Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość D@dik

Casio G-SHOCK GD-100 GB będziesz wklejał foty wszystkich zegarków z alle? Miej żesz litość dla transferu i rozmnażania stron w wątku... Wklejaj linki do aukcji... jakoś poradzimy sami sobie zerknąć... Pomijam już fakt, że sam sprzedawca może być średnio zadowolony, że linkujesz do jego zdjęć...

Edytowane przez D@dik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Casio G-SHOCK GD-100 GB będziesz wklejał foty wszystkich zegarków z alle? Miej żesz litość dla transferu i rozmnażania stron w wątku... Wklejaj linki do aukcji... jakoś poradzimy sami sobie zerknąć... Pomijam już fakt, że sam sprzedawca może być średnio zadowolony, że linkujesz do jego zdjęć...

Użytkownik D@dik edytował ten post wczoraj, 19:22

Do D@dik

Ps.

1. Nie wszystkich tylko wybranych i ciekawych dla mnie.

2. Sprzedawca, który nie chce by jego zdjęcia były upowszechniane zawsze zastrzega sobie to w opisie aukcji.

3. Jak zauważyłem chyba dwa z przedstawionych przeze mnie propozycji zegarków, które chciałem nabyć a przedstawiłem je na forum zostały mi sprzątnięte sprzed nosa. Może ktoś przeglądał własnie forum i znalazł opis, że maszyny dobre i warte ceny lub licytacji. Czysta korzyść dla sprzedającego.

Mnie denerwuje to, że zamiast zdjęć są linki które trzeba otwierać. Tak wchodze i widzę od razu o co komu chodzi i co przedstawia.

D@dik - jeżeli zlinkowałem, któreś z twoich zdjęć na aukcjach to przepraszam.

Z całym szacunkiem.

EDIT 26.XI 2009

Po konsultacjach:

1. Proszę by, nie zamiaszczać linków do polskiego allegro.

2. Proszę o zamieszczanie fotek, a nie tylko linków bo tylko wówczas post pozwala zobaczyć po miesiącu jakie to cuda się trafiły.

Użytkownik Voli edytował ten post 26 listopad 2009 - 21:26

Edytowane przez Casio G-SHOCK GD-100 GB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D@dik w/g mnie to powinno zaczynać się od lektury, poczytać co i jak, czym się to je, co bym chciał kupić bo mi się podoba a od czego trzymać się z daleka. Ale każdy ma inną filozofię życia i budowania swojej kolekcji.

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą D@dik, w ostatnich dniach to już Twój kolejny post, w którym w obcesowy sposób pouczasz/krytykujesz innych forumowiczów, co do treści zamieszczanych przez nich postów. Jeśli masz wątpliwości, to zawsze możesz je wyjaśnić w prywatnych wiadomościach albo interweniować u moderatorów, a nie na forum, które moim zdaniem jeśli jest zaśmiecane, to właśnie takimi postami, jak Twój ostatni, a nie zdjęciami zegarków.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G-SHOCK GD-100 GB ryzyko zakupu trzeba podjąć na własna rękę, taki urok tej zabawy! A potem się pochwalić nabytkiem w innym wątku B)

Czy kupić NOS za 150 czy inny za 200 z ładniejsza tarcza to już Twoja decyzja.

Moim zdaniem, nie ma domyślnej zgody na zamieszczanie zdjęć, to Ty musisz zapytać o zgodę autora.

Pozdrawiam.

Edytowane przez corn86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Droga JustynoB

Swoją drogą D@dik, w ostatnich dniach to już Twój kolejny post, w którym w obcesowy sposób pouczasz/krytykujesz innych forumowiczów, co do treści zamieszczanych przez nich postów. Jeśli masz wątpliwości, to zawsze możesz je wyjaśnić w prywatnych wiadomościach albo interweniować u moderatorów, a nie na forum, które moim zdaniem jeśli jest zaśmiecane, to właśnie takimi postami, jak Twój ostatni, a nie zdjęciami zegarków.

Ja nie mam wątpliwości, ale daję sygnał, żeby każdy zerknął sobie w znany dokument, który pewno i Ty odhaczyłaś przy rejestracji. Wiem jak używa się guzika "Raportuj" - zapytaj Taranta ;-). Szanuję pracę moderatorów, bo zadali sobie trud w uporządkowanie i stworzenie odpowiednich tematów do wymiany myśli, gdzie można łatwo wyszukać interesujące rzeczy. Niestety inny mają to w ... (wstaw co lubisz) i traktują forum jak czat (bo dyskusje to już nie są) na onecie, gdzie pod każdym artykułem "dzieci neostrady" wypisują co im ślina na język przyniesie.

Żeby nie był taki całkowity off topic dość ciekawą Amfibię widzę. Może za cenę początkową da się wyrwać i po małej trosce o wskazówki może to być fajny EDC.

O i jeszcze ładny Poljot w stali po lekkiej kosmetyce - zegar na lata.

Edytowane przez D@dik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D@dik ja biore wszystkich uwagi do serca. Jestem nowy na forum, może jeszcze poełniam błędy....jak każdy. Postaram się Ciebie już tak nie drażnić. He Pozdrawiam.

Dzięki z a namiar na ładnego POLJOTA - te zegarki podobają mi się z uwagi na masywną kopertę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D@dik no i amfibia poszła szkoda, że nie ja ją kupiłem bo na prawdę bardzo fajna. A może dobrze, że poszła to nie będzie mnie kusiła, żeby kupić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tu z tych rzadziej spotykanych na alledrogo Ałmaz

Edytowane przez Karolus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Pewno już zauważyliście na alledrogo Drużbę . Sam jestem ciekaw jak się te wystawienie skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewno już zauważyliście na alledrogo Drużbę . Sam jestem ciekaw jak się te wystawienie skończy.

wow . pewnie poza allegro lub ktoś kliknie "kup teraz"

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no na zachodzie się cenią :D - a to jeszcze lepsza ofertaAmfibia

Edytowane przez Karolus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no na zachodzie się cenią :D - a to jeszcze lepsza ofertaAmfibia

Ale z tą lumą na indeksach to trochę mu nie wyszło :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to moja propozycja. Fajna Amfibia.

Mój odnośnik

Nie mam z tym sprzedawcą nic wspólnego, ale niedawno kupiłem odeń inną amfę i muszę rzec - warto było! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imho all z tym zegarkiem ok. Cóż kiepski opis nienajlepsze zdjęcia i ktoś kupił całkiem fajną rakiete za rozsądne pieniądze. U. Monte pewnie by poszła za 400 setki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi