IBIZA04 7 #1 Napisano 6 Grudnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #2 Napisano 6 Grudnia 2009 Sa ekstra, serdecznie gratuluje. BTW przeszlismy dluga droge, jak sobie przypomne posty o tej pierwszej Mondii(o ile mnie starcza pamiec nie myli). Serwisuj je tylko regularnie i bedzie cacy. Poniewaz masz je na zmiane, to i zuzycie bedzie mniejsze . 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #3 Napisano 6 Grudnia 2009 Dzięki zbyszke. Obie są po serwisie (czarna dwa lata temu). A zakładam ją sporadycznie (dwa, trzy dni w roku), więc zużycie im nie grozi P.S. całkiem dobrze z twoją pamięcią. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #4 Napisano 6 Grudnia 2009 świetna parka gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #5 Napisano 6 Grudnia 2009 Całkiem fajne. A tak z ciekawości zapytam: Dlaczego właśnie Mondia? Coś się tak zawziął? 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #6 Napisano 6 Grudnia 2009 Dlaczego ? Interesuje się głównie zegarkami z lat 70-tych, a taki design jak na zdjęciach bardzo mi się podoba. Do tego dochodzi jeszcze ciekawy i rzadki mechanizm, który AS zaprojektował do własnego chronometru. Co marki Mondia, to kiedyś była zacna firma (teraz firmują głównie kwarce)produkująca ciekawe zegarki (modele top-second , moonlander), była też częścią grupy "Mondia Zenith Movado" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7 Napisano 7 Grudnia 2009 Bardzo fajna para 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w_kaczmarek 4 #8 Napisano 7 Grudnia 2009 Super!!!Będę polował na podobne Wojtek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #9 Napisano 7 Grudnia 2009 Niech no tu tylko wpadnie enwistle100- również fanatyk takiego stylu Przepiękna parka, bardzo ciekawie wykonana koperta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #10 Napisano 7 Grudnia 2009 Super!!!Będę polował na podobne Wojtek Nie jest łatwo, ale sam mechanizm podobno stosowany był jeszcze w Hamiltonie, Lucien Piccard, i Mido Ocean Star (raz widziałem) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaman 35 #11 Napisano 21 Listopada 2010 Obie bardzo ładne, imho czarna ładniejsza-gratuluje:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #12 Napisano 21 Listopada 2010 A mnie bardziej podoba się jasna... Czy dekle też są tak pięknie grawerowane, jak w Moonlanderze? Chyba nie, bo pewnie byś się pochwalił... Piękne zegarki. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #13 Napisano 21 Listopada 2010 Dekiel też nie najgorszy ... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 377 #14 Napisano 21 Listopada 2010 o rany, nie wiedziałem wcześniej że ktoś z klubu też lubi tą markę gratuluję okazów bo są przepiękne. z tych wszystkich modeli które widziałem to niewiele jest ciekawych, fajny jest jeszcze parkingowy oraz dwa chrono, jeden w prostokącie retrogard i drugi a'la tag monaco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #15 Napisano 21 Listopada 2010 Piekne,oba.Gratuluje (-: 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach