Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Może nie super okazja ale ciekawostka, ale może ktoś lubi albo nie ma w kolekcji a chce mieć :D :

Poljot chronograf - ponoć wersja na rajd camel trophy. Na sieci faktycznie trochę ich jest.

http://allegro.pl/zegarek-poliot-chronograf-specjalna-wersja-i6523904292.html

edit: i już kupiony

Edytowane przez gregch

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już zakończona

Już widzę, dzięki.

A u Pani Ireny kilka zegarków w cenach serwisu mechanizmu u majstra:

http://allegro.pl/pobieda-i6523534539.html

http://allegro.pl/rakieta-i6523563861.html

http://allegro.pl/mir-i6523570806.html

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Ta rakieta chyba nie ma takiej koperty jak powinna mieć :( Ale możliwe, że występowała i taka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie poszedłby drożej gdyby nie ta złuszczona koperta koło koronki ;)

No właśnie dlatego zrezygnowalem z licytowania... Bo chciałem idealny. Ale widzę teraz, że poszedł za rozsądną cene...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stan jest igła ostatnio takiego widziałem chyba ze dwa lata temu - gniotów było więcej ale po co komu gniot nawet za 6 dych 

post-68206-0-39413900-1474879260_thumb.jpg

post-68206-0-57514600-1474879269_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zauwazylem ,ze ostatnio jest okazja zegarek ,ktory sie kupi  kilka dziesiat zlotych lub kilka stowek.taniej.I nie pisz,ze tego zegarka nie idzie kupic taniej.Na allegro dlugo wisi jak na okazje i mimo reklamy tutaj za te pieniadze nie zejdzie. :D

Edytowane przez artur17087

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat ten model, w tym stanie za 200zł to jest okazja. Nie zawsze kryterium, którym możemy nazwać "okazją" jest cena. Nie będę wspominał, ile waluty życzą sobie Panowie na wszelakich targach, za stany co najmniej średnie. Tutaj akurat cena i wygląd idą ze sobą w parze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz do goscia pewnie sprzeda za 200 zl  :) Nie bedzie sie okazja marnowac na allegro.A to,ze jest na puktualnym chodzie to nie znaczy ,ze za jakis czas nie bedzie szwankowac. Bo zegarek nie jest po serwisie. I za jaki czas znow dolozysz ok 60zl .I bedziesz mial okazje za 260 zl :blink:Okazyjnie to takie zegarki wyrywa sie od 50-100zl i tyle w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Ty uważaj co piszesz bo ten "gość" to nasz moderator ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz do goscia pewnie sprzeda za 200 zl  :) Nie bedzie sie okazja marnowac na allegro.A to,ze jest na puktualnym chodzie to nie znaczy ,ze za jakis czas nie bedzie szwankowac. Bo zegarek nie jest po serwisie. I za jaki czas znow dolozysz ok 60zl .I bedziesz mial okazje za 260 zl :blink:Okazyjnie to takie zegarki wyrywa sie od 50-100zl i tyle w temacie.

Jak dla mnie to głupoty piszesz takie, że czytać sie tego nie da.. jak coś jest w świetnym stanie, to warto dać wiecej. Każdy chce mieć igły w kolekcji, a nie średniaki i później wkladać w niego drugie tyle, żeby go do takie stanu doprowadzić. Bez problemu znajdziesz majstra, który Ci zrobi przegląd do 4 dych, więc nie widzę problemu. "Gość" jest z naszego forum i bez problemu możesz się tu z nim dogadać, chociaż po Twoim tekście na negocjacje ceny bym już nie liczył ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok jak mi znow taki wpadnie to Ci sprzedam za 200zl bo ostatnio takiego sprzedalem tu na forum za 100zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artur, Ty jedno ja drugie. Okazja cenowa to może nie jest, tu się mogę zgodzić. Ale powiedz mi tak szczerze, ile w ostatnim roku widziałeś tych zegarków w takim stanie? Ja na żywo nie widziałem ani jednego, z resztą tak samo jak na polskich aukcjach. Jeśli ktoś zbiera zegarki "bo lubi na nie patrzeć" to jest dobry deal. Ja swoje noszę na codzień, i mi by było go zwyczajnie szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tak dawno kupiłem od naszego Kolegi moderatora piękną Slavę za moim zdaniem dobre (nie za duże) pieniądze.

Zegarek dopieszczony, w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach, śmiga "jak ta lala" - reasumując polecam zakupy u naszego Kolegi. 

Marcin.

PS. Na łikend ;) byłem u siebie w mieście na giełdzie gdzie kupił "mydło i powidło", było dwóch panów którzy oferowali stare zegarki. Jeden oferuje je w stanie średnim po cenach wyższych niż u moda, drugi miał zegarki mocno zmęczone w cenach około 80zł. Po tej wizycie upewniłem się że tutaj (na forum) można kupić naprawdę ładne sikory w przystępnych cenach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Topic to "okazje na aukcjach", a nie "okazje cenowe". Dla mnie okazją jest czasem, że jakiś zegarek w ogóle się pojawi, albo jest w kozackim stanie.

Edytowane przez Łukasz Radziszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolekcje sie buduje latami ale kto bagatemu  zabroni. :) Na allegro tez sa okazje na kup teraz ale sa ludzie co calymi dniami siedza na kompie i je zgarniaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi