Krystian 2290 #601 Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Tomek uśmiałem się do łez Napis nad Twoją głową wyszedł bezbłędnie i już wiadomo co tam robiłeś 2kc i wszystko jasne Edytowane 19 Listopada 2010 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #602 Napisano 19 Listopada 2010 O cholera nie zauważyłem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #603 Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Fajnie to wszystko za Tobą wygląda. Tęsknie za pl No to musisz przyjechać i nadrobić zaległości... Nie wstyd Ci tyle lat siedzieć na obczyźnie? Edytowane 19 Listopada 2010 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #604 Napisano 19 Listopada 2010 Michale kiedy ostatnio byłeś w Krk ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #605 Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Postawie chawire wyrobie sobie pozycje i pewnie kiedys wroce Choc malzonka mi cos ostatnio o nowej zelandii i australii przewija Edytowane 19 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #606 Napisano 19 Listopada 2010 Tomek uśmiałem się do łez Napis nad Twoją głową wyszedł bezbłędnie i już wiadomo co tam robiłeś 2kc i wszystko jasne Rozszyfrowałeś mnie Krystek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #607 Napisano 19 Listopada 2010 Michale kiedy ostatnio byłeś w Krk ??Wstyd sie przyznac ale rok temu na świeta 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #608 Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Postawie chawire wyrobie sobie pozycje i pewnie kiedys wroce Choc malzonka mi cos ostatnio o nowej zelandii i australii przewija To po co chata pod Krk ?? Małżonkę masz Polkę czy nie ?? Wstyd sie przyznac ale rok temu na świeta Zgadza się, wielki wstyd. Edytowane 19 Listopada 2010 przez Glint 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #609 Napisano 19 Listopada 2010 Jak to po co? czuje wewnetrzny obowiązek wrocic kiedys do ojczyzny. Mimo ze tak naprawde jest mi tutaj gdzie zyje jak u pana Boga za piecem. A małżonka oczywiscie ze polka - z trojmiasta. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #610 Napisano 19 Listopada 2010 Michał, ale można mieć dom i pod Krakowem i w Australii... Choć takiego Krakowa w Australii nie uświadczysz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #611 Napisano 19 Listopada 2010 Taa i gdzie jeszcze? wystarczy ze jeden mam juz tutaj a drugi chce miec w myslenicach pod krk - taki wymarzony Tomek, takiego Krakowa to ja na całym swiecie nie uswiadcze ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bienn 0 #612 Napisano 19 Listopada 2010 Z moją lepszą połową 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #613 Napisano 20 Listopada 2010 Taa i gdzie jeszcze? wystarczy ze jeden mam juz tutaj a drugi chce miec w myslenicach pod krk - taki wymarzony Tomek, takiego Krakowa to ja na całym swiecie nie uswiadcze !A juz myslałem że mówiąc chawirę pod Krakowem miałeś na myśli kwaterę w muzeum pod Sukiennicami A tak serio to my ziomy bo ja się do Libertowa przeprowadziłem (jak pamiętasz gdzie to jest :)) 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #614 Napisano 20 Listopada 2010 Oczywiscie ze pamietam, jezdzilem tam na rowerku. Piotrek, to bylismy sasiadami w krk i bedziemy pod krk. Ciekawie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #615 Napisano 20 Listopada 2010 heh, jak wrócisz 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #616 Napisano 20 Listopada 2010 no to aktualne:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #617 Napisano 20 Listopada 2010 cytochrom - nie wiem dlaczego, ale myślałem, że dużo starszy jesteś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #618 Napisano 20 Listopada 2010 cytochrom - nie wiem dlaczego, ale myślałem, że dużo starszy jesteś... Przyznam, że ja też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #619 Napisano 20 Listopada 2010 Panowie - schlebiacie ale jesli ktos lubi stare zegarki to nie znaczy ze je pamieta:) - zreszta chyba moj wiek jest na profilu - w kazdym razie dzieki 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #620 Napisano 20 Listopada 2010 cytochrom - nie wiem dlaczego, ale myślałem, że dużo starszy jesteś... Tak, to przez te zegarki vintage... Cytochromie, a co to za miejsce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #621 Napisano 20 Listopada 2010 To i ja dorzucę pytanie. Jaki to zegarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #622 Napisano 20 Listopada 2010 fajna fotka cytochrom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #623 Napisano 20 Listopada 2010 Tak, to przez te zegarki vintage... Raczej ze względu na dużą wiedzę... Taki stereotyp... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #624 Napisano 20 Listopada 2010 Domyslam się ,że Cytochrom na na nadgarstku na tym zdjęciu JLC Master Compressor ? 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #625 Napisano 20 Listopada 2010 Rafale faktycznie fajna fotka - przytyłeś na garnuszku ... Żony - klasyczny urlopik - tam gdzie w zeszłym roku ?Zegarek chyba faktycznie JLC Master C. niech zgdnę co w kieszonce koszuli - czerwone malborasy ? 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach