mikolaj78 747 #2726 Napisano 13 Grudnia 2015 Może ze Szczecina, blisko Niemiec 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #2727 Napisano 13 Grudnia 2015 Aniele,pod kosiarkę wpadłeś?Już dawno po sianokosach. Karpie w tym dzierżawnympojemniku na wodęchodowałeś? Może bym w kolejce nie musiał stać? Żonkil, jednak wolę minę wojownika. Fryzura wyjsciowa brylantyna trzymac sie nie chce Angelo, ładną masz bluzę Dziekuje, tez mi sie podoba Domyślam się, że koledzy nie są z Poznania Z Wrocławia też nie. ...ani z Krakowa 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5787 #2728 Napisano 13 Grudnia 2015 Ta miejscowość chyba z dwóch wyrazów się składa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #2729 Napisano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Tak, blisko stolycy edit. trzech slow Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Angelo 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5787 #2730 Napisano 13 Grudnia 2015 (edytowane) No z trzech N.D.M. poznałem po tej szafie z tyłu wykończonej czeczotą Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #2731 Napisano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Angelo 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 838 #2732 Napisano 14 Grudnia 2015 Nigdy nie umałem robić dobrych zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2733 Napisano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Drżyjcie, eksperci od kuchni! Rośnie konkurencja! Dodam, że tak już nie wyglądam, ale tak wyglądałem, jak byłem w wieku mojego syna (na zdjęciu). Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2734 Napisano 30 Grudnia 2015 Wyszło na to, że post pod postem, ale to wina małej aktywności Forumowiczów w tym wątku. Z pozdrowieniami z Pienin! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #2735 Napisano 30 Grudnia 2015 No synka się nie wyprzesz...Nie ma mowy 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kjawor 14 #2736 Napisano 31 Grudnia 2015 Pozdrowienia z Austrii Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #2737 Napisano 10 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2738 Napisano 11 Stycznia 2016 @Szymon,Nie był bym sobą gdybymnie skomentował tego selfie. Wiesz co prawda w modzie nie siedzęale musisz potrenować "dziubka",bo jakiś taki bidny. Ciekawym jestem czy sam z nie przymuszonej wolidałeś się odziać w te bujne poniekąd poroże? Widniejące po prawdzie na pierchach aczkolwieksugerujące wiele! Natomiast bluzka oblubienicy, to zakup trafiony jak strzał w dziesiątkę! Gdzie teraz dostanie taką i to z przyciskiem automatycznego "otwierania drzwi", toć to rewelka!!! Cóż najwyżej zapiszesz mnie do tych ignorowanych. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5787 #2739 Napisano 11 Stycznia 2016 Dziewcze ubrane jest w stylu pin up girl - ładna i ten styl bardzo mi się podoba - kobiecy taki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #2740 Napisano 11 Stycznia 2016 Dziewcze ubrane jest w stylu pin up girl - ładna i ten styl bardzo mi się podoba - kobiecy taki Styl taki, bo w takim stylu był występ grupy choreograficznej w której Luba raczy tańczyć Bardzo fajnie to wyglądało jak tańczyło 15 dziewczyn ubranych w ten sposób 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #2741 Napisano 11 Stycznia 2016 Dziewczyna wygląda jak Ewelina Lisowska http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/102593-Licytacja-dla-FilipkaLicytacja dla Filipka - ZAPRASZAM!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5787 #2742 Napisano 11 Stycznia 2016 Dziewczyna wygląda jak Ewelina Lisowska http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/102593-Licytacja-dla-FilipkaLicytacja dla Filipka - ZAPRASZAM!!!Niskie ceny ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #2743 Napisano 11 Stycznia 2016 Jeśli sugerujesz reklamę - tak http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/102593-Licytacja-dla-FilipkaLicytacja dla Filipka - ZAPRASZAM!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #2744 Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Dziewczyna wygląda jak Ewelina Lisowska http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/102593-Licytacja-dla-FilipkaLicytacja dla Filipka - ZAPRASZAM!!! Makijaż pin-up jest tak mocny, że o dowolnej dziewczynie wymalowanej i uczesanej w ten sposób można powiedzieć że wygląda jak druga Na szczęście to tylko przez makijaż, bo na co dzień nie wygląda jak Lisowska Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Szymon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4774 #2745 Napisano 11 Stycznia 2016 A niech będzie - też się pokażę w pełnej krasie 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2746 Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Kup lużniejszą bieliznę, bo ta jest za ciasna Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5787 #2747 Napisano 11 Stycznia 2016 Jest tak ciasna że oczy mu wyszli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4774 #2748 Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) No wiecie, co? Intensywne spojrzenie wyraża pełne skupienie przed startem i świadomość niedługiego bólu na trasie Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Smycel 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #2749 Napisano 11 Stycznia 2016 Intensywne spojrzenie wyraża pełne skupienie przed startem i świadomość niedługiego bólu na trasie No i z rozmowy o bieliźnie przeszliśmy do opisu wizyty w toalecie Może coś na trawienie pomoże ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #2750 Napisano 11 Stycznia 2016 Kup lużniejszą bieliznę, bo ta jest za ciasnaNo i z rozmowy o bieliźnie przeszliśmy do opisu wizyty w toalecie Może coś na trawienie pomoże ? Zasmarkałem się... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach