Sol 7154 #326 Napisano 28 Października 2016 Casio WM-10Prawdopodobnie 1986 rok 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #327 Napisano 28 Października 2016 Beznadziejny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #328 Napisano 28 Października 2016 Wiem Ma lekko niewycentrowaną / przesuniętą tą wskazówkę po lewej. W tej pozycji powinna wskazywać "0" a jest koło "5". Poza tym stan dobry jak na swoje lata. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #329 Napisano 29 Października 2016 Fajna kolekcja powoli się u Ciebie tworzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #330 Napisano 30 Października 2016 To Casio był pierwszym zegarkiem, który sam sobie kupiłem. Prawdopodobnie był damski, bo bardzo mały, ale na rękę pięcioklasisty w sam raz. Po kilku latach pasek się połamał i długo nosiłem go w tej małej kieszonce dżinsów Szkoda, że nie wiem gdzie jest 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #331 Napisano 2 Listopada 2016 DW-8700Rok premiery: 1996 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #332 Napisano 2 Listopada 2016 No coś wspaniałego do mnie dotarło Casio H101 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #333 Napisano 2 Listopada 2016 Bardzo zazdroszczę i pluje sobie w brodę jak go mogłem przegapić Piękna sztuka i nosiłbym chętnie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #334 Napisano 2 Listopada 2016 Ale byłem głupi że go nie wziąłem Pozdrawiam Kamil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #335 Napisano 2 Listopada 2016 Rysa czy szkło pekniete? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #336 Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Jak będę sprzedawał to oddam Ci go za tą samą kwotę. Tymczasem pozamieniałem bransolety i obie wersje wyglądają dobrze. Nowy nabytek jeszcze przed polerką. Nie mam cierpliwości Rysa czy szkło pekniete?Rysa. Już szukasz dziury w całym. Edytowane 2 Listopada 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #337 Napisano 2 Listopada 2016 Ja w sumie nie pokazywałem tutaj mojej niedzielnej zdobyczy. Trochę styrany, szkło do polerki/wymiany, no ale jeszcze dwa lata gwarancji dostałem Casio DW-7200 Pozdrawiam Kamil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #338 Napisano 4 Listopada 2016 Kamil dawno takiej paskudy nie widziałem. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2241 #339 Napisano 4 Listopada 2016 On nie powinien mieć jakiegoś bezela z tworzywa? Jakiś taki nagi jest. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #340 Napisano 4 Listopada 2016 On nie powinien mieć jakiegoś bezela z tworzywa? Jakiś taki nagi jest. Ano taka jego natura 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #341 Napisano 4 Listopada 2016 A mnie się podoba.Jest taki inny i ciekawy 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #342 Napisano 4 Listopada 2016 On nie powinien mieć jakiegoś bezela z tworzywa? Jakiś taki nagi jest. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaNie, bynajmniej patrzyłem na internecie i nie było z bezelem żadnego takiego. Pozdrawiam Kamil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #343 Napisano 6 Listopada 2016 Pyk Robione Ericssonem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11587 #344 Napisano 6 Listopada 2016 Miałem takiego, to były czasy (mówię o słuchawce oczywiście) 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #345 Napisano 7 Listopada 2016 Super fotka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #346 Napisano 10 Listopada 2016 Przywitajmy Casio SUF-100 z roku 1991 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #347 Napisano 10 Listopada 2016 Fajny :)taki wariat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trez 62 #348 Napisano 10 Listopada 2016 Przywitajmy Casio SUF-100 z roku 1991 Ho ho wersja zimowa, mam wersję wakacyjną żółto zieloną a pasek masz oryginalny? Z tego co pamiętam to na moim nie było tylu napisów, ale dawno już poległ, guma zaczęła się cał kleić i się rozlazł, więc mogę źle pamiętać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #349 Napisano 10 Listopada 2016 Pasek dokupiłem bo już się połamał ze starości. Fajnie się spasował kolorystycznie.Bardzo sympatyczny zegarek i może lekko zwariowany jak zauważył murcins.Jakieś kółka, fale, cudaki, no i ten obrotowy bezel 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #350 Napisano 10 Listopada 2016 Fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach