Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hiroki

Jak wyglądamy?!

Rekomendowane odpowiedzi

I jak zwykle każdy się zna wszystkim ,szkoda cokolwiek pisać-i tak byś był mistrzem w swoim zawodzie,koniec ,końcem udowodnią ci że głupi jesteś i nic nie wiesz....

P.S Pomyje są w formie ciekłej i trudno je smażyć......

No Cook ale taka prawda nie powiesz chyba że taki mielony jest och pyszny i mega zdrowy a kebab dobrze zrobiony odrazu zabija ...Burns ma dużo racji....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Cook ale taka prawda nie powiesz chyba że taki mielony jest och pyszny i mega zdrowy a kebab dobrze zrobiony odrazu zabija ...Burns ma dużo racji....

Mielony to był tylko przykład-chodzilo mi o codzienne odżywianie,byle jak ,byle gdzie,byle szybko :)

Ale to cięzki " temat" w kraju gdzie "dzień dobry " nie obowiązuje a ulubionym daniem jest -"ile trzeba czekać".....

Jeśli masz doświadczenie w żywieniu zapraszam na priv,nie zaśmiecajmy tematu jeśli nie,i tylko Ci się "wydaje że wiesz" ...... :D ,nie pisz.

Edytowane przez cook

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Wam powiem że kiedyś nie tykałem fast-foodów ale od ok 3 lat niestety jadam co 2-3 dni a to KFC, a to MAC i widzę bardzo negatywne tego konsekwencje.

Bebech urósł, d*pa urosła, czuję się ciągle zmęczony i ociężały. Na szczęście jestem wysoki więc tak bardzo dodatkowych kilo po mnie nie widać ale że zdeformowałem ciało to fakt. Ja dodatkowo niestety mam owoco-wstręt - w domu zawsze leży cały talar różnych owoców a ja i tak zawszę wolę kiełbachę z lodówki, albo parówki z majonezem i serem żółtym. Ciężko mi od tego odwyknąć :/. Warzywa nawet lubię ale nie chce mi się ich przygotowywać...pizze z biedronki szybciej podgrzeję, nawpierdzielam się tego łajna i zadowolony.

Nie wiem jak się zmusić do zmian.

Ja to zacząłem jeść te fastfoody dopiero w okolicach 30tki, ale jak widzę dzieciaki 12-15 lat które przesiadują w makach po lekcjach...nie wiem co z nich będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Wam powiem że kiedyś nie tykałem fast-foodów ale od ok 3 lat niestety jadam co 2-3 dni a to KFC, a to MAC i widzę bardzo negatywne tego konsekwencje.

Bebech urósł, d*pa urosła, czuję się ciągle zmęczony i ociężały. Na szczęście jestem wysoki więc tak bardzo dodatkowych kilo po mnie nie widać ale że zdeformowałem ciało to fakt. Ja dodatkowo niestety mam owoco-wstręt - w domu zawsze leży cały talar różnych owoców a ja i tak zawszę wolę kiełbachę z lodówki, albo parówki z majonezem i serem żółtym. Ciężko mi od tego odwyknąć :/. Warzywa nawet lubię ale nie chce mi się ich przygotowywać...pizze z biedronki szybciej podgrzeję, nawpierdzielam się tego łajna i zadowolony.

Nie wiem jak się zmusić do zmian.

Ja to zacząłem jeść te fastfoody dopiero w okolicach 30tki, ale jak widzę dzieciaki 12-15 lat które przesiadują w makach po lekcjach...nie wiem co z nich będzie.

To co w USA -co tysięczny będzie potrafił zrobić przewrót w przód :)

QV-zmień szybko dietę.

Zamiast kiełbachy-pestki dyni,ziarno słonecznika,orzechy,migdały....to na początek :)

Edytowane przez cook

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zonka

a ja jadlam cukiery, batonZY i czasem cos normalnego a efekt jest taki: przez dwa miesiace 10kg w góre :D a nic nie tylam od jakis 4lat minimum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok, ostatni mój post na ten temat, co złego jest w kebebie z kurczaka? bułka - chyba pszenna nic nadzwyczajnego, surówka - kapusta, pomidor cebula wg mnie samo zdrowie, mięso - pieczone, chyba ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok, ostatni mój post na ten temat, co złego jest w kebebie z kurczaka? bułka - chyba pszenna nic nadzwyczajnego, surówka - kapusta, pomidor cebula wg mnie samo zdrowie, mięso - pieczone, chyba ok

To dobrze że ostatni-od kiedy kebab jest z kurczaka? :blink: -co do reszty Twoich argumentów ,szkoda pisać,podejście typowe -"bo tak mi się wydaje..." ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cook, może wstawiasz swoje zdjęcie ociekające witalnością i pozamiatasz temat?

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty wstawiłeś ? :-) , wstawcie oboje a nie ukrywacie się za klawiaturami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cook nie oszukujmy się, zbiorowe żywienie obecnie w cateringach czy innych sodexho wcale nie jest takie zdrowe, nawet w porównaniu ze zwykłą zakładową stołówką sprzed 20 lat.

Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zza klawiatury każdy może być miszcz....

W każdej dziedzinie ;)

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My w ogóle mamy świetne kulinarne wynalazki. Pita  z parówką, kebab z kurczaka, placek po węgiersku i wiele innych ciekawostek. 

A zdrowe jedzenie w restauracjach? Zapewne w dobrych. Tylko ile jest tych dobrych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zdrowe jedzenie w restauracjach? Zapewne w dobrych. Tylko ile jest tych dobrych?

Tera podobno na mchu i z igłami leśnymi jest modnie :)

A jak modnie to i zdrowo...

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@QV

Ty także!

Mógłbyś przy najmiej z profila udokumentować, przykład złego odżywiania. ;):lol:

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam lubię sieciowe żarcie. 

Edytowane przez kulabambula

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My w ogóle mamy świetne kulinarne wynalazki. Pita  z parówką, kebab z kurczaka, placek po węgiersku i wiele innych ciekawostek. 

W Rosji podobno podają "Kawę po polsku" z cytryną :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nie?Tu ubiegłe wakacje z "POWEREM" z Officyna Del Tempo przysłanym do oceny -wiek 43 lata

post-48316-0-12999400-1396813613_thumb.jpg

A Ty wstawiłeś ? :-) , wstawcie oboje a nie ukrywacie się za klawiaturami :P

:D

Zza klawiatury każdy może być miszcz....

W każdej dziedzinie ;)

Jakoś członkowie naszego forumowego stowarzyszenia byli i nie narzekali....zza klawiatury to.....mądrkować każdy może :D ,tym bardziej jak ze strzelbą na zdjęciu "tyły "pokazuje.... :D :D :D Edytowane przez cook

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cook jak to się mówi- dobry koń to pod dachem stoi :D

Edytowane przez kulabambula

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do czego strzelał ;)

Do tarcz.....zegarków :D , w dodatku celnie, i tym sposobem wszystkie tarcze mają dziurki pośrodku :(

PS. Ale forum zamula. Niedziela wieczór, przygotujcie się, że może klęknąć tak jak to już jest w tradycji tego forum...

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś członkowie naszego forumowego stowarzyszenia byli i nie narzekali....zza klawiatury to.....mądrkować każdy może :D ,tym bardziej jak ze strzelbą na zdjęciu "tyły "pokazuje.... :D :D :D

Kucharzu, espeszyl for ju  :D

A żeby nie było, że śmielszy jestem...i twarz [pokaże, to proszę.

Dwa lata temu, ciepło było, 47 lat mam...

DSCI0916_002_Custom.jpg
I nie jestem kucharzem ;)

edit:
aaa, zapomniałem...z gw4000, moim :)
Edytowane przez Cezar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze to mięso jest nasączane róznymi tłuszczami i innym dziadostwem dla soczystości i różnego rodzaju chemią do tego pełno w tym miesie również skór i innego dziadostwa co pozamiatają z podłogi w rzeźni z kurczakami. Po drugie sam sos też jest bardzo kaloryczny. Bułka też nie jest pełnoziarnista wiec jest tucząca.

Idąc twoim tokiem myślenia to od hamburgerów też sie nie powinno tyć bo to bułka i mieso wołowe. Od kurczaków z KFC też nie bo to kurczaki tylko że tak naprawde w panierce pełnej tłuszczu.

Interesuje sie dietetyką i sportem i jak by kebaby były faktycznie takie dobre to by kulturyści je jedli żeby mieć lepsze mięśnie ale niestety tak nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra to teraz wklejajcie tylko twarze, a my jakoś to dopasujemy do body :D

Odwaga rodzi się w bólach :D

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi