Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Volturi

AEROWATCH a piramida prestiżu...

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu bardzo miło odbieram tą markę i moje pytanie jest następujące,jak ta firma ma się do piramidy prestiżu,nie widziałem tej firmy czy to coś lepszego od Eposa,Orisa czy bliżej mu do Tssota?

Proszę o oświecenie,z góry dziekuję.

Pozdrawiam !

Czas jest moim sprzymierzeńcem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marce niewiele brakuje do czarnej listy.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kkwpk z czego wnioskujesz te informacje. Właściciel Aerowatcha siedzi w zarządzie FHS.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marce niewiele brakuje do czarnej listy.

No to mnie rozbawiłeś. Myślisz, że Wempe sprzedaje czarna listę, hahahhahahha

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to kkwpk się popisał błyskotliwym dowcipem :)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak na stronkę nie mogę wejść ,zero obrazu nie wiem co sie dzieje z kompem albo ze stronką aerowatch-a.

Wiec jak rozumiem to podobny poziom co Epos,czy dalej fruwam w chmurach?:)

Czas jest moim sprzymierzeńcem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem bardziej CERTINA czy Tissot...ogólnie fajna marka za rozsądne pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak na stronkę nie mogę wejść ,zero obrazu nie wiem co sie dzieje z kompem albo ze stronką aerowatch-a.

Wiec jak rozumiem to podobny poziom co Epos,czy dalej fruwam w chmurach?:)

Ja bym Aero jako markę umieścił nieco niżej z uwagi, na to, że Epos ma w ofercie model z repetycją i tourbilionem. Jednak takie porównanie... Lepiej odnieść się do poszczególnych modeli. Nigdy żadnego Aero w ręku nie miałem, ale wyglądają na dobre zegarki na pewno warte swojej ceny.

Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznaję się bez bicia do kolosalnego błędu. Miałem na myśli Aeromatiki 1912 o których chodziły niepochlebne opinie. W taki sposób cholera roszą się plotki.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Moim zdaniem bardziej CERTINA czy Tissot...ogólnie fajna marka za rozsądne pieniądze.

Przyznam szczerze, że cenowo to Aerowatch raczej odbiega od Certiny i Tissota. Może i pod względem prestiżu to jeszcze nie to, ale marka w sumie u nas mało popularna. Nie mniej dla mnie to nie ta sama półka zegarkowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie przyznał - to będzie bez bicia :)

Ja umieściłbym Aerowatch jednak wyżej niż Cytrynę i Tissota. Myślę, że okolice Eposa, Louisa Erarda, to miejsce gdzie Aerowatch bedzie sie czuł jak u siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle ze zabawa w segmentacje rynku na forum nie przynosi oczekiwanego efektu. Dzisiaj kazdy kto ma pieniadze moze kupic sobie firme (ktorych byly setki przed wojna) i za sprawa reklamy i ceny zrobic z niej manufakture. Zegarek Royal Oak jest wykonany ze stali i kosztuje pewnie z 60tys. ale dlaczego? Bo ma byc czyms co dla firmy przyniesie duzy zysk ale cena jest tak zaporowa ze tylko bogatych na to stac.

Mysle ze Aerowatch to jedna z wielu firm ktore ma w ofercie machanizmy ETA i generalnie nalezy sie kierowac estetyka i wygladem podczas wyboru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wywiad

Nie mam pojęcia co to za marka, z niczym ona mi się nie kojarzy...

...ale miałem okazję obejrzeć Aerowatch Big Mechanical i niestety muszę powiedzieć, że Tissot LeLocle przy nim to badziew, i to taki przez duże B, niestety. Porównywanie Aerowatch do Tissota to nieporozumienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie przyznał - to będzie bez bicia :D

Ja umieściłbym Aerowatch jednak wyżej niż Cytrynę i Tissota. Myślę, że okolice Eposa, Louisa Erarda, to miejsce gdzie Aerowatch bedzie sie czuł jak u siebie.

Zgadzam się, też bym ją umieścił gdzieś w okolicy tych dwóch firm. Btw Aerowatch to firma skąd pochodzi kilka zegarków na mojej wish list :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, porownanie Aerowatch do Tissota czy Certiny to poprostu nieporozumienie. Trzeba wziac do reki i porownac. Juz nie wspomne ze te dwie marki (T, C) wstawiaja ETY standard a Tissot do chrono jakies plastikowe badziewie. Aerowatch TOP Grade.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek, zdecydowanie tak. Miałem Aerowatcha i to inna liga aniżeli Certina i Tissot.

Natomiast za odkopanie tematu sprzed 5 lat należą Wam się złote szpadle  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie ja ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne porównanie, Tissot Le Locle cenowo zaczyna się od 1500 PLN, a Aerowatch Big Mechanical od ok 9000 PLN.

eee, od ok 5k :)

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.