Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Klod100

Zapisy na zegarek Stowa Antea z tarczą chronometryczną

Rekomendowane odpowiedzi

Klaudiusz czy będzie możliwość odbioru zegarka bezpośrednio od Ciebie ??

To da radę załatwić - zresztą koszty przesyłki będą mniejsze. Jestem też często w Warszawie.

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oooo to super myślałem o Gdańsku ale jak będziesz w wawie to jeszcze lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może w ogóle zorganizujmy takie "punkty zborne" dajmy na to Warszawa, Poznań, Gdańsk, Kraków. Niech zegarki popłyną tylko do kilku miast każdy sobie jakoś odbierze. Co myślicie ?

Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomysł dobry, pewnie ułatwiłoby to sprawę niektórym z nas, tylko kto się tego podejmie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klaudiusz chciałbym już zapłacić, jakieś dane do przelewu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za zaktualizowanie listy :blink: Rezerwację oczywiście potwierdzam, gdyby trzeba było coś przedpłacić poproszę o wiadomość.

Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie uzbieram na czas.... przepraszam za zamieszanie i oddaję z bólem serca numer 11 komuś następnemu....w tym miesiącu premii nie będzie... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja również muszę niestety zrezygnować ze swojej rezerwacji i myślę że powinien znaleźć się ktoś chętny, bo to naprawdę piękny zegarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę się także wpisać w tą złą tendencję.Niestety nie będę mógł kupić tego zegarka.Przepraszam za kłopot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Czy już coś wiadomo na temat terminu realizacji?

Pozdrawiam

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersje z certyfikatem chronometru będą miały na rotorze napis "Chronometer"

Klaudiusz,

Poproszę wersję z COSC

czy napis "Chronometer" będzie wygrawerowany na rotorze?

Kiedy ruszamy z realizacją ?

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cicho wszędzie głucho wszędzie co z tym będzie, co z tym będzie :)??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klaudiusz!

A co z "naszym" chronometrycznym zegarkiem ?

Napięcie rośnie a pieniędzy ubywa ;)

Kiedy spodziewasz się realizacji?

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klaudiusz!

A co z "naszym" chronometrycznym zegarkiem ?

Napięcie rośnie a pieniędzy ubywa ;)

Kiedy spodziewasz się realizacji?

Ja też nie mogę się doczekać. Czekamy jeszcze na tarcze. Szacuję jakieć 2-3 tygodnie po wersji klubowej. Czyli realizacja połowa kwietnia. Akutat na moje urodziny ;)

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie mogę się doczekać. Czekamy jeszcze na tarcze. Szacuję jakieć 2-3 tygodnie po wersji klubowej. Czyli realizacja połowa kwietnia. Akutat na moje urodziny ;)

:-/ Ja mam urodziny w II połowie marca i mówiąc szczerze liczyłem na SWÓJ termin ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli nie jest jeszcze za późno i mogę zamówić wersję z werkiem certyfikowanym COSC ?

PS. fajny będziesz miał prezent urodzinowy ;)

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersję COSC będzie można zamówić w momencie składania zamówienia w sklepie Jorga, podobnie jak kolor paska, czy dodatkowe akcesoria.

Co do terminu - też liczyłem po cichu na to iż będzie już teraz, chciałem odebrać zegarek osobiście od Jorga w Bazylei, ale trudno.

Stowa przechodziła ostatnio sporo zmian - nowa siedziba, inwestor kapitałowy, nowe modele i nowy sklep on-line to tematy, które nie pomogły naszemu projektowi - odwodząc od niego nieco uwagi Jorga ;)

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To super!

Czekamy zatem na kody i zegarek ;)

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mógłbyś Klaudiusz w kilku zdaniach opisać genezę powstania tarczy , czy też całego projektu, którego tarcza jest najbardziej charakterystycznym elementem.

Proszę też o wyjaśnienie dlaczego nazywa się ją chronometryczną - chronometr kojarzy mi się tylko z mechanizmami i certyfikatem COSC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mógłbyś Klaudiusz w kilku zdaniach opisać genezę powstania tarczy , czy też całego projektu, którego tarcza jest najbardziej charakterystycznym elementem.

Proszę też o wyjaśnienie dlaczego nazywa się ją chronometryczną - chronometr kojarzy mi się tylko z mechanizmami i certyfikatem COSC.

Możesz sobie poczytać tu:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/37103-zegarek-klubowy-edycja-2010/

i tu:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/37149-projekt-tarczy-dla-zegarka-klubowego/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy zakupiony zegarek otrzymamy w tym pięknym kuferku-walizeczce Stowy ?

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy zakupiony zegarek otrzymamy w tym pięknym kuferku-walizeczce Stowy ?

Powiem Ci ,że pudło w które zapakowany był Seatime wyglądało kilka razy lepiej niż ten aluminiowy "case" więc ja bym osobiście wolał ,żeby nie..:),(choć to kwestia osobista oczywiście)

post-23173-0-11458000-1331341083.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda interesująco! Mógłbyś wrzucić więcej fotek w jasnym świetle ?

PS. Ciekawe, że Stowe pakuje w Schauera !?!

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CYT:Na COST trzeba się będzie decydować w momencie zamówienia u Jorga w styczniu. To samo dotyczy pasków i mesha, które w zamówienie będzie można nabyć taniej niż zwykle.

CYT:Jaka będzie różnica w cenie między zegarkiem z meshem a na pasku skórzanym? Na stronie Stowy wynosi ona 70 euro: Antea 390 ze zwykłym paskiem skórzanym 590 euro, Antea 390 z meshem 660 euro. Jeśli będzie można nabyć zegarek z meshem, to o ile mniej niż 70 euro wyniesie różnica w cenie, skoro ma być taniej niż zwykle. Finalnie: jaka będzie cena zegarka z meshem ponad bazowe 440 euro?

Mam pytanie jak wyżej do Klaudiusza, które zadałem jeszcze w listopadzie, ale do tej pory nie ma na nie odpowiedzi. Chodzi o cenę zegarka z meshem bez dodatkowego paska skórzanego. Finalnie: jaka będzie cena zegarka tylko z meshem ponad bazowe 440 euro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod wnioskiem ossomaca również się podpiszę w kwestii napisu "chronometer" ;)

Witam Szanownych Kolegów

Proszę o rezerwację dla mnie numeru 18

Pozdrawiam i dziękuję czekając na dalsze info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.