MCz 3 #526 Napisano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Melduję się i ja. Zegarek kapitalny - nawet nie zdawałem sobie sprawy jak kapitalny. Daje masę radość. Edytowane 27 Stycznia 2017 przez MCz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubuu77 1 #527 Napisano 9 Stycznia 2017 Witam w klubie i dodaje do listy nowy nabytek seiko skx007k2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #528 Napisano 9 Stycznia 2017 Bez zdjęcia się nie liczy. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubuu77 1 #529 Napisano 9 Stycznia 2017 (edytowane) proszę bardzo :-) Edytowane 9 Stycznia 2017 przez bubuu77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42469 #530 Napisano 15 Stycznia 2017 Również się dopisuję że swoim. print screen 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquacuba 65 #531 Napisano 21 Stycznia 2017 Jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pharmacon 172 #532 Napisano 22 Stycznia 2017 Mój ma nowe spodnie, pasują jak ulał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #533 Napisano 22 Stycznia 2017 Wygląda świetnie. U kogo gacie szyłeś? 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pharmacon 172 #534 Napisano 23 Stycznia 2017 Dzięki . Brałem od Martu Leather, mogę ją polecić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dennyk 14 #535 Napisano 26 Stycznia 2017 (edytowane) nowe portki od kolegi gripena Edytowane 26 Stycznia 2017 przez dennyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zihuatanejo 1 #536 Napisano 3 Lutego 2017 Wszyscy mają SKX'a, mam i ja. Tylko się zastanawiam, czy go nie wymienić (bo mogę) na taki, gdzie niedokładności pomiędzy indeksami będą mniejsze. Podpowiedzcie proszę, czy to co jest u mnie to norma czy da się znaleźć lepszy egzemplarz pod tym względem? Nie miałem możliwości obejrzeć przed zakupem, a jak wyjąłem z pudełka - mina lekko zrzedła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18803 #537 Napisano 3 Lutego 2017 Jak możesz to wymieniaj. Nie ma się nad czym zastanawiać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 2110 #538 Napisano 6 Lutego 2017 Wymieniaj, bo wygląda to źle. Wewnętrzny ring jest po porostu przesunięty w prawo lub w lewo, niekiedy źle "odmalowany". Naprawa jest trudna - wyjęcie szkła i odłamanie elementu centrującego wewnętrzny pierścień oraz w jakiś sposób ponowne wycentrowanie - kropelka Super Glue .Ja miałem o jedną kreseczkę - 1mm w prawo przesunięty - szczególnie widoczne na godzinie 12.Dałem sobie spokój przez pewien czas ,ale drażniło mnie to i zmieniłem zegar.Można wymienić sam ring wewnętrzny na nowy ale też wiąże się to z wyjęciem szkła. W wersji czarnej nie ma ideałów(obecna produkcja) - ale może trafisz na taki co ma jedynie na 12 delikatne przesuniecie. O dziwo w wersji "Pepsi" jest lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81611 #539 Napisano 14 Lutego 2017 Lodowy potwór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal-esz 0 #540 Napisano 16 Lutego 2017 Sprzedam wskazowke do tego modelu w stylu rolex milgauss w kolorze pomaranczowym ( blyskawica) cena 70zl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #541 Napisano 21 Lutego 2017 (edytowane) Wątek o 007-kach ale widzę że koledzy 009-ki też dodają w związku z powyższym proszę o zapisanie mnie (nas) do klubu Edytowane 22 Lutego 2017 przez 7ara7ony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szerman 3 #542 Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Wczoraj dotarl do mnie wyczekiwany SKX007 i ku mojemu zaskoczeniu mam mieszane uczucia. Na zdjęciach wygląda świetnie, a na żywo... Bransoleta faktycznie lekko mówiąc odpustowa, musze wymienic na pasek i dac mu szansę :-) Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Lutego 2017 przez szerman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #543 Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Szerman daj tej bransie szansę Ja swojego 009 noszę od wczoraj, na pierwszy rzut oka (i przymierzenie na rękę) też miałem takie podejście jak Ty. Pod wieczór skróciłem bransoletę i ponosiłem, dzisiaj od rana też na bransie i muszę przyznać że zmieniam o niej zdanie Przy okazji pytanie skąd brałeś 007-kę, zakup forumowy czy zewnętrzny Edytowane 22 Lutego 2017 przez 7ara7ony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szerman 3 #544 Napisano 22 Lutego 2017 Dzisiaj mam zamiar ja dopasować do mojego nadgarstka i zobaczymy jak będzie leżała, Jedno jest pewne, ten zegarek jest niesamowicie fotogeniczny. Jeżeli chodzi o zakup to kupowałem początkiem lutego na watcheszon.com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #545 Napisano 22 Lutego 2017 Pewnie większość użytkowników jest zaskoczona jej jakością, ale po kilkugodzinnym używaniu zmienia zdanie.Jest tak wygodna, że ho, hooooo Na pasek zawsze masz czas 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #546 Napisano 22 Lutego 2017 Coś w tym jest co pisze kolega Sol, powoli przestaję zastanawiać się nad paskiem dla mojej 9-tki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike S 247 #547 Napisano 22 Lutego 2017 Przyłączam się do zdania, że bransolecie trzeba dać szansę . Zdjęcie z piątku . 0 https://www.instagram.com/mike_sun85/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81611 #548 Napisano 23 Lutego 2017 Oceniajcie bransoletę na nadgarstku, bo to jest jej mocna strona. Gdy wisi luzem wygląda na tandetę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szerman 3 #549 Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Muszę przyznać Wam rację. Bransoleta dopasowana, wyglada dużo lepiej i świetnie leży na ręce. Pierwsze wrażenie było średnie, teraz jest dużo lepiej. Fajny ten SKX :-) Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Lutego 2017 przez szerman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #550 Napisano 23 Lutego 2017 A widział Pan warto było skrócić i założyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach