Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego ujęcia nie widać dokładnie, ale powinno być płaskie z rantem jeśli mnie pamięć nie zawodzi ;)

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

To w większości noworusy... Ale wychodzi 75zł za sztukę więc cena spoko... no, ale kto ma tyle gotówki wolnej by taki zakup zrealizowac? 

P.S. W czasach swojej świetności, czyli w erze "ruskiech bazarów" kosztowały równowartość przeciętnego wynagrodzenia za godzinę pracy. 

Edytowane przez Wojciech1500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noworusy z których większość można kupić po 30-50 zł ( 24h i multikalendarz drożej) 

Cena  do nie przepłacajcie.

A tak z innej beczki to po co kupić taki zestaw nawet jakby się opłacało???  :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to nie jest ten sam zestaw ktory juz kiedys pokazywalem?nawet zdjecia te same tylko lokalizacja inna...

http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/armbanduhr-raketa-neu-kollektion-sowjetunion-180-uhren/316141511-240-16329

edit pewnie ze ta sama,to samo nazwisko sprzedajacej....

Edytowane przez popeyefiddichow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rakieta wystawiona ponownie

http://allegro.pl/rakieta-z-cccp-3-kalendarze-super-stan-i5669940097.html

Jakieś 2 godziny temu "poszła" za 40zł. Teraz jest bez kup teraz. Ciekawe jak się wytłumaczył sprzedający, temu, który ją kliknął pierwotnie?!

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rybak, a możesz napisać coś więcej, bo ceny ma nadzwyczaj dobre na aukcjach. Zostanie dla potomnych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rybak, a możesz napisać coś więcej, bo ceny ma nadzwyczaj dobre na aukcjach. Zostanie dla potomnych :)

Kupiłem kiedyś u tego Pana szwajcara narecznęgo . Żeby poszedł za niską kwotę to nie byłoby nic dziwnego .

Wygrałem licytacje kwotą dobrze ponad 300 zl. Po zakupie zaczęły się wiadomości z wyjaśnieniami dość dziwnymi . Spasowałem a towar pojawił się ponownie .

Jak było widać to i ta kwota była dla sprzedającego za niska .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze wiedzieć, bo zastanawiałem się nad kupnem czegoś u niego, ale w takim razie odpuszczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówisz? Nie wiem czy cena jest okazyjna  :rolleyes:  Dla mnie lekko przesadzona, ale może dla innych nie ;)

Nie twierdzę że to okazja mimo iż tu umieściłem. Też myślę że cena zbyt wysoka, ale to olx "cena do negocjacji" więc warto potargować, a zegarka wiem że niektórzy szukali. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi