Ranger 0 #676 Napisano 13 Grudnia 2010 I znowu moja pseudotaktyczna morda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANUSZ003 0 #677 Napisano 14 Grudnia 2010 Chyba marzysz o Armi ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #678 Napisano 14 Grudnia 2010 Janusz pokaż się 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3997 #679 Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) I znowu moja pseudotaktyczna morda wygladasz jak prawdziwy Ranger Edytowane 15 Grudnia 2010 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #680 Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Bardzo mnie ciekawi jak wygladają takie osobistości jak :Krystekomega, TeJot, Waldii, Glint, Paweł007, Łukaszr, Mcintosh, Mirosuaw, Y60, Eye lip, Rip, Mathu, Pasjonat, Maxwell, Irekm, TAG itd itd... Cóż wam zależy? dawać swoje foty Edytowane 15 Grudnia 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #681 Napisano 15 Grudnia 2010 o przepraszam, moja karykatura juz sie na forum znalazla dawno temu . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #682 Napisano 15 Grudnia 2010 wygladasz jak prawdziwy Ranger Rangers lead the way! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #683 Napisano 15 Grudnia 2010 carlito , zerknij na spotkania klubowe. Tam sa prawie wszyscy na zdjeciach ktorych wypisales. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4676 #684 Napisano 15 Grudnia 2010 carlito- ja to muszę pójść do fryzjera, oko, pazur zrobić- to nie jest tak "hop-siup". to jest poważne forum i byle jakich zdjęć nie będę zamieszczał. ale daję ci słowo że do końca roku zobaczysz moją "mordę" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #685 Napisano 15 Grudnia 2010 Juz patrze Nie wchodzilem w tematy spotkan klubowych bo sila rzeczy nie moge w nich uczestniczyc, nad czym oczywiscie ubolewam. Paweł, nie zapomnij o botoxie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #686 Napisano 15 Grudnia 2010 Bardzo mnie ciekawi jak wygladają takie osobistości jak :Krystekomega, TeJot, Waldii, Glint, Paweł007, Łukaszr, Mcintosh, Mirosuaw, Y60, Eye lip, Rip, Mathu, Pasjonat, Maxwell, Irekm, TAG itd itd... Cóż wam zależy? dawać swoje foty Ja wyglądam tak... A poważnie, to wklejałem się już na Forum. Moja fota jest też na stronie internetowej, którą prowadzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #687 Napisano 15 Grudnia 2010 Hehe ok poszukam. Zdjecia na spotkaniach (cholernie zazdroszcze) widze, tylko kto jest kto? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #688 Napisano 15 Grudnia 2010 Mcintosha zobaczysz w Chronosie , Eye lip na stronie chyba 6 albo 7 tego tematu, Y60 na fotkach ze spotkania , Pasjonat na fotkach z wycieczki - tylko nie pamiętam gdzie i na fotkach ze spotkania też... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ded 1 #689 Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Edytowane 16 Grudnia 2010 przez ded 0 Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #690 Napisano 16 Grudnia 2010 Piękny widok ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ded 1 #691 Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Michu, ja jezdze czarna beemka trojka Wygladam? Edyta:Mam lepszy widok Chodzilo oczywiscie o Atlasa Edytowane 16 Grudnia 2010 przez ded 0 Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #692 Napisano 16 Grudnia 2010 Moj tata jezdzi piątka i siódemka -obie czarne. Z Mafii nie jest, gdyby byl to pewnie chodziłbym w czyms z górnej półki ahh moze IWC DA VINCI ? 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubik 0 #693 Napisano 16 Grudnia 2010 No dobra, pokażę się, tu akurat zdenerwował mnie ten gość: Uploaded with ImageShack.us Jestem ogolony na łyso, chodzę czasem w Adidasach, teraz w domu siedzę w dresie a na codzień oczywiście przemieszczam się czarną BMW 5... ale naprawdę nie jestem taki straszny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #694 Napisano 16 Grudnia 2010 No dobra, pokażę się, tu akurat zdenerwował mnie ten gość... Pewnie dlatego, że miał lepsze ciuchy Oczywiście żartuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #695 Napisano 16 Grudnia 2010 pewnie dlatego, ze nie mial zegarka 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #696 Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Edytowane 16 Grudnia 2010 przez mw75 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #697 Napisano 16 Grudnia 2010 Rzeczywiście. Na ulicy rozpoznałbym cię od razu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #698 Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Fińskie M/05 częste nie jest, na ulicy rozpoznasz A to pustynne niemieckie Uploaded with ImageShack.us Edytowane 16 Grudnia 2010 przez Darek1974r 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #699 Napisano 16 Grudnia 2010 Ups, bez zegarka było.. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #700 Napisano 17 Grudnia 2010 Michu, ja jezdze czarna beemka trojka Wygladam? ech... świetny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach