Buczo 2302 #1926 Napisano 7 Kwietnia 2014 Najbardziej aktualne zdjęcie. Sam se musiałem zrobić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #1927 Napisano 7 Kwietnia 2014 No! Rewelka! Ostrość jak brzytwa! Chyba taboretem w windzie,cykałeś? Ale jakby co,to daje się rozpoznać. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 2302 #1928 Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) lec zdjęcie zrobione Sony Xperią E. Uwierz, że to gorszy sprzęt od taboretu Nie znoszę tego telefonu Zresztą skoro pojawiają się fotki z czarną plamą zamiast twarzy, to i ta moja nieostrość znajdzie rację bytu Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Buczo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #1929 Napisano 7 Kwietnia 2014 co nie omieszkałem, zaznaczyć. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #1930 Napisano 7 Kwietnia 2014 w sam raz do kartoteki policyjnej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deco79 5 #1931 Napisano 7 Kwietnia 2014 No to i ja wrzucę jakieś tu z Citizenem 67-5776 Wysłane z mojego ST26i 0 Seiko: 6105-8110, SBDX001, 7549-7000Citizen: 62-6198, SATELLITE WAVE AIR CC1054 56E, Signature Collection Grand Classic NB0046-51L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 2302 #1932 Napisano 7 Kwietnia 2014 Ten sprzęcior na pierwszym planie to zawodowo czy prywatnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
citizenkane 1 #1933 Napisano 7 Kwietnia 2014 tutaj służbowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
citizenkane 1 #1934 Napisano 7 Kwietnia 2014 a prywatnie być blondynem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
citizenkane 1 #1935 Napisano 7 Kwietnia 2014 jeszcze jedno z wojska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1936 Napisano 7 Kwietnia 2014 @citizenkaneogarnij się... jak nie chcesz pokazać siebie to nie- ale nie rób spamu dodając zdjęcia St. Tyma.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1937 Napisano 7 Kwietnia 2014 Kolega aż się prosi.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 35 #1938 Napisano 7 Kwietnia 2014 nono piękna dyskusja o urodzie! kebaba.... ja dodam tylko, że najważniejsze jest regularne jedzenie! Mnie niestety zdarza się jeść jeden dwa posiłki dziennie i teraz mam tego poważne konsekwencje.... Lekarze radzą co 2 godzimy choć mały posiłek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1939 Napisano 7 Kwietnia 2014 I cały dzień w kuchni spędzasz. Fajnie by było jeść 5 posiłków (wartościowych) dziennie, ale to trzeba bez przerwy przy garach stać. Nierealne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1940 Napisano 7 Kwietnia 2014 Ogólnie każdy kęs jedzenia przybliża nas do śmierci - robiono doświadczenia na myszach (niekoniecznie rudych tych od wódy) i szczurach - te, które dostwały 50% mniej jedzenia żyły prawie 100% dłużej.Najlepiej nie jeść, oczywiście jeśli już ktoś musi to trudno... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1941 Napisano 7 Kwietnia 2014 a jak żyć bez jedzenia Staruszku ?mi ciężko a na coś umrzeć trzeba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1942 Napisano 7 Kwietnia 2014 Zjedz sobie marchewkę, czy coś w tym stylu co do śmierci to zgadza się na coś trzeba, ale nie lepiej na coś przyjemniejszego ? 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1943 Napisano 7 Kwietnia 2014 a w marchewce pełno chemii- nawozów itp....nie da się umrzeć na coś przyjemnego - tak mi się przynajmniej wydaje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1944 Napisano 7 Kwietnia 2014 Da się np. na zawał serca przy ... albo z wyczerpania przy tym samym.To pomarańczę zjedz, albo nazbieraj pokrzywy i ugotój, szczaw też może być albo rabarbar tylko nie przesadż bo zawiera szczawiany 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #1945 Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Kobieta to nie wiem, czy może... ale jak facetowi w wieku 70 lat przydarzy się zejść na zawał podczas zabawy z kilkoma młodymi kobietami - to trudno mówić o nieprzyjemnej śmierci Edit: STARUSZEK mnie uprzedził Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez vcore 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1946 Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Luzik,widać chociaż kto jest kobietą a kto nie Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1947 Napisano 7 Kwietnia 2014 szczawiu ani rabarbaru nie lubię- fuuuj..świnie ale wiecie jaki to ślad na psychice tej kobiety zostanie?lepiej sobie wypić szklankę zimnej wody w wieku 70lat z chorym sercem niż myśleć o 'tym' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1948 Napisano 7 Kwietnia 2014 Nie świnie, tylko taki jest nadrzędny cel istnienia pojedynczego osobnika danego gatunku, z naturą nie wygrasz 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #1949 Napisano 7 Kwietnia 2014 szczawiu ani rabarbaru nie lubię- fuuuj.. A mirabelki lubisz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1950 Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) jasne! z naturą nie wygrasz, ale trochę trzeba pomyśleć będąc w takim wieku- czy oby na pewno to zrobić tez nie lubięa co wy pewnego pana polityka popieracie z mirabelkami i szczawiem ? Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez zonka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach