Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Ten Zimek ładnie wygląda ... ?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/zegarek-radziecki-sport-i6767852916.html#thumb/5

Pobieda u tego gościa też wydaje się ok

gdyniavintage, crabonsdziad,salemomar, cietysprzedajacy i jeszcze kilka nicków tego sprzedającego działających równolegle na przestrzeni paru miesięcy. Zachodzę w głowę w jakim celu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówcie, że sportivnyj też poskładany? Jak coś to wybaczcie... Dla mnie wydawał się ok.

gdyniavintage, crabonsdziad,salemomar, cietysprzedajacy i jeszcze kilka nicków tego sprzedającego działających równolegle na przestrzeni paru miesięcy. Zachodzę w głowę w jakim celu...

Ok to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Dodam go sobie do ignorowanych

Edytowane przez rinkazki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karuzela Vatowa ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Nie mówcie, że sportivnyj też poskładany? Jak coś to wybaczcie... Dla mnie wydawał się ok.

Ok to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Dodam go sobie do ignorowanych

Nie, nie. Ja o Pobiedzie pisałem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie. Ja o Pobiedzie pisałem. :)

Zim był już u niego wystawiony chyba z tydzień, ale ich nie zbieram więc nawet nie patrzyłem. W każdym razie sorry za Pobiedę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pobieda u tego gościa też wydaje się ok"

Była by ok gdyby nie była składakiem. Tarcza też szału nie robi.

Za to ZiM to już jest okazja. ;)

http://allegro.pl/zegarek-radziecki-zim-i6767856917.html

No to Zimka wzìąłem - dzięki za fachowe oko - a że Gdynia to postaram sie o odbiór osobisty

Nie mogłem się powstrzymać i zacytuje wiadomość od sprzedającego - Krzysztof usuń proszę jeżeli to nadużycie :

"Sprzedaż starych rzeczy z babciny szafy dziadka skrytki i skarbów wujka co nie zdążył przepic majątku

Kupujący sprzedawane przedmioty staramy sie opisać adekwatnie do ich stanu rzeczy jak najlepiej to potrafimy

Na wplate czekamy do dwóch dni roboczych chyba ze w danej chwili sytuacja finansowa kupującego na obecna chwile na to nie pozwala i nas poinformuje to nie wystawiamy przedmiotu na nowo ceny zawsze można sie dogadać szanujemy kupujących jak i ich czas w zamian za szacunek dla nas pozytywy mile widziane na negatywy nie nazekamy Pamiętaj nie jesteśmy chamami a dziadami dlatego kochajmy sie jak bracia liczmy jak żydzi jezeli zdecydowales sie na zakup jakiegos przedmiotu na naszym dziadowskim koncie to znaczy ze w pełni akceptujesz nasze zasady i pojebaną politykę

Pozdrawiam Wiktor ch. gdyniavintage"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta mniejsza jaką ma szerokość koperty? Ciężko się dokopać do jakichś technicznych parametrów a dobrze by się było orientować na to na ręce wygląda.

Około 35mm na mniejsze nadgarstki dobrze pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo to zdjęcie przekłamuje, albo ma kompletnie wytartą z chromu lunetę?

A nie była czarna? No stan w sumie średni, ale często jej nie widzę na allegro.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy powyżej zaprezentowana Rakieta jest okazją, unikatem, czy też może jest w b. dobrym stanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten już lepszy, chociaż prawdopodobnie nie został wyprodukowany z myślą o żołnierzach uczestniczących w  wiadomej operacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. czołgowe - błagam, żadna okazja, resztę komentarza przemilczę. t34 o napięciu 26,5v, dobre. Najbardziej oryginalna jest ta wsuwka do włosów.

2. rakieta - noworus, więc luneta może być w chromie, ale żadna okazja, bo zegarek jest w dramatycznym stanie, a tych modeli można dorwać sporo nosów, fakt, że drożej, ale nos to nos.

3. desert shield - nie jest to super okazja, cena górne stany średnie, a nawet więcej.

Ale takiego kwarca bym wziął,

http://allegro.pl/zegarek-lucz-cccp-i6768923363.html#thumb/2

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi