć tak jak to już jest w tradycji tego forum... Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1898 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakoś członkowie naszego forumowego stowarzyszenia byli i nie narzekali....zza klawiatury to.....mądrkować każdy może ,tym bardziej jak ze strzelbą na zdjęciu "tyły "pokazuje.... :D Kucharzu, espeszyl for ju A żeby nie było, że śmielszy jestem...i twarz [pokaże, to proszę.Dwa lata temu, ciepło było, 47 lat mam...I nie jestem kucharzem edit:aaa, zapomniałem...z gw4000, moim Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Cezar. 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol135 1 #1899 Napisano 6 Kwietnia 2014 ok, ostatni mój post na ten temat, co złego jest w kebebie z kurczaka? bułka - chyba pszenna nic nadzwyczajnego, surówka - kapusta, pomidor cebula wg mnie samo zdrowie, mięso - pieczone, chyba okPo pierwsze to mięso jest nasączane róznymi tłuszczami i innym dziadostwem dla soczystości i różnego rodzaju chemią do tego pełno w tym miesie również skór i innego dziadostwa co pozamiatają z podłogi w rzeźni z kurczakami. Po drugie sam sos też jest bardzo kaloryczny. Bułka też nie jest pełnoziarnista wiec jest tucząca. Idąc twoim tokiem myślenia to od hamburgerów też sie nie powinno tyć bo to bułka i mieso wołowe. Od kurczaków z KFC też nie bo to kurczaki tylko że tak naprawde w panierce pełnej tłuszczu. Interesuje sie dietetyką i sportem i jak by kebaby były faktycznie takie dobre to by kulturyści je jedli żeby mieć lepsze mięśnie ale niestety tak nie jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1900 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) No dobra to teraz wklejajcie tylko twarze, a my jakoś to dopasujemy do body Odwaga rodzi się w bólach Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach