Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Klod100

Putin oddał zegarek robotnikowi

Rekomendowane odpowiedzi

Premier Rosji Władimir Putin podczas wizyty w rosyjskiej fabryce broni w Tula wdał się w rozmowę z robotnikami. Oczywiście rozmowa dotyczyła ciężkich czasów ( :) ) Pod koniec robotnik z fabryki zagadnął Putina o to, czy może dać mu jakąć pamiątkę swojej wizyty. Putin zapytał a co by chciał - na to robotnik odparł - "a może zegarek". Putin po chwili konsternacji zdjął w ręki swojego Blancpain'a i wręczył go robotnikowi, ku uciesze ogółu zebranych. W ubiegłym miesiącu Putin "spontanicznie" podarował swój zegarek biednemu synowi pasterza pasterzowi podczas wizyty na Syberii.

Ech ma facet gest. Swoją drogą, szkoda że nie udało mi się być blisko Putina 1 września, taka okazja medialnego i spontanicznego gestu wobec biednego Polaka mu przepadła :):)

źródło: telegraph.co.uk

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

za taka promocje i tak pewnie zaraz od firmy dostanie nowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Promocję? Toż za karę powinien dopłacić jeszcze... Przecież to nie ta grupa docelowa :)

Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie jak tylko w kamerach zgasła czerwona lampka, to musiał wszystko zwrócić.

A jeżeli nie, to myślę, że zegarek już poszedł za jakieś 2 - 3 butelczyny :-)

CH24.PL - polski portal o zegarkach luksusowych
Dołącz do CH24.PL na Instagramie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

Na 100 procent oddał zegarek po wszystkim, i jeszcze dostał niezłe baty od FSB za to że szerzy defetyzm i opowiada niestworzone rzeczy, bo przecież każdemu się żyje dobrze w Związku Ra... tfuu... w Federacji Rosyjskiej. A podobno ma być jeszcze lepiej :rolleyes:B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wywiad

A mógł rzec: "gówno chłopu nie zegarek bo go będzie kłonicą nakręcał"

Ja czekam jak Stallone przyjedzie z panerajami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

Na 100 procent oddał zegarek po wszystkim, i jeszcze dostał niezłe baty od FSB za to że szerzy defetyzm i opowiada niestworzone rzeczy, bo przecież każdemu się żyje dobrze w Związku Ra... tfuu... w Federacji Rosyjskiej. A podobno ma być jeszcze lepiej :rolleyes:B)

A mógł zabić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Spotkałem już kilka osób noszących zegarki Blancpain, głównie proste i eleganckie Villeret w złocie lub stali. Ciekawe na ile na te preferencje ma to iż Putin często nosi tą markę.

Być może jakieś ma choć Putin ma w swojej kolekcji wiele czasomierzy pochodzących od różnych firm takich jak Breguet, IWC, Patek Philippe. I bardzo dobrze. Przynajmniej gość zna się na rzeczy. A w naszej pięknej Polsce dziennikarze robią aferę o kwarcowego Longinesa Kamińskiego :rolleyes:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się skończyła wizyta, to kazali mu zegarek oddać i przeprosić. :rolleyes::D:DB):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

Dziś czytałem w gazecie że robotnik zniknął :( Podobno pojechał na urlop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś czytałem w gazecie że robotnik zniknął :( Podobno pojechał na urlop

Odebrali mu zegarek razem z życiem :)

Swoją drogą...niezła metoda. Trzeba wyczaić jakiemu politikierowi w Polsce najbardziej na sondażach zależy ( nie trudno akurat) obczaić jaki nosi zegarek i wepchać się gdzieś na jakimś kamerowanym spotkaniu z ludem robotniczym i poprosić o pamiątkowy zegarek :).....Po jednej takiej akcji u nas pewnie wszyscy politycy by zegarki w szufladach zostawiali przed spotkaniem z ludem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Odebrali mu zegarek razem z życiem :)

Od dziś Blancpain może reklamować się następującym hasłem: ludzie zabijają się o nasze zegarki... i to dosłownie :(. Swoją drogą szkoda, że Putin nie miał na ręku modelu Fifty Fathoms !. To byłby dopiero hicior jakby oddał tak znakomity czasomierz :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Putin biedniejszy nie bedzie, ale rozumiem jego konsternację :)

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedał zegarek i pojechał na wczasy. Do Ułan-Bator :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.