brz 1954 #3826 Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Dla mnie jest to ciekawe, dynamiczne zdjęcie. Ja także staram się umieszczać postacie z boku, bo na środku to jakieś takie trywialne mi się wydaje Prawdziwe artystyczne podejście, już Cię lubię Bardziej prozaicznie – podstawowe zasady kompozycji. Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3827 Napisano 6 Sierpnia 2018 Nie.Ale inni Modzi wywalają bez patrzenia czy pasuje czy nie. A inni użytkownicy piszą, że są równi i równiejsi... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #3828 Napisano 6 Sierpnia 2018 Nie.Ale inni Modzi wywalają bez patrzenia czy pasuje czy nie. Dlatego pracujemy nad tym, żeby zmienić regulamin.Cytowanie było bez sensu jak miałeś modem albo forum na małym dysku. Kontekst jest czasem wymagany ze zdjęciem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3829 Napisano 6 Sierpnia 2018 PS. Jestem jak najbardziej za cytowaniem zdjęć, kiedy jest to uzasadnione. I absolutnym wrogiem sytuacji, gdy na jednej stronie cytowane jest to samo zdjęcie w dużym formacie np. pięć razy. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #3830 Napisano 6 Sierpnia 2018 A inni użytkownicy piszą, że są równi i równiejsi... Chyba wyżsi i wyżsiejsi ? Ja jestem wyzszy od ciebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3831 Napisano 6 Sierpnia 2018 A to moje zdjęcie, dwóch rzeczy proszę nie komentować:Fryzury (bo był tak nieziemski wiatr, że wyglądam jak klaun)Skarpetek, naprawdę nie wiem czemu je założyłem No i w sumie to jestem z boku zdjęcia Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Zdjęcie byłoby świetne, gdyby nie te ucięte stopy. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3832 Napisano 6 Sierpnia 2018 A to moje zdjęcie, dwóch rzeczy proszę nie komentować:Fryzury (bo był tak nieziemski wiatr, że wyglądam jak klaun)Skarpetek, naprawdę nie wiem czemu je założyłem No i w sumie to jestem z boku zdjęcia Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaMusiało tam bardzo mocno wiać! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3833 Napisano 6 Sierpnia 2018 Zdjęcie byłoby świetne, gdyby nie te ucięte stopy.Wiem, też na to zwróciłem uwagę, problem w tym, że robił je człowiek starej daty, który nie zwraca na to uwagi Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3834 Napisano 6 Sierpnia 2018 Chirurg wojskowy? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3835 Napisano 6 Sierpnia 2018 Jezcze jak! Spójrz w tle na chorągiewke, czy jak to tam się nazywa Czy to jakiś spisek moderatorów, że cytuja ze zdjęciami? Musiało tam bardzo mocno wiać!Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaTak było, stąd ten uśmieszek na zdjęciu - musiałem się opić przed operacja (takim forumowym płodom jak ja wystarczy jedno piwo ) Chirurg wojskowy?Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3836 Napisano 6 Sierpnia 2018 Trzeba było przekadrować na plan amerykański 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3837 Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Że też na to nie wpadłem! Niech ktoś jezcze w morzu doklei rekina, który wyskakuje, żeby zniszczyć wybuchający helikopter A tak całkiem serio Tarant, teraz to wygląda lepiej Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #3838 Napisano 6 Sierpnia 2018 Tylko wyprostowwć to jeszcze i nie robić gilotyny z wody następnym razem (choć z tym cięciem to jeszcze nie ma tragedii) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3839 Napisano 6 Sierpnia 2018 Trzeba było przekadrować na plan amerykański Tylko wyprostowwć to jeszcze i nie robić gilotyny z wody następnym razem (choć z tym cięciem to jeszcze nie ma tragedii) 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4796 #3840 Napisano 6 Sierpnia 2018 No i ten model w kompozycji ni przypiął, ni przyłatał..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3841 Napisano 6 Sierpnia 2018 No i ten model w kompozycji ni przypiął, ni przyłatał.....Ale z Ciebie bakłażan Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3842 Napisano 6 Sierpnia 2018 Ale Szymek sensacje wzbudziłeś swoim zdjęciem, 2 strony dyskusji. Kiedyś gdzieś napisałem, że świrujesz że jesteś kilkunastoletnim chłopakiem i w to nie wierzę, chyba wypada przeprosić. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3843 Napisano 6 Sierpnia 2018 Ale Szymek sensacje wzbudziłeś swoim zdjęciem, 2 strony dyskusji. Kiedyś gdzieś napisałem, że świrujesz że jesteś kilkunastoletnim chłopakiem i w to nie wierzę, chyba wypada przeprosić.Luzik Rozumiem, że mogłeś mnie tak odebrać, bo to jednak nie jest środowisko kojarzone z moim wiekiem Ja też co nieco powiedziałem, więc sytuacja wyrównana Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43327 #3844 Napisano 6 Sierpnia 2018 ...Kontekst jest czasem wymagany ze zdjęciem.O to, to. tarant, widzę że znów jesteś Modem. Nie wiem czy gratulować czy nie to gratuluję. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4796 #3845 Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Ale z Ciebie bakłażan Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaI to stary.... Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3846 Napisano 6 Sierpnia 2018 tarant, widzę że znów jesteś Modem. Nie wiem czy gratulować czy nie to gratuluję. Znów? Byłem bez przerwy, tylko na jakiś czas schowałem się wśród zegarów. Aż nowy Prezes mnie stamtąd wypłoszył... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hells 13 #3847 Napisano 6 Sierpnia 2018 Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1954 #3848 Napisano 6 Sierpnia 2018 Godzilla <3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4738 #3849 Napisano 6 Sierpnia 2018 Dobre :-)))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3850 Napisano 6 Sierpnia 2018 Jedno zdjęcie, a ile zabawy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach