Gość Angelo #2126 Napisano 8 Października 2014 Dzieki cook to najwspanialsze co mnie spotkalo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #2127 Napisano 8 Października 2014 Dzieki cook to najwspanialsze co mnie spotkalo Super gratuluje, ale nie przestawaj w wysilkach i pracuj nad meskim potomkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2128 Napisano 8 Października 2014 (edytowane) wielkie dzieki...oj niewiem a co jak bedzie dziewczyna...moj kuzyn tak probowal ze ma 6 corek serio...ale za to 3 wnukow juz doczekal @cook ciekaw jestem jak ty wygladasz, pokaz sie wkoncu Edytowane 8 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2129 Napisano 8 Października 2014 Przeszukaj temat... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2130 Napisano 8 Października 2014 Cook, a to miejsce poznajesz? 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2131 Napisano 8 Października 2014 Przeszukaj temat... podaj chociaz nr strony bo szukam szukam i znalesc niemoge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2132 Napisano 8 Października 2014 Niestety,nie mów że też Radom? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2133 Napisano 8 Października 2014 Twoja lokalizacja (i to nie Warszawa ) 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2134 Napisano 8 Października 2014 (edytowane) podaj chociaz nr strony bo szukam szukam i znalesc niemogeA ja tam pamiętam... ,zobacz cały temat ,to i innych kolegów "poznasz"-sa tacy co w nocy w okularach słonecznych chodza-ninja tacy.... Miało być do wątku o strzelectwie.....to z dziś Edytowane 8 Października 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2135 Napisano 8 Października 2014 Twoja lokalizacja (i to nie Warszawa )W Saskim takie ławki porobili?,dopiero co był remont ,jeszcze nie byłem.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2136 Napisano 8 Października 2014 Drugi strzał już bezbłędny Fajny klimat, aż żałuję, że tutaj nie studiowałem 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2137 Napisano 8 Października 2014 Drugi strzał już bezbłędny Fajny klimat, aż żałuję, że tutaj nie studiowałem A już myślałem że się pifka razem napijemy... Miasto się rozwija.....szkoda tylko że mieszkańcy nie bardzo... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2138 Napisano 8 Października 2014 (edytowane) A ja tam pamiętam... ,zobacz cały temat ,to i innych kolegów "poznasz"-sa tacy co w nocy w okularach słonecznych chodza-ninja tacy.... Miało być do wątku o strzelectwie.....to z dziś walther.JPG fajny walter trudno o pozwolenie w pl... czy rozdaja ja mam parabelke ale atrape kupilem na bazarku serio stoi w witrynie jako mebel Edytowane 8 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2139 Napisano 8 Października 2014 No.. to był mój pierwszy, ale już wiem, że nie ostatni pobyt w Lublinie, więc kto wie A co do ludzi, to w przeciwieństwie do tych z północno-zachodnich krańców Polski, wywarli na mnie bardzo pozytywne wrażenie. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2140 Napisano 8 Października 2014 (edytowane) mmm.JPG to zobacz tutaj widzialem gdzies na rowerku ale niemoge wylapac fajny speedy Edytowane 8 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2141 Napisano 8 Października 2014 to zobacz tutaj widzialem gdzies na rowerku ale niemoge wylapac fajny Speedmaster 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2142 Napisano 8 Października 2014 (edytowane) fajny Speedmaster profesionalllllllllllllllllllllllll ile to chodzi po nakreceniu... Edytowane 8 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2143 Napisano 9 Października 2014 Miało być do wątku o strzelectwie.....to z dziś walther.JPG Czyli: "stój bo strzelam" 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7316 #2144 Napisano 9 Października 2014 Robi się groźnie - same Walt(h)ery :D 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 208 #2145 Napisano 9 Października 2014 No.. to był mój pierwszy, ale już wiem, że nie ostatni pobyt w Lublinie, więc kto wie A co do ludzi, to w przeciwieństwie do tych z północno-zachodnich krańców Polski, wywarli na mnie bardzo pozytywne wrażenie. A co masz do ludzi z Północno - zachodnich krańców Polski??? Hmmm??? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #2146 Napisano 9 Października 2014 profesionalllllllllllllllllllllllll ile to chodzi po nakreceniu...To chyba akurat automatic sądząc po rozstrzeleniu tarcz na brzegi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2147 Napisano 9 Października 2014 aha to mi sie pomylilo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #2148 Napisano 9 Października 2014 (edytowane) A ja tam pamiętam... ,zobacz cały temat ,to i innych kolegów "poznasz"-sa tacy co w nocy w okularach słonecznych chodza-ninja tacy.... Miało być do wątku o strzelectwie.....to z dziś Ja dodam jeszcze jedno. Cook trzyma ręce pod stołem (sikora jakiegoś podkorbił?), na stole oparty RIP (wydłubuje rubiny z Mołni?). Edytowane 9 Października 2014 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2149 Napisano 9 Października 2014 Ciekawe??? Sztukmistrz z Lublina..... Ale pająków tam ni ma. Tarantuli żadnej..... 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2150 Napisano 9 Października 2014 Kto pali czerwone malborasy, bo to na pewno nie Wojtka ! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach