Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Rafał75

@up ?Coś Ci uciekło?  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/wostok-amfibia-17-kamieni-antymagnetyczny-i6052576472.html

Ten model jakość szczególnie do mnie nigdy nie przemawiał, ale dużo osób tu się ostatnio nim zachwycało, szkiełko do polerki, sprzedawca sprawdzony a przede wszystkim radziecka amfibia poniżej 150 to wg mnie okazja ;) (biorąc pod uwagę ostatnie ceny z alledrogo ;) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Przeglądając niezmierzone obszary informacji w Internecie natrafiłem na portal z interesującymi ofertami, w tym także "ruskich" okazji... ;)

Oto pierwsza z nich, a kolejne niebawem się pojawią:

http://www.gumtree.pl/a-bizuteria-i-zegarki/krakow/slava-automat-srebrna/1001568706350910468575209

Wg mnie to żadna okazja. 90% ogłoszeń stamtąd również.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jacek Olszewski

Wg mnie to żadna okazja. 90% ogłoszeń stamtąd również.

Według mnie podobnie przedstawia się sytuacja na Allegro, eBay oraz innych portalach internetowych.

Atrakcyjności ofert jest wybitnie względną kwestią, ale przecież najważniejsza jest zasada - Dla Każdego Coś Fajnego... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Według mnie podobnie przedstawia się sytuacja na Allegro, eBay oraz innych portalach internetowych.

Atrakcyjności ofert jest wybitnie względną kwestią, ale przecież najważniejsza jest zasada - Dla Każdego Coś Fajnego... ;)

Oczywiście.

Tak więc, jeśli dla Ciebie zegarek i cena jest fajna to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny. Gdybym nie miał, to brałbym w ciemno. Świetny zegarek i do tego szkło z lupką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljot od kirowa bdb stan

http://olx.pl/oferta/poljot-sputnik-bdb-stan-oryginal-CID87-IDehLUJ.html

Nill Satis Nisi Optimum

Świetny. Gdybym nie miał, to brałbym w ciemno. Świetny zegarek i do tego szkło z lupką.

Tak przy okazji...wiecie w jakich były mechanizmy 17 kam., a w jakich 16? Od czego to zależało? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam konta :(

Pierwszy raz taką widzę.

Na aukro logujesz się tak jak do allegro. Ten sam nick i login. Możesz licytować. Kris już zaczął :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jacek Olszewski

Żeby nie zostać posądzony o przywiązanie tylko do jednej marki radzieckich czasomierzy, tym razem "ruska" okazja z zegarkiem marki Poljot (Полёт) w wersji luksusowej, czyli <de luxe> we wschodnim wydaniu:

http://www.gumtree.pl/a-bizuteria-i-zegarki/krakow/poljot-de-luxe/1001580930520910468575209

Z góry dziękuję za Wasze opinie dotyczące przedmiotowego modelu i oczywiście oferowanego egzemplarza... B)

Mod

Tutaj staramy się nie komentować, a link nie jest do aukcji.

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2428 to manual :)

Zgadza się. Coś mi się pomieszało, oznaczeń Sław nie znam dobrze :) Niemniej jednak, moim zdaniem warto było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi