paul221 42065 #5426 Napisano 23 Maja 2020 Godzinę temu, hubex napisał: Choć utożsamiam się. Ja też się utożsamiam? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1159 #5427 Napisano 23 Maja 2020 Hubex i jaki był finał? Mandat czy pouczenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #5428 Napisano 23 Maja 2020 13 minut temu, Balansujący Na Osi napisał: Hubex i jaki był finał? Mandat czy pouczenie? Pouczenie z zastrzeżeniem, że jak nas PAN pouczający policjant spotka za jakiś czas na mieście w pobliżu protestu, to wtedy będzie mandat. Nie moja sprawa. Odpuściliśmy, znaleźliśmy gdzieś nasz samochód i już dawno jesteśmy w domu. Ja tam nie mam nic przeciwko służbom mundurowym. Wiem, bo byłem w wojsku. I nie było miło.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1159 #5429 Napisano 23 Maja 2020 Robią swoje, taka praca. Dobrze, ze pouczenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #5430 Napisano 23 Maja 2020 Też robię swoje. Muszę zarobić na swoje (to przede wszystkim) i na państwo PIS. Płacę podatki, nie oszukuję, bo nie mam na czym. Nie zatrudniam nikogo. Wszystko robię sam. Czy ja mam jakieś przywileje w tym chorym państwie? Nie. A mimo wszystko generuję (jeszcze) zysk. Jak długo? Mam spore oszczędności. Może warto zawiesić to wszystko, pierdolnąć sobie w łeb, przepisawszy wszystko na żonę i bezbronne zwierzęta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #5431 Napisano 23 Maja 2020 Teraz, hubex napisał: Też robię swoje. Muszę zarobić na swoje (to przede wszystkim) i na państwo PIS. Płacę podatki, nie oszukuję, bo nie mam na czym. Nie zatrudniam nikogo. Wszystko robię sam. Czy ja mam jakieś przywileje w tym chorym państwie? Nie. A mimo wszystko generuję (jeszcze) zysk. Jak długo? Mam spore oszczędności. Może warto zawiesić to wszystko, pierdolnąć sobie w łeb, przepisawszy wszystko na żonę i bezbronne zwierzęta? trzeba przetrzymać. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #5432 Napisano 23 Maja 2020 OK. Do któregośtam lipca. Płaczę, ale tak naprawdę jestem dość silny, bo wiem co mam. Mam siebie (to przede wszystkim), swoją żonę, (zakapoiorna jest i przez nią mnie spisano) oraz Rolexa (no inne zegarki też mam). To taki żarcik nawiązujący do forum Rolexa, gdzie goście z ciśnieniem w majtałkach mają problem że sub jest bardziej skomplikowany niż inne prostactwa rzucone dla plebsu na pożarcie i dla podniety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8276 #5433 Napisano 23 Maja 2020 6 minut temu, hubex napisał: bardziej skomplikowany niż inne prostactwa rzucone dla plebsu na pożarcie i dla podniety. Nie zaglądam do forum rolexa więc nie jestem w temacie, możesz dać jakiś przykład takiego prostactwa? 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #5434 Napisano 23 Maja 2020 31 minut temu, Enkil napisał: Nie zaglądam do forum rolexa więc nie jestem w temacie, możesz dać jakiś przykład takiego prostactwa? Próbowałem odpisać, ale nie zapisało posta. W każdym razie, chodziło mi o prostsze formy zegarków rolexa - ex, oyster perpetual, air king. Moja wypowiedź była obraźliwa i skandaliczna, za co szczerze przepraszam każdego, kto mógłby poczuć się urażony, czyli użytkowników powyżej wymienionych zegarków. Każdy kupuje to co lubi lub na co go stać. Wybaczcie Koledzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8276 #5435 Napisano 23 Maja 2020 Spoko, jako użytkownik czegoś zupełnie innego, kompletnie nie czuję się urażony, po prostu byłem ciekaw co masz na myśli ? 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #5436 Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) Replaced [/url] Edytowane 23 Maja 2020 przez jackm 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #5437 Napisano 23 Maja 2020 Dobrze wyszedłeś, ale dzieciak lepiej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #5438 Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) 4 minuty temu, hubex napisał: Dobrze wyszedłeś, ale dzieciak lepiej? nie widziałeś poprzedniej foty Edytowane 23 Maja 2020 przez jackm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #5439 Napisano 23 Maja 2020 + dla dzieciaka. Widziałem obie, Twoja córka (?) naprawdę się zmienia. A ty Jacku masz cały czas ten sam wyraz twarzy. Idę spać. Późno już. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #5440 Napisano 23 Maja 2020 5 minut temu, hubex napisał: + dla dzieciaka. Zuzia, moje oczko w głowie 15 minut temu, hubex napisał: + dla dzieciaka. Twoja córka (?) naprawdę się zmienia. A ty Jacku masz cały czas ten sam wyraz twarzy. Idę spać. Późno już. tak, jedynaczka, życzę dobrej nocy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 42065 #5441 Napisano 24 Maja 2020 10 godzin temu, jackm napisał: Wspaniała fotka, Tato z Córcią?. Ja mam parkę? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79749 #5442 Napisano 24 Maja 2020 Moje śpiochy. 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5443 Napisano 24 Maja 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70673 #5444 Napisano 24 Maja 2020 21 godzin temu, hubex napisał: Próbowałem odpisać, ale nie zapisało posta. W każdym razie, chodziło mi o prostsze formy zegarków rolexa - ex, oyster perpetual, air king. Moja wypowiedź była obraźliwa i skandaliczna, za co szczerze przepraszam każdego, kto mógłby poczuć się urażony, czyli użytkowników powyżej wymienionych zegarków. Każdy kupuje to co lubi lub na co go stać. Wybaczcie Koledzy. W nocy się najlepiej myśli - można się dobrze skupić Jak tam G-shock, daje radę? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43327 #5445 Napisano 24 Maja 2020 10 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał: Moje śpiochy. Maseczka ma być na twarzy a nie na czole. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79749 #5446 Napisano 24 Maja 2020 Godzinę temu, Dorian06 napisał: Maseczka ma być na twarzy a nie na czole. Fajnie, Dorian, że sypiasz w maseczce (w dodatku na twarzy) ;), ale moja córka nie śpi w maseczce. Ja zresztą też nie. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #5447 Napisano 26 Maja 2020 W dniu 24.05.2020 o 20:25, mario1971 napisał: W nocy się najlepiej myśli - można się dobrze skupić Jak tam G-shock, daje radę? Daje. Teraz trochę mnie pracuję fizycznie, więc głównie służy za budzik. Wyciągnę w końcu rower z piwnicy, to zyska rację bytu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22657 #5448 Napisano 30 Maja 2020 Weekendowe zabawy z Bronisławą 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70673 #5449 Napisano 30 Maja 2020 Pokażesz wyniki? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22657 #5450 Napisano 30 Maja 2020 Do francuza pukalismy. I trochę biegania, tak więc 10 tek nie bylo???? I do tego rozdziewiczenie kieszonkowego AR-a, ustawianie kolimator. Na razie rozgrzewka po ponad półrocznym "nieszczelaniu" ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach