michu 1 #76 Napisano 9 Sierpnia 2009 Nie lubię swoich zdjęć dlatego też nie mam ich wiele, to zrobione na potrzeby forum i już wszystko wiadomoPozdrawiam Nie widzę powodu, abyś miała nie lubić swoich zdjęć.PS Jesteś nawet podobna do tej z avataru:) 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
star_20 1 #77 Napisano 9 Sierpnia 2009 na rękach wnuczek i moskwa 0 pumpernikiel & zorkij 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #78 Napisano 9 Sierpnia 2009 Nagib- ufff, to się cieszę, że pasja przetrwa Jash- obyś nie przedobrzył marcomartin- nie spieszy mi się póki co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 52 #79 Napisano 9 Sierpnia 2009 dzieci, morze i ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Classified #80 Napisano 9 Sierpnia 2009 no no, widzę ze druga fotka.pl się zrobiła... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #81 Napisano 9 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #82 Napisano 9 Sierpnia 2009 Lestaf, nie myjesz nigdy twarzy?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #83 Napisano 9 Sierpnia 2009 Lestaf, nie myjesz nigdy twarzy?? Lestafy nigdy nie myją twarzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4064 #84 Napisano 9 Sierpnia 2009 Lestafy nigdy nie myją twarzy Kolego albo wklejasz normalną fotkę, albo nie wklejaj nic...nie róbmy śmietnika z tego wątku....zaraz zacznie się wklejanie gołych panienek, ludzi z wyprutymi wnętrznościami itp...miej szacunek dla innych którzy umieścili tutaj swoje oryginalne fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #85 Napisano 9 Sierpnia 2009 Kolego albo wklejasz normalną fotkę, albo nie wklejaj nic...nie róbmy śmietnika z tego wątku....zaraz zacznie się wklejanie gołych panienek, ludzi z wyprutymi wnętrznościami itp...miej szacunek dla innych którzy umieścili tutaj swoje oryginalne fotki Dokładnie!!! 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #86 Napisano 9 Sierpnia 2009 Kolego albo wklejasz normalną fotkę, albo nie wklejaj nic...nie róbmy śmietnika z tego wątku....zaraz zacznie się wklejanie gołych panienek, ludzi z wyprutymi wnętrznościami itp...miej szacunek dla innych którzy umieścili tutaj swoje oryginalne fotki Marcin, przypominam że ty jeszcze nie umieściłeś fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4064 #87 Napisano 9 Sierpnia 2009 Marcin, przypominam że ty jeszcze nie umieściłeś fotki Napisałem, że zrobię to jutro bądź we wtorek i tak zrobię. Chce wam wkleić aktualne a po wczorajszej kąpieli słonecznej mam spaloną twarz i szyję...ale nie wklejam fotek swoich idoli zamiast siebie...bądźmy poważni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #88 Napisano 9 Sierpnia 2009 Mala imprezka, ja po prawej: Ja i Towarzyszka Zona: A ja tak niesmialo Mamy takie dwa fajne tematy jeszczeJakby tak , no wiesztowarzyszkefotnac itd...??? 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #89 Napisano 9 Sierpnia 2009 Kolego albo wklejasz normalną fotkę, albo nie wklejaj nic...nie róbmy śmietnika z tego wątku....zaraz zacznie się wklejanie gołych panienek, ludzi z wyprutymi wnętrznościami itp...miej szacunek dla innych którzy umieścili tutaj swoje oryginalne fotki Spokojnie, to żart był taki tylko. Poniżej Lestaf z umytą twarzą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #90 Napisano 9 Sierpnia 2009 Spokojnie, to żart był taki tylko. Poniżej Lestaf z umytą twarzą Eee, właściwie to nie ma dużej różnicy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #91 Napisano 9 Sierpnia 2009 Eee, właściwie to nie ma dużej różnicy No właśnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #92 Napisano 9 Sierpnia 2009 Spokojnie, to żart był taki tylko. Poniżej Lestaf z umytą twarzą Już się tak nie napinaj 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #93 Napisano 9 Sierpnia 2009 Już się tak nie napinaj Już się tak nie napinam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CornCobbMan 1 #94 Napisano 10 Sierpnia 2009 A Żona za kierownicą... 0 PozdrawiamAdam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #95 Napisano 10 Sierpnia 2009 Kolego albo wklejasz normalną fotkę, albo nie wklejaj nic...nie róbmy śmietnika z tego wątku....zaraz zacznie się wklejanie gołych panienek, ludzi z wyprutymi wnętrznościami itp...miej szacunek dla innych którzy umieścili tutaj swoje oryginalne fotk Dokładnie!!! Ja już ujawniłem smutną prawdę o sobie, michu teraz Ty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #96 Napisano 10 Sierpnia 2009 Nie mam takiego obowiązku. Zresztą nie dysponuję odpowiednim zdjęciem. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiolka 4 #97 Napisano 10 Sierpnia 2009 każda wymówka jest dobraja też nie miałam odpowiedniego czy nieodpowiedniego , ale wystarczy jeden pstryk i już jakieś zdjęcie jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syriusz_Black 1 #98 Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam, ja też się dołącze do akcji POKAŻ SWOJĄ TWARZ, i Tissot T RACE, musicie mi uwierzyć na słowo 0 Teraz zbieram na coś -)) nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #99 Napisano 10 Sierpnia 2009 Syriusz, masz błąd w podpisie. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #100 Napisano 10 Sierpnia 2009 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach