SzymonJestem 62 #3501 Napisano 14 Marca 2018 (edytowane) Szymon, osobiście absolutnie nie wierzę w to, że jesteś kilkunastoletnim chłopcem.Kurde no Jakby spotkanie było na Śląsku, to może bym przyjechał, tak to nie mam okazji Zdjęć wstydzę się wstawiać, a teraz jak się zrobiła afera to tym bardziej.Ale jeśli to było napisane w formie pochwały, to dziękuję Mnie nie Dzięki za wsparcie, nie pierwszy raz Edytowane 14 Marca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 185 #3502 Napisano 14 Marca 2018 Szymon, osobiście absolutnie nie wierzę w to, że jesteś kilkunastoletnim chłopcem.Nie jesteś sam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3503 Napisano 14 Marca 2018 (edytowane) Nie jesteś sam Sadzisz, że jestem trollem? Nie ukrywam, torche trochę dla mnie przykre... Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Marca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #3504 Napisano 14 Marca 2018 Droczy się, bo jest chory i się nudzi. Ja też jestem chory i zastanawiam się co tu głupio zaczepnego napisać...Ale chyba sobie odpuszczę... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #3505 Napisano 14 Marca 2018 Kwiatek, na co czychasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3506 Napisano 14 Marca 2018 Mnie tu w ogóle nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #3507 Napisano 14 Marca 2018 Mnie tu w ogóle nie ma.Byłeś jak byłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3508 Napisano 14 Marca 2018 Taaa, chyba z tacą zebyś nie krakał idę a co... i nie z tacą 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7962 #3509 Napisano 14 Marca 2018 Sadzisz, że jestem trollem? Nie ukrywam, torche trochę dla mnie przykre... Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Twoje wypowiedzi nie pasują do deklarowanego przez Ciebie wieku. Potraktuj to jako pochwałę.Przepraszam, że zapytam, ale jesteś z Warszawy? Znam z opowieści pewnej osoby Szymona, który jest równie dojrzały, jak na swój wiek 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3510 Napisano 14 Marca 2018 20180314_095029_resized.jpg20180314_171553_resized.jpg zebyś nie krakał idę a co... i nie z tacą Jak możesz. It's a sin(n)! 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3511 Napisano 14 Marca 2018 Twoje wypowiedzi nie pasują do deklarowanego przez Ciebie wieku. Potraktuj to jako pochwałę.Przepraszam, że zapytam, ale jesteś z Warszawy? Znam z opowieści pewnej osoby Szymona, który jest równie dojrzały, jak na swój wiek Troche dalej, woj. Śląskie A więc dziękuję za pochwale Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3512 Napisano 14 Marca 2018 Ale ja tez znam Szymona, który ma, co prawda więcej wiosenne niż Ty, ale też jest zdecydowanie bardziej, niż wiek by wskazywał na to, dojrzały.Szymony chyba tak mają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3513 Napisano 14 Marca 2018 (edytowane) Bo w końcu wszystkie Szymony to fajne chłopaki :-) Edytowane 14 Marca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3514 Napisano 14 Marca 2018 Bo w końcu wszystkie Szymony to fajne chłopaki :-)Tez tak myślę. I pisze całkiem poważnie. Bo znam czterech i każdy jest w porze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3515 Napisano 14 Marca 2018 Tez tak myślę. I pisze całkiem poważnie. Bo znam czterech i każdy jest w porze Ja też tak myślę, bo inaczej bym nie pisał :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3516 Napisano 14 Marca 2018 Jak możesz. It's a sin(n)!Ten jest stosunkowo mały i będzie na małym kościele, ale to mój trzeci, poprzedni miał rozpiętość ramion 6m. i już gdy go robiłem, myślałem sobie, że to chyba nie jest do końca ok 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3517 Napisano 14 Marca 2018 Ja też tak myślę, bo inaczej bym nie pisał :-)Ma się rozumieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3518 Napisano 14 Marca 2018 Szczerze? Mogę się wydawać dojrzalszy, bo czytam dużo książek i słucham muzyki, która uwielbiam tłumaczyć i interpetowac. Czytam też biografie mądrych ludzi i staram się czerpać z tego jak najwięcej Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3519 Napisano 14 Marca 2018 Szymon wszystko ma swoje plusy, rozchodzi się jednak o to aby te plusy nie przyslonily nam minusów. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3520 Napisano 14 Marca 2018 A ja słyszałem, że są plusy dodatnie i plusy ujemne :-) Pewien klasyk tak powiada ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7962 #3521 Napisano 14 Marca 2018 Troche dalej, woj. Śląskie A więc dziękuję za pochwale Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Aaa, pomyślałem, że mogę znać Twoją mamę - pracuję z kobitką, która również ma syna Szymona - bardzo ambitny chłopak. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #3522 Napisano 15 Marca 2018 zebyś nie krakał idę a co... i nie z tacą To jakiś nowy dozownik karmy dla kotów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #3523 Napisano 15 Marca 2018 Szczerze? Mogę się wydawać dojrzalszy, bo czytam dużo książek i słucham muzyki, która uwielbiam tłumaczyć i interpetowac. Czytam też biografie mądrych ludzi i staram się czerpać z tego jak najwięcej To z Ciebie jakiś dziwak ? Pozwolę sobie zacytować klasykę Chodzi po wiosce odmieniec istnyŻadnej ci z niego nie ma korzyściAni nie sprzeda ani nie kupiTylko się śmieje jak jaki głupi Może to przez te nawozy sztuczne,Może był w szkole zbyt pilnym uczniem,Może to wszystko przez te atomy,Że wariata mamy! Gdy na Józefa zorze poranneWitały babę, żegnały pannęW grudniu wiedziało już każde dzieckoTylko on jeden mówił "dziewecko" Ref ... Bracia szacunek mają i sławęW dwójkę rozpędzą całą zabawę.Ten tylko książki kupuje w mieścieChoć w domu tyle, że trudno zmieścić. Ref ... Chłop jest z morgami i urodziwy,w rękach mocarny, że istne dziwy.Jedno go tylko hańbi i plami:Czemu nie lata za dziewuchami? Ref ... 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #3524 Napisano 15 Marca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #3525 Napisano 15 Marca 2018 Jakoś tak wyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach