Master Yoda 2171 #1901 Napisano 6 Kwietnia 2014 Kucharzu, espeszyl for ju A żeby nie było, że śmielszy jestem...i twarz [pokaże, to proszę.Dwa lata temu, ciepło było, 47 lat mam...I nie jestem kucharzem edit:aaa, zapomniałem...z gw4000, moim dziękuje ,swietne zdjęcie P.S Mam pytanie -czy część kolegów ma ból d*py nazywając mnie "kucharzu" w co drugim poście? To jakaś obelga ma być?-informuję że studia ukończyłem i wcale mi moja praca w niczym nie przeszkadza..... Jak ciężko napisać cook-ma na imię Marek 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1902 Napisano 6 Kwietnia 2014 No dobra to teraz wklejajcie tylko twarze, a my jakoś to dopasujemy do body Odwaga rodzi się w bólach Bóle to będziesz miał rano.....po kiełbasie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1903 Napisano 6 Kwietnia 2014 Marku, przepraszam, od dziś będe tak się zwracał Po prostu nie wiem jak odmienić cook, aby było poprawnie po naszemu - to jeśli chodziło o mnie.Nic obraźliwego. Moje imię znasz... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1904 Napisano 6 Kwietnia 2014 Cook jak to się mówi- dobry koń to pod dachem stoi to słońce....nie dach 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1905 Napisano 6 Kwietnia 2014 Marku, przepraszam, od dziś będe tak się zwracał Po prostu nie wiem jak odmienić cook, aby było poprawnie po naszemu - to jeśli chodziło o mnie.Nic obraźliwego. Moje imię znasz...o i jak fajnie sie zrobiło ,pozdrawiam. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1906 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Tylko się nie całujcie na pożegnanie bo pomyślą, ze chcecie wstąpić do Stowarzyszenia Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1907 Napisano 6 Kwietnia 2014 A ja od ponad roku jem na obiad cały czas to samo tzn. biały ryż, cielęcinę drobno pokrojoną z dużą ilością grzybków Mun i sosem słodko-kwaśnym plus surówki. Przywożą mi codziennie do pracy o godzinie 13 pół porcji, bo po całej porcji w dłuższym czasie wchodzę w stan ciąży spożywczej. Normalnie kosztuje te pół porcji 5,5zł ale mam gest i płacę 7 zł. Kucharz mnie zna i ja jego kuchnie też znam. Nic nie wala się po kuchni, wszystko jest świeże i robione na bieżąco, jest czysto i każdy kto chce może obejrzeć kuchnie, bo wszystko jest przeszklone. A wędliny w domu, jem tylko takie które zje mój kot. Jak dam kawałek kotu i on tylko powącha i odejdzie, to wędlina idzie do kosza. Jest w okolicach Piaseczna taka masarnia z której wędliny prawie wszystkie mój kot zjada z wielką chęcią. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1908 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak dam kawałek kotu i on tylko powącha i odejdzie, to wędlina idzie do kosza. Jest w okolicach Piaseczna taka masarnia z której wędliny prawie wszystkie mój kot zjada z wielką chęcią. to nie wędlina tylko zwiędlina ..na której opakowaniu pewnie pisze " uwaga! może zawierać śladowe ilości mięsa "może mu za to płacą? tzn temu kotu oczywiście ;-) Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1909 Napisano 6 Kwietnia 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1910 Napisano 6 Kwietnia 2014 A w składzie cała tablica Mendelejewa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1911 Napisano 6 Kwietnia 2014 uff jak gorąco! zażarta dyskusja trwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #1912 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Może przeniesiemy się na ShoutBox, bodaj od tego jest ShoutBox, a nie "Jak wyglądamy?!" zamiast "Co myślimy o innych i wszystkim innym niż zegarki"... Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1913 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Może przeniesiemy się na ShoutBox, bodaj od tego jest ShoutBox, a nie "Jak wyglądamy?!" zamiast "Co myślimy o innych i wszystkim innym niż zegarki"... Jakub co znaczy "przeniesiemy sie"? w dzisiejszej dyskusji to Twój pierwszy wpis..... :D No i chyba kolega @burns -jak napisał "zamieciony" Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1914 Napisano 6 Kwietnia 2014 Po co wrzucacie zdjęcia bez facjat, w dziale "jak wyglądamy" Czy to ma być foto, typu "jak wygląda moje ciało" ? 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1929 #1915 Napisano 6 Kwietnia 2014 Sporo się tu ostatnio dzieje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1916 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) No to zanim zaczniecie dołączać zdjęcia własnych twarzy, to ja jeszcze wrzucę swój profil i kawałek własnego ciała. Profil lekko podrasowałem i nadałem mu trochę blasku. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #1917 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakub co znaczy "przeniesiemy sie"? w dzisiejszej dyskusji to Twój pierwszy wpis..... :D No i chyba kolega @burns -jak napisał "zamieciony" Żebym nie był gołosłowny: Obie fotki sprzed 5 lat - ta z jachtu z ML Pontos PT6117, a ta z wakacji z ;( dawno już nieposiadaną Omegą Speedy Pro na 321 EDIT: Teraz dopiero zaspamowałem wątek tymi fotami... ;D Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1918 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) @dziadek Politurą! Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1919 Napisano 6 Kwietnia 2014 na Yacht!!! z Pontosem !!! bluźnierca ! ukamienować! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1920 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Żebym nie był gołosłowny: Obie fotki sprzed 5 lat - ta z jachtu z ML Pontos PT6117, a ta z wakacji z ;( dawno już nieposiadaną Omegą Speedy Pro na 321 EDIT: Teraz dopiero zaspamowałem wątek tymi fotami... ;DJakub widać że przez te wszystkie lata życie dało Ci w kość.... Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #1921 Napisano 6 Kwietnia 2014 Może(o ile Rolex nie poszaleje z cenami) w tym roku wypłynę z Seadwellerem z ceramiką ;( 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #1922 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakub widać że przez te wszystkie lata życie dało Ci w kość.... Jacht nie mój Marek, aż tak dobrze nie ma ;DŻeby nie było, na wszystkie zegarki zarobiłem sam, prócz IWC z sygnaturki, którego odziedziczyłem po tatku ŚP, także życie zdążyło mi dać w kość, zdążyło. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1923 Napisano 6 Kwietnia 2014 Na tym jachcie wyglądasz ,wypisz wymaluj jak Dexter Morgan Co do taty-przykro, 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1924 Napisano 6 Kwietnia 2014 Po co wrzucacie zdjęcia bez facjat, w dziale "jak wyglądamy" Czy to ma być foto, typu "jak wygląda moje ciało" ? To forum "miłośnikow" ,a czego nie sprecyzowano więc..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #1925 Napisano 6 Kwietnia 2014 Na tym jachcie wyglądasz ,wypisz wymaluj jak Dexter Morgan Nie jestem rudy Włosy oświetlone Słońcem wszystko zmieniły Dzięki. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach