Lestaf 452 #3326 Napisano 28 Grudnia 2017 Kosma jest najmłodszy i też ładnie pisze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3327 Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Phi, ja kiedyś miałem 13. A tak na serio to bardzo sympatycznie i dojrzale piszesz, tak trzymać. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaDziękuję bardzo, co prawda popełniam młodzieńcze błędy o czym najwcześniej dowiedział się Mistrz Yoda, ale każdego dnia się uczę Tak przy okazji pytanie do Lestafa, czemu na każdym zdjęciu masz wściekła mine? Edytowane 28 Grudnia 2017 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3328 Napisano 28 Grudnia 2017 Tak przy okazji pytanie do Lestafa, czemu na każdym zdjęciu masz wściekła mine? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3329 Napisano 28 Grudnia 2017 Oj Lestaf, nie wiesz, że od makijażu się robi trądzik? W dodatku możesz mieć alergie na jakiś składnik, to by tłumaczylo Twoje czerwone oczy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7341 #3330 Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Faktycznie, jak na Twój wiek piszesz bardzo dojrzale. Niektórzy sporo starsi koledzy tak nie potrafią Szczerze, jak napisałeś w dziale Perfumy, że jesteś młody i szukasz pierwszych perfum, pomyślałem, że masz pewnie z 16 lat. Jak widać byłem w błędzie Ps. Cholllera... jestem ponad dwa razy starszy od Ciebie... Jak to się stało? Kiedy przeleciał ten czas? Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gąssi_gąsqi 22 #3331 Napisano 29 Grudnia 2017 (edytowane) 14 lat ? Jednak jesteś najmłodszy a ja myślałem, że ja jestem młoda krew na tym forum a wokół same „dziadki” 27 lat. Edytowane 29 Grudnia 2017 przez gąssi_gąsqi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3332 Napisano 29 Grudnia 2017 14 lat ? Jednak jesteś najmłodszy Kosma jest najmłodszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3333 Napisano 29 Grudnia 2017 13 w kwietniu. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3334 Napisano 29 Grudnia 2017 To Ty baran jesteś tak jak moja koleżanka małżonka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8897 #3335 Napisano 29 Grudnia 2017 No... Nie chciałem tego robić bo przez to od razu jestem traktowany niepoważnie i nie jako osoba, która może się wypowiadać. Ale zaryzykuje, mam prawie 14 lat Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka No to faktycznie jesteś najmłodszy. Fajnie, że załapałeś bakcyla na zegarki. Raczej nietypowe zainteresowanie dla osób w Twoim wieku 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3336 Napisano 29 Grudnia 2017 To Ty baran jesteś tak jak moja koleżanka małżonka 26go, BYK G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3337 Napisano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Ja jestem Skorpion. W listopadzie 13 lat. Mówiłem że jestem młodszy Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3338 Napisano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Dziękuję wszystkim za miłe słowa Zegarkami interesuje się dość krótko, myślę że z 7 miesięcy, ale codziennie staram się dowiedzieć czegoś nowego (chociaż nadal największą pasja jest muzyka ) Walter_87, mi zleci tak samo, nie martw się Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Grudnia 2017 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4796 #3339 Napisano 29 Grudnia 2017 14 lat ? Jednak jesteś najmłodszy a ja myślałem, że ja jestem młoda krew na tym forum a wokół same „dziadki” 27 lat.Sam jesteś dziadek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #3340 Napisano 29 Grudnia 2017 Halo halo, przepraszam bardzo, ale dziadek to tutaj jestem tylko ja. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3341 Napisano 29 Grudnia 2017 Jestem młodocianym ojcem. To ja i moja dwutygodniowa córka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3342 Napisano 29 Grudnia 2017 Ja jestem Skorpion. W listopadzie 13 lat. Mówiłem że jestem młodszy Nieźle jak na 13 latka Lestaf Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3343 Napisano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem młodocianym ojcem. To ja i moja dwutygodniowa córka To gratulacje! A swoją drogą, w tej sytuacji sformułowanie "młodociany ojciec" nabiera nowego znaczenia :-) Edytowane 29 Grudnia 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3344 Napisano 29 Grudnia 2017 Nieźle jak na 13 latka Lestaf Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaTo wcale nie mi nieźle idzie, tylko to Ty się opierniczasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3345 Napisano 29 Grudnia 2017 (edytowane) To wcale nie mi nieźle idzie, tylko to Ty się opierniczasz Moje zasoby finansowe mogą nie starczyć na wychowanie dziecka i zegarki :/ A program 500 + obejmuje też niepełnoletnich? A tak na poważnie to dziecko jak najbardziej, ale dopiero jak będę w 100 % samowystarczalny No i zapomniałbym, przydałaby się jeszcze jakaś kobieta, chyba że to jednak prawda, że bociany przynoszą dzieci? :/ Edytowane 29 Grudnia 2017 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3346 Napisano 29 Grudnia 2017 Moje zasoby finansowe mogą nie starczyć na wychowanie dziecka i zegarki :/ Jak będziesz miał dziecko, to zegarki przestaną Ci być potrzebne. Dziecko budzi się dokładnie co 15 minut, więc pomiar czasu będziesz miał dużo lepszy niż w zegarku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3347 Napisano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Chyba moja nową pasją będą zatyczki do uszu Edytowane 29 Grudnia 2017 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #3348 Napisano 29 Grudnia 2017 Nie pomoga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #3349 Napisano 29 Grudnia 2017 Rola prawdziwego mężczyzny kończy się na zapłodnieniu. Rodzi i wychowuje kobieta, więc mężczyżnie zatyczki do uszu nie są potrzebne. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3350 Napisano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Mam nadzieje ze nie napisałeś tego na poważnie, inaczej nasza przyjaźń zakończy się przed tym jak się zaczęła :0 Żyjemy w 21 wieku, nie 10 tysięcy lat p.n.e i mężczyzni już nie biegają za mamutami. Zobacz co się dzieje z dziećmi wychowywanymi bez ojca. Dobry przykład to Kurt Cobain czy Macaulay Culkin. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Grudnia 2017 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach