AndrzejMick 82 #801 Napisano 16 Czerwca 2014 Higuchi, seya, ebay, rakuten. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #802 Napisano 17 Czerwca 2014 warQ, gdzie zamawiałeś? ja własnie poważnie rozważam zakup Oceanusa, jeszcze co prawda nie jestem pewien modelu, ale szukam jakiegos godnego polecenia dystrybutora - tanio i dobrze:) Japonia... akurat tego poprzez Rakuten...dobrze jest... tylko problem aby tanio było 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toza 0 #803 Napisano 18 Czerwca 2014 No właśnie z tą ceną nie jest tak łatwo. Chyba wybiore sobie cos podobnego ale z ciemna tarcza. Dzięki i Pozdrawiam:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #804 Napisano 18 Czerwca 2014 Dopiszę się do wątku - od około półtora miesiąca na mojej ręce króluje OCW-S100 Czytałem informacje o Oceanusach, wiedziałem, że są dobrze wykonane, ale to jak na żywo wygląda ten zegarek przeszło moje oczekiwania.Teraz rozważam kupno kolejnego Ocka - jakaś Manta (3000) marzy mi się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #805 Napisano 18 Czerwca 2014 Właśnie. Oceanusy to jedne z tych zegarków, które na żywo bardzo mocno zyskują. Wykonanie, gra światła, świecenie lumy. Nie mając kontaktu z Oceanusem mało kto wierzy, że są one wykonane na tak wysokim poziomie. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #806 Napisano 18 Czerwca 2014 I to wszystko, o czym piszesz, dostajemy w stosunkowo niedużych pieniądzach. Przyznam się, że przed kupnem Oceanusa miałem taką myśl: "jak to, będę nosić na ręce Casio?"Teraz wiem, że to jest powód do dumy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #807 Napisano 18 Czerwca 2014 Już po Frogu mogłeś poznać, że Casio jak chce to potrafi. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #808 Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Takiego Ocka sobie zamówiłem i tym razem nie Manta... Obada się tego na żywo i być może jeszcze jakaś w tym roku wpadnie Jak tylko dojdzie wrzucę swoje foty Na razie najlepsze jakie znalazłem w sieci... Jak go tutaj pokazałeś, że kupujesz, to już miałem pisać, że chyba na głowę upadłeś z takim brzydactwem.Skubaniec tymi kolorami tak mi w głowę zapadł niczym klatka coca-coli wpleciona w film...Na pewno inny niż wszystkie - nietuzinkowy, ma coś w sobie.3 x tu wracam, żeby mu się przyjrzeć.Już nie mogę się doczekać twoich real zdjęć. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #809 Napisano 20 Czerwca 2014 Burns... już niedługo... obecnie tyracking pokazuje, że jest w celnym w Warszawie. Teraz jeszcze Pruszcz i do mnie... nie wiem tylko jak długi weekend wpłynie na tempo odprawy...Mam nadzieję, że około środy będzie u mnie 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #810 Napisano 21 Czerwca 2014 Czyli w środę jest impreza! Bardzo mnie interesuje jak na żywo będzie wyglądał ten czerwony kolor. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #811 Napisano 21 Czerwca 2014 Czyli w środę jest impreza! Bardzo mnie interesuje jak na żywo będzie wyglądał ten czerwony kolor. Na ten moment nic na trackingu nie ruszyło... pewnie dopiero w poniedziałek zarejestrują wpływ do Pruszcza...i oby zwolnili szybko Mnie też ciekawi ten podwójny AR, bo tego wcześniej nie było...No i wymiary ma dość fajne - szczególnie grubość. 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #812 Napisano 24 Czerwca 2014 Więcej zdjęć jak skrócę bransoletę i będzie trochę światła 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #813 Napisano 24 Czerwca 2014 Gratuluję i zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #814 Napisano 24 Czerwca 2014 Graty WaldekNiech sie nosiJak te czerwone akcenty na żywca , mocno się odróżniają Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #815 Napisano 24 Czerwca 2014 Dzięki. Podobają mi się czerwone akcenty Zrobiłem na szybko jeszcze kilka fotek... i porównawczo z Attesą 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #816 Napisano 24 Czerwca 2014 Świetny jest, gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #817 Napisano 25 Czerwca 2014 Gratulacje! Jak odbierasz ten czerwony kolor? Zmienia odcienie? 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #818 Napisano 25 Czerwca 2014 i czy ten czerwony to czerwony? bo u mnie trochę w róż wpada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #819 Napisano 25 Czerwca 2014 Gratulacje! Jak odbierasz ten czerwony kolor? Zmienia odcienie? Trochę zmienia się...tak delikatnie i czy ten czerwony to czerwony? bo u mnie trochę w róż wpada Ja tam się nie znam na kolorach i na moje jest to czerwony.Spytałem żony to mi odpowiedziała, że w sumie to czerwony, ale pod kątem wpada w malinowy cokolwiek to znaczy 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jar20 0 #820 Napisano 25 Czerwca 2014 Tak z zdjęcia powyżej, to też mówię że, to czerwony malinowy:)Gratki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #821 Napisano 26 Czerwca 2014 Trochę zmienia się...tak delikatnie Czyli wychodzi na to, że ten czerwony jest kładziony taką samą techniką jak niebieski. Świetna wiadomość! 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #822 Napisano 28 Czerwca 2014 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 335 #823 Napisano 28 Czerwca 2014 Gratulacje ! Jak ogólne wrażenia ?Sam się nad nim zastanawiam, ale jakoś nie mogę do końca przekonać się do Oceanusa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #824 Napisano 28 Czerwca 2014 Dzięki, ogólne wrażenia pozytywne...tu jeszcze porównawczo z Attesą... Właściwie ten sam poziom - nie ma się do czego doczepić - do tego uzupełniają się u mnie kolorystycznie A żeby przekonać się do Oceanusa to trzeba jakiegoś mieć Nie jeden już zaraził się tą linią po zakupie pierwszego 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #825 Napisano 28 Czerwca 2014 A żeby przekonać się do Oceanusa to trzeba jakiegoś mieć Nie jeden już zaraził się tą linią po zakupie pierwszego Dokładnie. Oceanusy to te zegarki, które miażdżą na żywo. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach