dzajro1 5735 #726 Napisano 8 Stycznia 2018 10 lat. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafanox 1 #727 Napisano 13 Stycznia 2018 Staruszek, nie do zdarcia a wcale nie ma napisu g-shock.TYP: W-800H długo służył i dalej jak widać na chodzie, bateria wbrew temu co pisze na zegarku to już ma chyba więcej niż 10 lat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #728 Napisano 13 Stycznia 2018 Casio 83QS-27, z roku 80 Taki prawie Marlin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #729 Napisano 14 Stycznia 2018 Wiem.Może kiedyś trafię Marlina w dobrym stanie i jeszcze lepszej cenie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #730 Napisano 16 Stycznia 2018 Wybaczcie mi podwójny post, ale... Casio Casiotron S-14 X-1s z roku 1977 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #731 Napisano 16 Stycznia 2018 Jaka to musiała być kasa w 1977 roku. Dostałem wtedy jakiegoś plasticzaka LCD z Niemiec, kosztował 100 marek, najstarsi członkowie Forum wiedzą, jaka to była u nas wartość . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #732 Napisano 16 Stycznia 2018 Piękny i w takim stanie, gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #733 Napisano 16 Stycznia 2018 W tamtych latach zegarki elektroniczne to była nowość. Kosztowały majątek, ale wykonane były perfekcyjnie.Jakość do dziś może być wzorem.Całość w stali, a bransoleta jest nieziemska. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #734 Napisano 16 Stycznia 2018 Niestety pamiętam tamte czasy Gdy zobaczyłem pierwszy raz zegarek elektroniczny, z wrażenie nogi ugięły mi się i bardzo go pożądałem - chyba było to jakieś Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #735 Napisano 16 Stycznia 2018 Super jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #736 Napisano 16 Stycznia 2018 Fajnie tak się przenieść w czasie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killme 17 #737 Napisano 21 Stycznia 2018 Sol - super zegar! A tymczasem u mnie zanosi się na mróz.. Nato mu świetnie pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #738 Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) Casio zostanie nieśmiertelne Szkoda, że jest napis SPORT zamiast Casio.Wrzucam jako ciekawostkę. Edytowane 3 Lutego 2018 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #739 Napisano 3 Lutego 2018 Zegarek i zdjęcie super.Powłoka w niezłym stanie. Który to rok? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #740 Napisano 3 Lutego 2018 Powłoka w niezłym stanie. Który to rok?2017 chyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarmangani 39 #741 Napisano 3 Lutego 2018 Sto lat i ........ zegarków (grom go wie) tu byłem. Szukałem danych o tym czymś ale nic w sieci..... nikt nic nie wie o tym szrociku. Jakaś piąta rocznica, ale czego? Pierwsze lustro CASIO? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #742 Napisano 3 Lutego 2018 To Casio?Wygląda jak 5 rocznica lat 70 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #743 Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) 2017 chyba Teraz mu się dokładniej przyjrzałem i widzę, że to jakiś smartCasiok Co to za model?To jest ten sam co ten komputer w wątku "jaki zegarek..."? Edytowane 3 Lutego 2018 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #744 Napisano 3 Lutego 2018 Tak, to ten sam Napisałem na PW, nie będę tu spamował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarmangani 39 #745 Napisano 7 Lutego 2018 W-25 - poddałem się na jakiś czas z poszukiwaniem info o nim. Naczytałem się postów i byłem przekonany od zawsze, że DW 1000 to pierwsze lustro a odkąd mam ten stwierdzam, że wiedza moja o casio to nie procent a promile .W-25 - poddałem się na jakiś czas z poszukiwaniem info o nim. Naczytałem się postów i byłem przekonany od zawsze, że DW 1000 to pierwsze lustro a odkąd mam ten stwierdzam, że wiedza moja o casio to nie procent a promile . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miłosz Pakulski 641 #746 Napisano 21 Lutego 2018 Mój ma ponad 10 lat i nadal chodzi,tylo raz wymieniona bateria. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarmangani 39 #747 Napisano 24 Lutego 2018 Nie najstarszy ale za rok ćwiartka minie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chemik1 0 #748 Napisano 11 Marca 2018 Witam koledy,mam nadzieję,że w odpowiednim dziale,jak już pisałem w powitalni o casio,więc dziś grzebiąc na lokalnym targu,zdobyłem taki model,ktoś coś więcej wie o nim bo mało info o tym "brzydalku" chcę go w najbliższym czasie reanimować,będe wdzięczny za wszystkie podpowiedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #749 Napisano 11 Marca 2018 Początek lat 90.Wymień baterię i zobaczymy czy zagada. Zewnętrznie wygląda całkiem dobrze. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chemik1 0 #750 Napisano 11 Marca 2018 Dzięki sol,jest pare rys i raczej nie orginalny pasek,no i jak widać brak napisu Wr200 jest malowany,no ale za 5zł nie ma co płakać,w tygodniu zamówię pasek a jutro bbateria i zobaczę czy zagada☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach