AndrzejMick 82 #651 Napisano 1 Listopada 2013 Czarny do mnie przemawia. Biały nie. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #652 Napisano 2 Listopada 2013 Kolejna nowość wersja All black - chyba jak na razie najlepszy model serii Czekam cały czas na Białego łobuza Co do 2500 to ten biały faktycznie taki bez jaja lekko Pozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #653 Napisano 2 Listopada 2013 Za mało niebieskich elementów jak dla mnie. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agusia 0 #654 Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Agusia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #655 Napisano 25 Listopada 2013 Witam Chciałabym się zapytać czy warto kupić:- nowego Oceanus Casio OCW-130DE-2AV Solar Touch W Ceptor za 700złlub- używanego CASIO OCEANUS OCW 510-DE za 650zł Będę wdzięczna za pomoc Nie ten dział ale odpiszę: Oba to bardzo stare modele i moim zdaniem nie warto żadnego kupić. Radzę pozbierać i za kwotę dwa razy większą kupić ładną - nowszą sztukę /sam sprzedawałem kilka razy na bazarku /.Natomiast ta używka - jeśli to ten co wisi na ogłoszeniach tablica to po jednym kiepskim zdjęciu widać, że bransoleta na max ściorana jest... 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agusia 0 #656 Napisano 25 Listopada 2013 Nie ten dział ale odpiszę: Oba to bardzo stare modele i moim zdaniem nie warto żadnego kupić. Radzę pozbierać i za kwotę dwa razy większą kupić ładną - nowszą sztukę /sam sprzedawałem kilka razy na bazarku /.Natomiast ta używka - jeśli to ten co wisi na ogłoszeniach tablica to po jednym kiepskim zdjęciu widać, że bransoleta na max ściorana jest... Dziękuję bardzo za odpowiedź Mi nie tyle o cenę chodzi, co nie bardzo wiem gdzie mogę dostać innego oceanusa a zależy mi na tej serii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaca 0 #657 Napisano 26 Listopada 2013 Dziękuję bardzo za odpowiedź Mi nie tyle o cenę chodzi, co nie bardzo wiem gdzie mogę dostać innego oceanusa a zależy mi na tej serii Niedługo będę wystawiał na bazarku OCW-T600 pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #658 Napisano 27 Listopada 2013 To niech i mój dołączy do tego zacnego grona 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #659 Napisano 27 Listopada 2013 Zbychu... Ty to jesteś gość, mam wrażenie, że czytasz Wielką Księgę Baśni - od bajki do bajki.Niemniej gratuluję nabytku i przejrzystej formy zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #660 Napisano 27 Listopada 2013 @ BurnsA rozwiń na PW co masz na myśli, bo za diabła nie wiem A zegarek - kurde, wart każdej złotówki Tylko rozpracowanie go bez instrukcji zajęło mi kilka godzin 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #661 Napisano 27 Listopada 2013 Gratuluję, choć mnie osobiście bardziej podoba się T100TB. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #662 Napisano 30 Listopada 2013 Kilka fotek OCW s3000 - jak widać zegarek nie robi furoryCała sesja http://j-mifune.com/casio/oceanus/ocw-s3000-1ajf/ Jest jeszcze promo na YT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #663 Napisano 30 Listopada 2013 Te wysokie indeksy zniewalają... 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #664 Napisano 30 Listopada 2013 Faktycznie ciekawe te indeksy, podobnie jak ramki małych tarczek. Ogólnie jednak coś mi w nim nie pasuje... Czy mi się wydaje czy na tym filmiku sekundnik nie trafia w indeksy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23179 #665 Napisano 30 Listopada 2013 nie trafia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #666 Napisano 1 Grudnia 2013 W jednej części filmiku nie trafia, w drugiej trafia. Ciężko powiedzieć o co chodzi... 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #667 Napisano 1 Grudnia 2013 W filmiku mogło "wystąpić" kilka egzemplarzy tego zegarka. Poza tym często bywa tak, że sekundnik nie trafia tylko w pewnym zakresie, ale po Oceanusie się tego nie spodziewałem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #668 Napisano 1 Grudnia 2013 Coś faktycznie nie poszło - ocek to ma być technologiczny majstersztyk - takie coś na filmie promującym nie powinno mieć miejsca.Zobaczymy jak trochę osób go kupi jakie będą opinie Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jar20 0 #669 Napisano 1 Grudnia 2013 Mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #670 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) casio oceanus manta movement - ma ktoś ? trafił na zdjęcia takiego mechanizmu ? Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #671 Napisano 6 Grudnia 2013 To jeszcze taki dziś przybył: 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #672 Napisano 6 Grudnia 2013 Zachorowałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #673 Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) mhm Zastanawiałem się nad Mantą, ale może później jakiegoś Brighza? Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Z_bych 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #674 Napisano 6 Grudnia 2013 Ty bywasz obiektywnym. I jak ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #675 Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Dziś go odebrałem. Trudno jeszcze coś powiedzieć tak na 100%. Póki co kupa fajnej zabawy z poznawaniem funkcji. No i wiem, że jest coś zamiast G Jutro w dziennym świetle popatrzę z lupką i będę wiedział a za czas jakiś machnę rackę Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Z_bych 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach