Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Joanna Mariusz

2x za drogi.

Dokładnie - wystarczy zerknąć na znany portal południowych sąsiadów a i ceny przy okazni takie same ..... ale w koronach  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Albo na najbliższy bazar - 30-40zł :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Misgogo, tu masz identyczną sławkę http://allegro.pl/slawa-na-chodzie-nr-35-i5808245476.html

z tym, że gospodarz aukcji nie ma talentu fotograficznego

@Joanna Mariusz, trudno coś powiedzieć o włosie... ale kliknij tutaj: http://allegro.pl/grubo-zlocony-wostok-meski-ideal-i5801605776.html  stan podobny, a cena...  :)

Edytowane przez cofer

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Joanna Mariusz

@Misgogo, tu masz identyczną sławkę http://allegro.pl/slawa-na-chodzie-nr-35-i5808245476.html

z tym, że gospodarz aukcji nie ma talentu fotograficznego

@Joanna Mariusz, trudno coś powiedzieć o włosie... ale kliknij tutaj: http://allegro.pl/grubo-zlocony-wostok-meski-ideal-i5801605776.html  stan podobny, a cena...  :)

i to jest bardziej real price  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i to jest bardziej real price  :)

Nie oszukujmy się że pójdzie za taką cenę. Na ogół kończy się koło 100, jak będzie 90 to już ok ale nie zdziwię się jak będzie 120-130

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Joanna Mariusz

Wostoczek pewnie poleci do góry - bo już kilku napaleńców się na niego grzeje :)

Tak zegareczki ładne - ale ja muszę mierzyć siły (patrz finanse) na zamiary :mellow:

Edytowane przez fankaDaktarina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przyszłość używaj opcji edytuj w poprzednim swoim poście, by uniknąć pisania postu pod postem. Bo mogą się admini wkurzyć.:-)

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uważam że to przepłacone bo znaleźć ładną tarczę do WP to niemal niemożliwe, a tak jak jest to sorry ale wolę zapłacić dwa czy nawet trzy razy tyle za ładny stan.

Edit. Ten mnie kosztował jakieś cztery miesiące temu 186 zł

post-49869-0-91144400-1448232474_thumb.jpg

A ten 221 zł

post-49869-0-26361800-1448232504_thumb.jpg

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne. Wydawało mi się, że znalezienie precyzyjnego Wostoka poniżej 300 zł jest praktycznie niemożliwe. Teraz już wiem, czemu na aukcji najwyższa była taka, a nie inna cena. Dzięki Krzysiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne. Wydawało mi się, że znalezienie precyzyjnego Wostoka poniżej 300 zł jest praktycznie niemożliwe. Teraz już wiem, czemu na aukcji najwyższa była taka, a nie inna cena. Dzięki Krzysiek.

Na allegro faktycznie trudno kupić w takiej cenie i ładne bliższe są ceny 300. Obydwa moje kupione na aukrach czeskim i ukraińskim. Trzeba szukać niestety bo towar deficytowy i mocno pożądany :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze nie wyszedłem "na zakupy" poza rodzimy rynek, ale chyba w końcu będzie to konieczne, bo ceny szaleją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie to drugie, koperta mocno zniszczona, tarcza nosi ślady wskazówek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może warto po negocjować, tego Sportiwka za często nie widać, stan jest średni, ale tarcza i wskazówki całkiem przyzwoite, ale obie te części nie należały do najtrwalszych. Zapytaj, może sprzedawca zejdzie parę zł z ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może warto po negocjować, tego Sportiwka za często nie widać, stan jest średni, ale tarcza i wskazówki całkiem przyzwoite, ale obie te części nie należały do najtrwalszych. Zapytaj, może sprzedawca zejdzie parę zł z ceny.

spróbuje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy prośba o opinię.

Patrzę i coś mi ta tarcza się nie podoba.(zwłaszcza w okolicach godz 2 i 7). Jestem ,,młodym" zbieraczem i dlatego po pierwszych porażkach dmucham na zimne. 

http://allegro.pl/wostok-amfibia-2409-z-bransoleta-prezent-i5799421342.html

No i słusznie bo tarcza ma dolutowane nóżki Co prawda zamalowane na biało pod kolor tarczy ale defekt jest i w tym przypadku cena mocno bez sensu. Zegarek fajny ale szukaj nie łatanego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Sebolski, w tym przypadku nawet nie chodzi o "wysoko" :)  to regularny poskładaniec!

Brand "seconda" nie był związany z konkretną fabryką. Był wykorzystywany przez sowietów, do eksportu zegarków różnych producentów na rynki zachodnie. Tutaj korpus 17-to kamieniowego poljota z 1-szej moskiewskiej,  został 'przyozdobiony' tarczą secondy-rakety z petrodworeckiej fabryki zegarków

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi