blaise 17 #1001 Napisano 26 Czerwca 2018 Sam wybrałem, żona zapłaciła Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #1002 Napisano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Pytanie, czy u was też koronka jest tak osadzona? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Czerwca 2018 przez blaise 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #1003 Napisano 27 Czerwca 2018 Pytanie, czy u was też koronka jest tak osadzona? Zdecydowanie coś jest nie tak, wygląda jakby osłona koronki była wygięta do wewnątrz Zalecałbym wymienić na inny egzemplarz. 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #1004 Napisano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Zdecydowanie coś jest nie tak, wygląda jakby osłona koronki była wygięta do wewnątrz Zalecałbym wymienić na inny egzemplarz.Niestety zegarek już noszony 24h więc sklep raczej nie przyjmieSzkoda, że tego od razu nie zauważyłem Może da się to jakoś wyprostować? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Czerwca 2018 przez blaise 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1005 Napisano 27 Czerwca 2018 Niestety zegarek już noszony 24h więc sklep raczej nie przyjmieSzkoda, że tego od razu nie zauważyłem Może da się to jakoś wyprostować? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaZakup był w sklepie internetowym czy stacjonarnym? Niestety zegarek już noszony 24h więc sklep raczej nie przyjmieSzkoda, że tego od razu nie zauważyłem Może da się to jakoś wyprostować? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Powinno być pomocne: https://prokonsumencki.pl/blog/konsument-ma-prawo-korzystac-z-towaru-przed-odstapieniem-od-umowy-tylko-tak-jak-robilby-to-w-sklepie-stacjonarnym/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #1006 Napisano 27 Czerwca 2018 W sklepie internetowym, jestem z nimi w kontakcie. Poza tym z UPS bo pudełko w którym zegarek przyszedł było uszkodzone, mimo że paczka z zewnątrz wyglądała ok, spróbuję to podciągnąć pod reklamację UPS. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1007 Napisano 27 Czerwca 2018 W sklepie internetowym, jestem z nimi w kontakcie. Poza tym z UPS bo pudełko w którym zegarek przyszedł było uszkodzone, mimo że paczka z zewnątrz wyglądała ok, spróbuję to podciągnąć pod reklamację UPS. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaTo powodzenia Koledze życzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #1008 Napisano 27 Czerwca 2018 (edytowane) blaise - zmartwię Cię, ale u mnie tez jest normalnie w 3 sztukach, także z Twpoim eweidentnie cos jest "nie halo". Pociesze CIę, ze za to lume masz w miare równomiernie osadzona na tarczy.W skx-ach partia partii jakościowo nierówna - moze i w tym pewien specyficzny ich urok, ze nie sa takie perfekcyjne, a mimo to daja tyle satysfakcji z posiadania i noszenia. Ja ma 009 kupiona zimą, a teraz dokupiłem 007-ki sobie i bratu i sa one lepsze jakościowo niz pepsi: osadzenie lumy, centrowanie bezela i sama jego praca ... ale za to pepsi na trójkolorowym NATO wygląda jak milion $ i lubie go mimo tych pewnych niedociągnięć i raczej na pewno zostanie u mnie "na dozywociu". A operuje się normalnie koronką u Ciebie, żadnych z nia problemów "funkcjonalnych"? Edytowane 27 Czerwca 2018 przez GUAPO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #1009 Napisano 27 Czerwca 2018 blaise - zmartwię Cię, ale u mnie tez jest normalnie w 3 sztukach, także z Twpoim eweidentnie cos jest "nie halo". Pociesze CIę, ze za to lume masz w miare równomiernie osadzona na tarczy.W skx-ach partia partii jakościowo nierówna - moze i w tym pewien specyficzny ich urok, ze nie sa takie perfekcyjne, a mimo to daja tyle satysfakcji z posiadania i noszenia. Ja ma 009 kupiona zimą, a teraz dokupiłem 007-ki sobie i bratu i sa one lepsze jakościowo niz pepsi: osadzenie lumy, centrowanie bezela i sama jego praca ... ale za to pepsi na trójkolorowym NATO wygląda jak milion $ i lubie go mimo tych pewnych niedociągnięć i raczej na pewno zostanie u mnie "na dozywociu". A operuje się normalnie koronką u Ciebie, żadnych z nia problemów "funkcjonalnych"?Funkcjonalnych problemów brak, jest minimalna szczelina i koronka pracuje ok. Wygląda jak by się ta część wygięła albo frez im nie za dobrze wszedł i osadzenie tubusa też lekko było przekoszone. W sumie zauważyłem to dopiero dzisiaj więc nie rzuca się to aż tak bardzo w oczy, ale jak już o tym wiem to przeszkadza jak cholera.Założyłem reklamację u kuriera, bo pudełko było dość zmasakrowane po otwarciu paczki i będę starał się to pod to podciągnąć. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iras_ 13 #1010 Napisano 27 Czerwca 2018 Noszony czy nie - w takim stanie to nadający się do reklamacji szmelc. Certyfikowany zegarek do nurkowania, a po takim uderzeniu w kopertę bardzo prawdopodobne, że uległ rozszczelnieniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zzyzzy #1011 Napisano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Mam i ja Ten po lewej oczywiście, 013 jest mojej ładniejszej połowy, chociaż ona jeszcze tego nie wie Oba kupione w skywatches.com.sg przy czym 007 szedł do mnie ponad miesiąc, a 013 w trochę ponad 2 tygodnie. 007 robi +45 do +55 sekund DZIENNIE! Ponieważ noszę praktycznie codziennie od ponad 3 tygodni, czy mam już z nim iść do serwisu, czy jeszcze poczekać na "ułożenie się" mechanizmu? Trochę mnie to martwi, bo Marinka na Unitasie 6498 ma tylko 1,5-2,5 sekund na plusie Czy w takim razie możecie polecić DOBRY serwis gwarancyjny w Warszawie, który po regulacji i zamknięciu koperty potrafi zrobić test szczelności? Co do punktualności 013, to trudno mi powiedzieć, bo dopiero dzisiaj go ustawiłem i napędziłem nosząc przez pół dnia. Jeśli chodzi o wielkość, proporcje, to 007 wydaje mi się mały, i przez to chyba nawet nieproporcjonalnie wysoki, wręcz pękaty, ale to może dlatego że przedtem nosiłem przez wiele lat 44mm Marynkę Steinharta. Jest super wygodny. Nie wiem jak leży firmowa guma, zdjąłem natychmiast bo była bardzo sztywna. A bransolety nigdy nie lubiłem. Jest więc zestaw wakacyjny dla nas obojga, pomarańczowe dwuczęściowe NATO (czy to jeszcze NATO?) z cheapestnatostraps jest też dla 007, ale czeka na urlop Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Zzyzzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #1012 Napisano 30 Czerwca 2018 Jeśli chodzi o gumę to polecam zakup dedykowaną od naszego forumowego kolegi.Bardzo miękka i super się układa.Chyba jeszcze ogłasza się na bazarku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1013 Napisano 1 Lipca 2018 Skx 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #1014 Napisano 1 Lipca 2018 Dokładam i mojego skx-a.Mam też do Kolegów pytanie, gdzie dokupię ogniwo do bransolety jubilee?Jakiś link, mogę prosić, a może ktoś ma na zbyciu? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_nemo 4 #1015 Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) Poniedziałkowa dostawa z Singapuru Edytowane 10 Lipca 2018 przez k_nemo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81047 #1016 Napisano 11 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #1017 Napisano 13 Lipca 2018 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1018 Napisano 13 Lipca 2018 Skx 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81047 #1019 Napisano 14 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #1020 Napisano 14 Lipca 2018 Już nie liczę który to raz u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kilo20089 2 #1021 Napisano 14 Lipca 2018 Wysłane z mojego m3 note przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #1022 Napisano 18 Lipca 2018 Na wakacjach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1023 Napisano 18 Lipca 2018 A ma ktoś tu bransoletę razorwire od strapcode bodajże? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #1024 Napisano 24 Lipca 2018 Chyba nie mam szczęścia do skx, egzemplarz z krzywą osłonką koronki został wymieniony na taki z oznaczeniem wtorku TUF zamiast TUE. :'( Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1025 Napisano 24 Lipca 2018 Skx 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach